Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SAğol Cnm bugün iyiyim kanama da bayağı azaldı ağrı Yok çok şükür ama o kürtaj sonrası içerdeki yara hissi oluyor diğerlerinde de yaşamıştım aynı şeyi.adana balcalı
Balcalı süründürür zaten . Çok geçmiş olsun canım

değişir öyle düşünme sağlıkta şikayetler titizlikle inceleniyor isim isim ne yasandıysa yaz canım
İşte işin kötü tarafı hiçkimsenin ismini bilmiyorum.beni kim kürtaj etti onu bile bilmiyorum.giriyorsun hastaneye seni muayene eden başka kürtaj eden başka kontrole gelen başka ameliyatları sıraya sokan başka çok değişik bir hastane yani burda anlatılacak gibi değil.kürtaj sonrası bilgi almak istedim dr Yok dr diye beni birine yönlendirdiler öğrenci (intörn ) imiş valla ben ondan daha çok bilgi sahibiydim genel bir şikayet yapmak istiyorum o gün bu ihmalden sorumlu tüm personelden şikayetçiyim şeklinde yazacağım artık

F Frdglr cnm yumurta çatlamış gözüküyor ama yeterli ateş değeri olmadığından ff çizgiyi çrkmeyecekyir bugünü değerlendirmen de fayda var
XXYYXXYY cnm senin de ateş güzel gidiyor keşke tüp öncesi bir mucize olsa Rabbim seni sevindirsin inşallah
Naberr ilişkileri bırakma ateş yeterli yükselişte değil
@Cordelia_1605 CNm sen nasılsın ara ara ateş ölçüyorsun bakıyorum ilişkinizde bir düzelme var mı yoksa adet düzenini takip için mi ölçüyorsun?
uniq12 Ateş iyice düşüşe geçmiş hayırlısı bakalım
Bat bekleyen pek Yok genelde tablolar ovu bekliyor.rabbim hepinize sağlıklı yumurtalar ve gebelikler nasip etsin inşallah.uzun zamandır topikte gebelik haberi alamadık

Evet hergün azar azar düşüyor ve canım sıkılıyor bi sorun olmadığı halde neden olmuyor gerçekten artık sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum doktora gitmeli miyim ondan da emin değilim

Evet hergün azar azar düşüyor ve canım sıkılıyor bi sorun olmadığı halde neden olmuyor gerçekten artık sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum doktora gitmeli miyim ondan da emin değilim
Kaç aydır deniyorsunuz daha önce gittin mi dr a tahlil falan? Kaç yıllık evlisiniz yaş kaç

Gunasiri devam edicez adet yaklasana kadar dun disaridayken bir anda sivi geldigini hissettim ama afedersin idrarımi kaçırdığimi sandim o kadar coktu sonra lavaboya gidince akinti oldugunu gordum yumurtlama belirtisi galiba
Hadi hayırlısı inşallah bu ay denk getirirsiniz

Veson canım bu arada tekrar geçMiş olsun sana ben bu ay ates ölçmüyorum biliyorsun şu ara ölçeyim dedim ama hastayım boğaz ağrısı öksürük ateş 3 gündür böyle.ölçsemde verimli olmaz.iki gündür ıslaklık oluyordu yani rensiz su gibi altına kaçırmışsın gibi :) bugünde yumurta akı kıvamındaki akıntım geldi.dünde kasıklarımda batmalar ağrılar vardı.eşim bu ay 2 günde bi ilişki yapalım bide öylr deneyelim demişti.kendimi ona mı bırakayım yoksa bugün bi yanaşayım mı daha önce akıntım olan günler hep yaptık tutmadı.bide akıntının ertesi gününümü denesek

çok sağol canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
İnşallah bu şekilde düşmeden devam eder.
Bu arada çizgi 15.günde görünüyor, 12. ya da 13.güne ovu testlerini pozitif girdiğimde çizgi 14.güne kayıyor.
ff böylemi kalsın mı yoksa çizgiyi kaydırayım mı. ovu en koyu 12.13.gündü hatırlarsan.

Sağol CNm biliyorum ateş ölçmüyorsunuz bu ay.en iyisini yapıyorsun bırak kendini kocana kendini dinleme takip etme telaş Yok bu ay da böyle olsunhadi hayırlısı

Farkettim CNm opk girince 15 den 14 e kayıyor.bence 14 doğru yer senin ovu ağrılarında o günü gösteriyordu opk yı gir istersen

Sağol CNm biliyorum ateş ölçmüyorsunuz bu ay.en iyisini yapıyorsun bırak kendini kocana kendini dinleme takip etme telaş Yok bu ay da böyle olsunhadi hayırlısı
valla ben de öyle yapmak istiyorum.şimdi kendi gelince o da daha istekli oluyor.hatt gecen gün nerden bulduysa kutu içinde tek kullanımlık bi kahve.bu ney dedim o işe yarıyormuş dedi güldü.kendi yaptı oturdu içti bi güzel sonrası malum bugün kendi gelirse olur gelmezsede hiç yapalım edelim diye ne onu ne de kendini strese sokmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…