Catlayana kadar mi iciliyor canim bazi yerlerde hamilelikten sonra da devam edenler vardi folik asit diyeCanım sen combiyi bırak artık çatlamış.hilallll sende içme artık.
Canım bugün çatladıysa da dün ilişki var nasıl olsa. Bugün olursa iyi olur olmazsa da yarın erkenden değerlendirebilirsen erken değerlendir.
İnşallah
Çok geçmiş olsun canım
Silinmeye başlamış
inşallqj:))
ne oldu sana yaa nazara mı geldin ne
kızlar yumurtam catladi bence.kasiklarimda agri vardi.simdi tuvalete gittim cok yogun bi akinti gelmisti ve bazi yerleri normal kanlıydı.eşime ilişki olsun diye ışık yaktım.umarım olurCanım sen combiyi bırak artık çatlamış.hilallll sende içme artık.
benim daha vat canım.13.günümdeyim henüz.28-29 günde bir oluyorum benSizin bat ne zaman kizlar benim normalde 29uydu ama erken yumurtlama oldugu icin 24u gosteriyo ff
Canim erken yumurtlama olunca degisiyor adet tarihi yumurtlama gunune 14 gun luteal faz eklebenim daha vat canım.13.günümdeyim henüz.28-29 günde bir oluyorum ben
aynen canım bu ay inofolicten dolayi yumurtlamam erken oldu.o yuzden bat da 1,2 gün erkene gelirCanim erken yumurtlama olunca degisiyor adet tarihi yumurtlama gunune 14 gun luteal faz ekle
Gunaydin ates nasilGunaydin kızlar iyi haftalar
Günaaaaaaydııınnnnnnnn.
Bugün kalp atışı randevumuz var. Duanızı esirgemeyin..
ikimizden kontrolu varmış bugün canım...inşallah duyarsın pıtpıtları...dualarım seninle..sende bize dua et..detaylımız temiz çıksın...Günaaaaaaydııınnnnnnnn.
cinsiyet belli oldu mu canım?Günaydınn hadi hayırlı haberlerle gel inşallah :))
Gunaydin ates nasil
ikimizden kontrolu varmış bugün canım...inşallah duyarsın pıtpıtları...dualarım seninle..sende bize dua et..detaylımız temiz çıksın...
cinsiyet belli oldu mu canım?
ateşin birden mi düşüyordu kademe kademe mi ?Benimde ateş düşmüş bu sabah 36,3 e 0,2 derecelik bir düşüş olmuş önceki aylarda 35,8 35,9 larla geliyordu bgn gecikmenin 2. Günü
Günaaaaaaydııınnnnnnnn.
hadi inşallah ikinizden de güzel hayırlı haberler alalım kızlarKızlar bugün detaylı usg miz var...dualarınızı bekliyorum...
Benimde ateş düşmüş bu sabah 36,3 e 0,2 derecelik bir düşüş olmuş önceki aylarda 35,8 35,9 larla geliyordu bgn gecikmenin 2. Günü
Kızlar bugün detaylı usg miz var...dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?