Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cuma gunu ovitrelle 14. Gunumde univ hastanesinde muayne oluyorum dogal olarak asistanlar vr 3. Kez gittim 3 ude baska doktordu. Ovitrelle 10. Gun ve 12. Gun acilde gebelik testi yaptirmistim ilki 1.77 ikinci 0.77 idi. 14. Gunu univ hastanesinde 1.20 cikti negatif herhalde hastane farkindan oyle oldu asistan bnmle dalga gecer gibi negatif zaten yasin daha cok kucuk ne acelen var dedi 26 yasindayim ve 1.5 yildir bebegimiz olmuyo acele olan bu nu nasil yol izlicez dedm bekleyeceksn dedi peki tedavi dedm ilac vs yok mu ne zmn gelicem dedim cok istiyosn adetn 2. Gunu gel dedi allahim sinir oldm normal surec byle mi yoksa smdi yeniden ilac yazmali miydi cok moralim bozuldu bu ay hastaneyee fln gitmicm yrn adet olmam lazm ama adet agrim yk ozellikle sag kasigim ara ara degisik sekilde agriyo adet agrisi gbide degil snki batma vr gibi acaba kist mi olustu ki doktor hc usg ilede bakmadi benm smdi ne yapmam lazm

Birde ben hastane cikisi aktara gittim hayit otu ve aslan pencesi aldim snra konustum biraz aktarci 1 kase bala 1er cay kasigi keci boynuzu tozu cekilmis corek otu caksir ve tarcin koyun esinle sabah veya gece ac karna birer kasik yiyin dedi sizde deneyin isterseniz faydasi olur belki

Bu ay boyle deneyeyim eger bu ay hamile kalmazsam onumhzdeki ay 2 tane icerim 2 tane icinde bir kutu 10 gunde biter sonra biraktin mi
Ilaci kullandığım dönemde hamile kaldım bıraktım. Sonra pro women piyasaya sürüldü içeriği daha zengin diye onu kullanıyorum. Bir süre kullan inositol un folik asit kadar faydasını görürsün

Bu ay ilaçların etkisi devam eder.sen bu ayı da sıkı değerlendirmeye bak.

Öncelikle senden hsg ve eşinden semen analizi istendi mi?istendiyse ve klomen tedavisine başladıysa 6ay bu tedaviyle devam ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…