Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş ölçme yönteminde tecrübeli hanımlar yardımcı olabilir misiniz? Ateş, adete ne kadar süre kalınca düşmeye başlar?

Veson canım benim cok cok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın, sabrının mukafatı olarak saglıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
Veson Güzel kalpli arkadaşım gelmiş geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın bundan sonra herşeyin eniyisini versin sana.
Veson Canm çok çok geçmiş olsun ins sağlıkla bebeklerimizi kavuşuruz ins herşey için hayırlısı
Allah tazı olsun kızlar çok sağolun Rabbim bu yolda uğraşanların yüzünü güldürsün inşallah

Çok geçmiş olsun canım RABBİM bidaha yaşatmasın

Veson canım çok geçmiş olsun neler yaşadın şu iki günde.Neyse ki bitti gitti.Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Veson canım çok çok geçmiş olsun.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah.bundan sonraki gebeliğin inşallah sağlıklı olur ve sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin Allah
Çok geçmiş olsun canım RABBİM bidaha yaşatmasın
Allah razı olsun kıZlar çok sağolun amin inşallah güzel dilekleriniz için

öncelikle çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın cimere yazsan daha çabuk cevap veriliyor daha çabuk dikkate alınıyor
Sağol CNm Allah razı olsun amin inşallah.bakayım bir araştırayım.birşey değişeceğinden değil de içim soğusun şikayetimi dile getirmek istiyorum

inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
doğurana kadar o evhamlar hiç bitmiyecek bence.
biz de çok şükür iyiyiz.
ikili testi yaptırdım ben sonucunu bekliyorum.
bulantılarım tam anlamıyla geçmedi ama daha iyiyim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…