Bu ay oldu sanki gibi :)Nasıl birşey varmış gibi
Sende pco var mı senin ateş değişik. Geçen ayda öyleydi. Hiç yumurta takibi yaptırdın mı canım? Ben Darla bu arada
36,15 gir ateş yükseldikçe gerekirse değiştiririzHerkese gunaydin,iyi pazarlarVeson normalde 1,2 derecelik atesi takmamda tam catlama zamani ya sorayim dedim.normalde 6_6.30 arasi olcerim.5.40 da uyandim yataktan cikmam gerekiyordu olctum 36.1.yattim geri uyudum 6 bucukta olctum 36.2.hangisini gireyim
36,5 doğrudurEvett düşmemiş ama şöyle bi durul oldu şimdi ben her zamanki saatte ölçtüm 36,5 sonra yattım tekrardan 1,5 saat sonra yine ölçtüm 36,1 kafam karıştı
CNm daha ne adeti yumurta Yen'i çatladı senin kaç gündür yaşadığın şikayetler hep ovulasyon belirtileriymiş demekkiKizlar sanki adet olacak gibi ya da diyare olacak gibi bi agri var karnimda adet olmam demi ya
Ateş çok inişli çıkışlı kaç günde bir oluyordun ve hergün aynı saatte miAdetin
"
"
1=36.3
2=36.4
3=35.9
4=36.0
5=36.4
6=36.2---adet bitti
7=36.2
8=35.5
9=35.8
10=35.8
11=36.1
12=35.6
13=36.2***
14=36.1***
15=36.1
16=36.1
17=36.0
18=36.1
19=36.4
20=35.9
21=35.9
22=36.1***
23=36.6***
Catlama oldu ya belirtilerin gecmesi gerekmez miCNm daha ne adeti yumurta Yen'i çatladı senin kaç gündür yaşadığın şikayetler hep ovulasyon belirtileriymiş demekki
Bugün yarın biterCatlama oldu ya belirtilerin gecmesi gerekmez mi
Hic boyle oldugumu hatirlamiyorum acaba önceden yumurtam catlamiyo muydu ya daaa bu ay birden fazla mi catladiBugün yarın biter
HERşey mümkün :)Hic boyle oldugumu hatirlamiyorum acaba önceden yumurtam catlamiyo muydu ya daaa bu ay birden fazla mi catladi
cnm hiç stres yapma olmadı bugünü atlayın yarını değerlendirin.çalışmalar gayet güzel gidiyorsabah 36.2 girmistim duruma gore degistiririm o zaman.buda bugunki ovu.hala pozitif.bugun iliski olurmu yanasir mı bilmiyorum.yarın olsa kaçırmış olurmuyum ? Dünde geç oldu zaten 12 yi geçmişti 2 ydi saat
Eki Görüntüle 2178700
Off inşallah gelmez bakalım beklemekten başka çare yok36.1 i gördüysen adet gelebilir canım
Klimanın etkisi olur mu acaba? Ölçüp yattıktan sonra klimayı açtım çünkü çok sıcak olmuştu36,5 doğrudur
Klima etkiler o yüzden düşmüştürOff inşallah gelmez bakalım beklemekten başka çare yok
Klimanın etkisi olur mu acaba? Ölçüp yattıktan sonra klimayı açtım çünkü çok sıcak olmuştu
En iyisi yarına da bi bakalım ona göre bi test yaparım. Şimdi çizelgeye baktım zaten çatladıysa yumurta en son14. Gün düşüş olmuş yani bugün gelmesi lazım. Benim normalde hiç gecikmez çünküKlima etkiler o yüzden düşmüştür
ayy valla sen deyince içim rahatlıyorcnm hiç stres yapma olmadı bugünü atlayın yarını değerlendirin.çalışmalar gayet güzel gidiyor
Cnm Evet 7 gibi ölçüyorm 30 günde bir oluyorumAteş çok inişli çıkışlı kaç günde bir oluyordun ve hergün aynı saatte mi
Senin uykusuzluk yüzünden birde emziriyorsun ondan da yumurtlama olmayabilirBende nerde bu kız diyorum cnm bn bu ay dil atı ölçtüm bir sorun yok bir yaşında oğlum var emiyor gece deliksiz uyku uyuyamadığım için belki ateş karışık çıkıyor üç saat uyuyunca anca doğru cikiyor
Canım senin yumurta bugün en geç gece 12 de çatlar bu akşam yada yarın sabah çok önemli. Olmazsada zaten çalışma güzel yarın akşam mutlaka olsun. Bugün gün içi eşin fazla yorulmasa akşam olur aslındasabah 36.2 girmistim duruma gore degistiririm o zaman.buda bugunki ovu.hala pozitif.bugun iliski olurmu yanasir mı bilmiyorum.yarın olsa kaçırmış olurmuyum ? Dünde geç oldu zaten 12 yi geçmişti 2 ydi saat
Eki Görüntüle 2178700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?