Aç karnına olduğu için olabilir neden 1 tane alıyorsun gün de 2 tane alınması gerekiyordu 400 mg folik asit miktari öyle tamamlaniyorac karna gunde 1 tane
Bende pco yok canim prospektusunde 1 2 tablet diyor baktim pco olanlar hep 2 iciyordu bende olmadigi icin 1 iceyim dedimAç karnına olduğu için olabilir neden 1 tane alıyorsun gün de 2 tane alınması gerekiyordu 400 mg folik asit miktari öyle tamamlaniyor
Anladım bana da dr vermişti gün de 2 alıyordum. Bende de pko yoktu.Bende pco yok canim prospektusunde 1 2 tablet diyor baktim pco olanlar hep 2 iciyordu bende olmadigi icin 1 iceyim dedim
bendee tam net bilmiyorum canım.kızlar yumurta çatlayana kadar kullanılır demiştihilallll ne zamana kadar kullanicaz ilaci ne zaman birakmak gerekiyor acaba
Bu ay boyle deneyeyim eger bu ay hamile kalmazsam onumhzdeki ay 2 tane icerim 2 tane icinde bir kutu 10 gunde biter sonra biraktin miAnladım bana da dr vermişti gün de 2 alıyordum. Bende de pko yoktu.
Ilaci kullandığım dönemde hamile kaldım bıraktım. Sonra pro women piyasaya sürüldü içeriği daha zengin diye onu kullanıyorum. Bir süre kullan inositol un folik asit kadar faydasını görürsünBu ay boyle deneyeyim eger bu ay hamile kalmazsam onumhzdeki ay 2 tane icerim 2 tane icinde bir kutu 10 gunde biter sonra biraktin mi
Sen cenneti garantiledin desene :) Benim de 3 kızım var bakalım bu ne olacak3. Kızım canım :)
Geçmişe döndük değer girebiliyor muyum sakin kafa ile deneyim
Bu ay ilaçların etkisi devam eder.sen bu ayı da sıkı değerlendirmeye bak.Kizlar cuma gunu ovitrelle 14. Gunumde univ hastanesinde muayne oluyorum dogal olarak asistanlar vr 3. Kez gittim 3 ude baska doktordu. Ovitrelle 10. Gun ve 12. Gun acilde gebelik testi yaptirmistim ilki 1.77 ikinci 0.77 idi. 14. Gunu univ hastanesinde 1.20 cikti negatif herhalde hastane farkindan oyle oldu asistan bnmle dalga gecer gibi negatif zaten yasin daha cok kucuk ne acelen var dedi 26 yasindayim ve 1.5 yildir bebegimiz olmuyo acele olan bu nu nasil yol izlicez dedm bekleyeceksn dedi peki tedavi dedm ilac vs yok mu ne zmn gelicem dedim cok istiyosn adetn 2. Gunu gel dedi allahim sinir oldm normal surec byle mi yoksa smdi yeniden ilac yazmali miydi cok moralim bozuldu bu ay hastaneyee fln gitmicm yrn adet olmam lazm ama adet agrim yk ozellikle sag kasigim ara ara degisik sekilde agriyo adet agrisi gbide degil snki batma vr gibi acaba kist mi olustu ki doktor hc usg ilede bakmadi benm smdi ne yapmam lazm
Öncelikle senden hsg ve eşinden semen analizi istendi mi?istendiyse ve klomen tedavisine başladıysa 6ay bu tedaviyle devam ediliyor.Kizlar cuma gunu ovitrelle 14. Gunumde univ hastanesinde muayne oluyorum dogal olarak asistanlar vr 3. Kez gittim 3 ude baska doktordu. Ovitrelle 10. Gun ve 12. Gun acilde gebelik testi yaptirmistim ilki 1.77 ikinci 0.77 idi. 14. Gunu univ hastanesinde 1.20 cikti negatif herhalde hastane farkindan oyle oldu asistan bnmle dalga gecer gibi negatif zaten yasin daha cok kucuk ne acelen var dedi 26 yasindayim ve 1.5 yildir bebegimiz olmuyo acele olan bu nu nasil yol izlicez dedm bekleyeceksn dedi peki tedavi dedm ilac vs yok mu ne zmn gelicem dedim cok istiyosn adetn 2. Gunu gel dedi allahim sinir oldm normal surec byle mi yoksa smdi yeniden ilac yazmali miydi cok moralim bozuldu bu ay hastaneyee fln gitmicm yrn adet olmam lazm ama adet agrim yk ozellikle sag kasigim ara ara degisik sekilde agriyo adet agrisi gbide degil snki batma vr gibi acaba kist mi olustu ki doktor hc usg ilede bakmadi benm smdi ne yapmam lazm
Dün sabah 6.29 da ölçtüm bugün 8. Gibi ama ilk uyandığım an ölçtüm fark eder miEvet gidilebiliyor
Çok farkeder arada saat farkı çok hergün aynı saatte ölçmeye gayret etDün sabah 6.29 da ölçtüm bugün 8. Gibi ama ilk uyandığım an ölçtüm fark eder mi
hadi sonu bebiş olsun inşallahBugun aksam olur heralde
2 aydir 15.gunde ates dusuyor 16.gunde yumurtluyordum ilk defa 15.gun ates 36.7hadi sonu bebiş olsun inşallah
İNOfolic öne çekmiş gerçekten denekki2 aydir 15.gunde ates dusuyor 16.gunde yumurtluyordum ilk defa 15.gun ates 36.7
Evet zaten demistim o zaman akintim geldi diye simdi yok akinti birde bu ay ilk defa o kasik agrisindan sonra asiri derece akinti gelmesi oldu daha once hic oyle bisey olmamistiİNOfolic öne çekmiş gerçekten denekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?