- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
sabah 36.2 girmistim duruma gore degistiririm o zaman.buda bugunki ovu.hala pozitif.bugun iliski olurmu yanasir mı bilmiyorum.yarın olsa kaçırmış olurmuyum ? Dünde geç oldu zaten 12 yi geçmişti 2 ydi saat
Eki Görüntüle 2178700
kasık ağrılarımdan bende bugun catlayacagini dusunuyorumCanım senin yumurta bugün en geç gece 12 de çatlar bu akşam yada yarın sabah çok önemli. Olmazsada zaten çalışma güzel yarın akşam mutlaka olsun. Bugün gün içi eşin fazla yorulmasa akşam olur aslında
insallah canımmsüper pik olmuş maşallah.
sonu bebiş olsun inşallahhhh
insallah canımmbir inofolic mucizeside ben yasarim umarim
insallah bekleyen isteyen herkese nasip olsunben kullanmıştım ama denk getirememiştim.
inşallah sende işe yarar canım.
kullanan herkesten iyi haber alalım inşallah.
Aynen zorlama zorla sanki sperm de az oluyor bence istekli olursa semende artıyor.ayy valla sen deyince içim rahatlıyordün hani bana zorluk çıkarmadı ama çok zorlandı.bugün desem gene elinden geleni yapar gibi ama zorlamayım diyorum.bu ay hiç itiraz etmiyor bana maşallah
ovu testi varsa tekrarla istersenBen ovu testini bugun tekrarlasam mi.siliklesmesinden catlayip catlamadigi belli olur belki
CNm bilemedim az önce tekrar baktım tabloya.keşke ff yükleyip oraya girsen daha net görürüz çok ilginç ilerliyor ateşinCnm Evet 7 gibi ölçüyorm 30 günde bir oluyorum
Aynen ust üste zorlayinca hem zor oluyor hemde az oluyor.testim var canım yaparim saat 10dan önceAynen zorlama zorla sanki sperm de az oluyor bence istekli olursa semende artıyor.
ovu testi varsa tekrarla istersen
Açılmış rengi çatladı mı acabaİlk testi 2 de yapmistim simdiki de boyle cikti.bu arada sadece turk kahvesi ictim
Eki Görüntüle 2178748
belkide.bugun eşimi bi yoklarim artik.gonlu olursa bugunüde değerlendirmiş oluruzAçılmış rengi çatladı mı acaba
Canım geçmiş olsun. Sen üşüttün mü. Ev taşıma falan yoruldun galiba. Dr a gittin miKizlar iyice kotu oldum belim, karnim agriyor diyare oldum midem bulanıyor cok kotuyum
Gitmedim canim agri kesici ictim biraz önce bunun icin de acile gitmek istemiyorumCanım geçmiş olsun. Sen üşüttün mü. Ev taşıma falan yoruldun galiba. Dr a gittin mi
Canım bugün çatladıysa da dün ilişki var nasıl olsa. Bugün olursa iyi olur olmazsa da yarın erkenden değerlendirebilirsen erken değerlendir.belkide.bugun eşimi bi yoklarim artik.gonlu olursa bugunüde değerlendirmiş oluruz
İnşallahBende hala gelen giden yok inşallah bebiş vardır.
Çok geçmiş olsun canımKizlar iyice kotu oldum belim, karnim agriyor diyare oldum midem bulanıyor cok kotuyum
Silinmeye başlamışİlk testi 2 de yapmistim simdiki de boyle cikti.bu arada sadece turk kahvesi ictim
Eki Görüntüle 2178748
inşallqj:))Bende hala gelen giden yok inşallah bebiş vardır.
ne oldu sana yaa nazara mı geldin neKizlar iyice kotu oldum belim, karnim agriyor diyare oldum midem bulanıyor cok kotuyum
Bilmiyorum ki ya ikide bir lavaboya gidip duruyorum hamilelik belirtisi mi acaba diyorum cunku belim falanda agriyor midem bulaniyor ama erken galiba belirti icinne oldu sana yaa nazara mı geldin ne
Canım sen combiyi bırak artık çatlamış.Bilmiyorum ki ya ikide bir lavaboya gidip duruyorum hamilelik belirtisi mi acaba diyorum cunku belim falanda agriyor midem bulaniyor ama erken galiba belirti icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?