Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

süper pik olmuş maşallah.
sonu bebiş olsun inşallahhhh

kasık ağrılarımdan bende bugun catlayacagini dusunuyorum yarın sabah olmazda gene olursa gece olur ancak.bugunde derim bi bugun olursa yarin daha yapmayiz falan.baktim nazlaniyor israr etmem yarina razi olurum.

ayy valla sen deyince içim rahatlıyor dün hani bana zorluk çıkarmadı ama çok zorlandı.bugün desem gene elinden geleni yapar gibi ama zorlamayım diyorum.bu ay hiç itiraz etmiyor bana maşallah
Aynen zorlama zorla sanki sperm de az oluyor bence istekli olursa semende artıyor.
Ben ovu testini bugun tekrarlasam mi.siliklesmesinden catlayip catlamadigi belli olur belki
ovu testi varsa tekrarla istersen

belkide.bugun eşimi bi yoklarim artik.gonlu olursa bugunüde değerlendirmiş oluruz
Canım bugün çatladıysa da dün ilişki var nasıl olsa. Bugün olursa iyi olur olmazsa da yarın erkenden değerlendirebilirsen erken değerlendir.

Bende hala gelen giden yok inşallah bebiş vardır.
İnşallah

Kizlar iyice kotu oldum belim, karnim agriyor diyare oldum midem bulanıyor cok kotuyum
Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…