hazır tek başımayım bi 9 ay keyif yapayım diyor demek ki kuzucukNet olmamakla birlikte kızımız geliyor canim :)) dr.u değiştirdim bir daha ki sefere teyit ederiz ama kıza benzettim dedi. Bizimkinin bacaklar hep kapali ayaklar üst üste :))
gözün aydın canım...bu sene kız senesi galiba yahu...sağlıklı olsunlar da ...Net olmamakla birlikte kızımız geliyor canim :)) dr.u değiştirdim bir daha ki sefere teyit ederiz ama kıza benzettim dedi. Bizimkinin bacaklar hep kapali ayaklar üst üste :))
Amin canım inşallah...hadi inşallah ikinizden de güzel hayırlı haberler alalım kızlar
Randevum akşam üstü canım...fırsat bulunca yazarım...Hadi hayırlı haberlerle dön canım. Çıkınca yaz hemen bekletme bizi
hazır tek başımayım bi 9 ay keyif yapayım diyor demek ki kuzucuk
gözün aydın canım...bu sene kız senesi galiba yahu...sağlıklı olsunlar da ...
Amin canım inşallah...
Sorma babası kılıklı
Açıkçası düzenli takip etmediğim için bilmiyorum tatlım ama benim adetler çok düzenlidir 2 gün gecikmem var bu ay. Ama sanki bugün gelcek gibi hissediyorum gerçi kaç gündür öyle de bakalım kısmetateşin birden mi düşüyordu kademe kademe mi ?
Yok tekrarlamadım salıya kadar beklicem eskiden olsa bir saat geç kalsa bile teste abanırdımTekrarladın mı sen testi?
2 gün daha bekle olmazsa testi tekrar edersinAçıkçası düzenli takip etmediğim için bilmiyorum tatlım ama benim adetler çok düzenlidir 2 gün gecikmem var bu ay. Ama sanki bugün gelcek gibi hissediyorum gerçi kaç gündür öyle de bakalım kısmet
Yok tekrarlamadım salıya kadar beklicem eskiden olsa bir saat geç kalsa bile teste abanırdımbu ay sabırlıyım şükür. İnşallah sabrımın ödülünü alırım
Yarına kadar beklicem artık o kadar bekledim 1 gün daha sabredebilirim herhalde :)2 gün daha bekle olmazsa testi tekrar edersin
hadi bakalım güzel haberlerini alırız umarımYarına kadar beklicem artık o kadar bekledim 1 gün daha sabredebilirim herhalde :)
Günaaaaaaydııınnnnnnnn.
Bugün kalp atışı randevumuz var. Duanızı esirgemeyin..
Güzel haberlerle gelin inşallah. Dualarımız sizinleKızlar bugün detaylı usg miz var...dualarınızı bekliyorum...
Çatladı çatladı belki 2. Yumdur:)))Kizlar kanepede uyuyakalmışım az once lavaboya gittim ic camasirim sırılsıklam olmus ama watery gibi baska hic bi kalıntı yok cunku su dokulmus gibi yumurtlama donemim geçtikten sonra bu ne şimdi kafam karisti yumurtam catlamadi mi acaba daha
Ene 2. MiÇatladı çatladı belki 2. Yumdur:)))
2.yum Ateş yükseldikten sonra da çatlayabilir yükselmeden de belli olmazEne 2. Miama ates yukseldi
O zaman çalışmaya devam dun son diye sevinmistik2.yum Ateş yükseldikten sonra da çatlayabilir yükselmeden de belli olmaz
Acaba bu ateşle gelir mi adet?uniq12 yarınki ateş önemli hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?