Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bugün çatladıysa da dün ilişki var nasıl olsa. Bugün olursa iyi olur olmazsa da yarın erkenden değerlendirebilirsen erken değerlendir.

İnşallah

Çok geçmiş olsun canım

Silinmeye başlamış

inşallqj:))

ne oldu sana yaa nazara mı geldin ne

Canım sen combiyi bırak artık çatlamış. hilallll sende içme artık.
kızlar yumurtam catladi bence.kasiklarimda agri vardi.simdi tuvalete gittim cok yogun bi akinti gelmisti ve bazi yerleri normal kanlıydı.eşime ilişki olsun diye ışık yaktım.umarım olur

Günaaaaaaydııınnnnnnnn.
Bugün kalp atışı randevumuz var. Duanızı esirgemeyin..
ikimizden kontrolu varmış bugün canım...inşallah duyarsın pıtpıtları...dualarım seninle..sende bize dua et..detaylımız temiz çıksın...
Günaydınn hadi hayırlı haberlerle gel inşallah :))
cinsiyet belli oldu mu canım?

Gunaydin ates nasil

saati kurdum ateş ölçeri bulamadım çekmeceye koymuştum meğersem ordaymışta ölçemedim . zaten bir ay ölçme alışkanlığı yapmam lazım . bugün yumurtlamaya başladım takvime göre değerlendirdim hafta sonunu yarını da değerlendirirsem beklemeye geçecem

ikimizden kontrolu varmış bugün canım...inşallah duyarsın pıtpıtları...dualarım seninle..sende bize dua et..detaylımız temiz çıksın...

cinsiyet belli oldu mu canım?

Net olmamakla birlikte kızımız geliyor canim :)) dr.u değiştirdim bir daha ki sefere teyit ederiz ama kıza benzettim dedi. Bizimkinin bacaklar hep kapali ayaklar üst üste :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…