Ateş ölçme yönteminde tecrübeli hanımlar yardımcı olabilir misiniz? Ateş, adete ne kadar süre kalınca düşmeye başlar?
Teşekkür ederim canım3 kala da düşebilir adet günü de o herkese göre değişiyor canim. Bunu öğrenmek için 1-2 döngü takip yapmalısın
Veson canım benim cok cok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın, sabrının mukafatı olarak saglıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
Veson Güzel kalpli arkadaşım gelmiş geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın bundan sonra herşeyin eniyisini versin sana.
Allah tazı olsun kızlar çok sağolun Rabbim bu yolda uğraşanların yüzünü güldürsün inşallahVeson Canm çok çok geçmiş olsun ins sağlıkla bebeklerimizi kavuşuruz ins herşey için hayırlısı
Çok geçmiş olsun canım RABBİM bidaha yaşatmasınAllah razı olsun kızlar bunu Da atlattık çok şükür.umarım kısa zamanda toparlarım.
Üyesennur CNm aynen dediğin gibi empati yapmadıkları için hep böyle.bir de iletişim kopukluğu var.çözemedim garip bir hastane Allah bir daha düşürmesin.önümdeki dosyada genetik bakılacağı yazıyor tüp De üzerinde gelen soruyor bu ne.her gelene hikayeni tekrar tekrar anlatıyorsun.madem biliniyor bu ona göre acil olmayan hastaları sona alın yani.anestezidekiler diyor kaç kez sorduk hangi hastalar var diye kimse genetik ten bahsetmemiş.kan grubuma bile çok geç baktılar.8 de gelmişim herşeyimi hazırlasanıza ihmal De anlatacak sıkıntı da çok var da neyse geldi geçti artık.kontrole çağırdılar eşim tövbe götürmez beni.burdaki dr a giderim artık.
Veson canım çok geçmiş olsun neler yaşadın şu iki günde.Neyse ki bitti gitti.Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Veson canım çok çok geçmiş olsun.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah.bundan sonraki gebeliğin inşallah sağlıklı olur ve sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin Allah
Allah razı olsun kıZlar çok sağolun amin inşallah güzel dilekleriniz içinÇok geçmiş olsun canım RABBİM bidaha yaşatmasın
Kızlar sağlıkla ilgili şikayetler nereye iletiliyor bimer sabim cimer???
Netten nasıl girilecek kiBimer e yazdığın herşey ilgili bakanlığa iletiliyor canım.
öncelikle çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın cimere yazsan daha çabuk cevap veriliyor daha çabuk dikkate alınıyorNetten nasıl girilecek ki
Sağol CNm Allah razı olsun amin inşallah.bakayım bir araştırayım.birşey değişeceğinden değil de içim soğusun şikayetimi dile getirmek istiyorumöncelikle çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın cimere yazsan daha çabuk cevap veriliyor daha çabuk dikkate alınıyor
Netten nasıl girilecek ki
Ooo e devlet şifresini bir ara almıştım ama unuttum gittie-devletten giriyorsun canım.
Çok şükür canım dün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda görünüyor şimdilik. Rabbime sığındım. Ona emanet. Bize nasıl bir kader çizildi bilmiyoruz. Endişelerim hiç bitmiyor. Buna alışmam lazım. Sanırım sağlıkla kucağıma alana kadar bu endişelerim geçmeyecek. Rabbim çektiğimiz acıların, sabrımızın ve dualarımızın mükafatını göndermiştir. İnşallah. Sen nasılsın? Herşey yolunda mı? Bulantıların geçti mi? 2 li test yaptordın mı? Umarım herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?