Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 yıldır deniyoruz evlendiğimizden bu yana yaşım 30 3 defa doktora gittim hepsi farklı farklı dedi ama son doktorum sende kist yok herşeyin normal dedi
Bence dr takibi gelmiş bir yıldır olmuyor yaş ilerliyor düzgün bir dr araştırıp bundan sonra nasıl bir Yol çizileceğini konusunda bir yol haritası çizilebilir.genelde önce hormon ve spermlere bakılıyor herşey yolunda ise önce ilaçlı (yumurta geliştirici) tedavi uygulanıyor.bir sürel bu denedikten sonra olmazsa daha detaylı araştırmalara giriliyor Rabbim çok bekletmesin inşallah

O kahvenin kadınlara özeli var mıymış

Herşey yapıldı sperm testi klomen çatlatma iğnesi hormon testleri temiz. Bir ay kullandım klomen sonra diğer doktor senin klomen kullanmana gerek yok dedi. Eşimin testi çok iyi çıktı o yüzden anlamıyorum neden olmadığını aman aman kafaya takan bi insanda değilim hele bu ay tatildi gezmelerdi derken günleri takip bile etmedim ama yine olmadı. Ne yapmam lazım bundan sonra. Birtek tüplere bakılmadı

İyi bir dr bulman gerek.benim de mesela klomene ihtiyacım Yok eşinde de ben de de bir sıkıntı Yok zor Da olsa hamile kalıyoruz ama ona rağmen 8-9 kez klomen tedavisi uygulandı.çünkü bu tarz yumurta geliştirici ilaçlar şansı arttırıyor.bir döngüde 2-3 yumurta geliştirebiliyor bu Da şansı arttırıyor.hoş hiçbirinde bende gebelik olmadı ama bu şekilde hamile kalan çok arkadaş var.bir sefer deneyip gerek Yok eve git deme ile olmuyor.30 yaşından sonra zor hamile kalınıyor bu bir gerçek bu süreci bir şekilde hızlandırmak gerek.hsg bana çok geç çekildi çünkü gebe kalıyordum ama kaybediyordun.brlki size hemen bakılabilir hiç gebelik olmadı diyorsun.iyi bir dr araştır.

bilmiyorum ki adına falan bile bakamadım doğru düzgün.banada hiç ikram etmedi valla
Senin ihtiyacın Yok diyedir benimki de bir çikalata almış bu son gebelikte ama eşimin haberi Yok ona bile çok sonra söyledim hamile olduğumu.çikolata böyle kalp şeklinde al bunu ye diye ısrar ediyor.kız da yanımızda baba o ne çikolata mı diye soruyoryok Yok bugün olmaz başka zaman dedim artık zorla adamı ikna ettiydim.bu adam yediğime içtiğime birşeyler katar valla yapmışlığı bile var yani

Var burda iyi bi doktor şu adetim başlasın gidicem ona. Klomen kullandığım ay psikolojim Baya bozuldu dğer ay kullanmamak o yüzden işime gelmemişti. Pcolu arkadaşım hamile kaldı bende sorun olmadığı halde hamilelik oluşmadı. En azından deseler şuyun var buyun var diye ona göre yol çizerim böylesi daha kötü daha üzücü

valla bende bu konuda çok istekli değilim ama eşim kadarda değilim.benim çevremdede bi tek benim koca böyle.kimle konuşsam hepsinin ki azgın teke kahveninde görseli aklımda kalmış baktım buldum.48 hours diye bişey.bay bayan kullanıyormuş

Kizlar benim tablomu goruyormusunuz bilmiyorum ama tatile gittigimde olcemedim sonra olcmeye basladim. 17.gunumdeyim adamlada bu ay 2 gunde bir kavga ediyoruz. Yumurtam catlamksmidir bi bakarmisiniz Veson

EVET SEBepsiz denilince insanın eli ayağı bağlanıyor.ne yapacağını bilmiyor.ben de aynı durumdayım işte senede bir tutturabilirsek tutturduk onu Da kaybediyoruz.ne gebeliğin geç olmasına bir neden gösterebiliyorlar ne de kayıplara Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah elden birşey gelmiyor çok yıpratıcı bir süreç

Kizlar benim tablomu goruyormusunuz bilmiyorum ama tatile gittigimde olcemedim sonra olcmeye basladim. 17.gunumdeyim adamlada bu ay 2 gunde bir kavga ediyoruz. Yumurtam catlamksmidir bi bakarmisiniz Veson
CNm ff i kökten silmişsin gözüküyor tekrar link yollamayı dene bakalım.ben de herhalde mola verdi ateş ölçmüyor falan diye düşündüm senin için

Nerden almış?

Canim bende sabit gidiyor ateş bakalım düşüşe ne zaman geçecek soğan kürünü yapıyorum hafiften kaşıntı yaptı yoktu normalde bende ama iyi geldiği için mi bilmiyorum.Benim de ayni şekilde koca azgın teke değil randevu alıyorum artık birde plan dugun çıkıyor aksama günlerde kaçıyor galiba belki sık sık olsa tutacak ama ne yapayım ya

Soğan küründen değildir kaşıntı hijyene dikkat et sık sık çamaşır değiştir.ateş düşük gidiyor hala yükseliş Yok ölçmeye çalışmalara devam.katılıyorum sık ilişki şart en kötü günaşırı

İste gün aşırı yapmaya çalışıyorum bi terslik çıkmazsa test yapıcam birazdan artık yarından itibaren yanı 11. gunden itibaren çift çizgi çıkmaya başlar

Canım bu tekellerde de satılıyormuş ama eşin alabiliyorsa o alabilir.sen onun haberi olmasın diyorsan baktım internette de satılıyor.bu arada bununda çikolatası varmış.muhtemelen eşinin sana yedrmeye çalıştığıda bunun gibi bişey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…