Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun otobüste bayilmisim. Regl i de yeni oldum. Ates falan yuksek olsa ustune mi gordum dicem ama.

Tamam canım iki gün evde yatmadık o da tam gününe denk geldi maalesef. Bu geceyi de değerlendireyim o zaman yarın şehir dışına çıkıyoruz rahatça değerlendiremem

Bu ay omega 3 kullandım (balık yağı) ovulasyonumu 2 3 gün öne çekti. Sağlıklı yumurta ve sperm için önemliymiş. Acaba onun faydası mı oldu diye düşünüyorum. Yoksa yumurtamın bugün çatlaması gerekirdi. Siz giç duydunuz mu omega3 ü?

Tamam canım iki gün evde yatmadık o da tam gününe denk geldi maalesef. Bu geceyi de değerlendireyim o zaman yarın şehir dışına çıkıyoruz rahatça değerlendiremem
Hayırlısı hadi inşallah
evet CNm bir ara ben de kullandım Prof kullanmamı önermişti onun yanında koenzimq takviye ilaç da vermişti hatta birkaç aya onun üzerine gebelik de yaşamıştım.inşallah vesile olur

Hepimize hayırlı zamanda hayırlısı ve sağlıklısıyla nasip olur inşallah yıpratan bir süreç çocuk süreci böyle olduğunu hiç bilmiyordum bir seneyi geçti benim kürtajın üstüne

Günaydın kızlar ateşim bugün 36,4 e yükseldi biranda. Acaba mı diyorum ama öyle bi düşüşten sonra mümkün değildir herhalde

Yükseliş Ümit verici ama iniş çıkışlar olabiliyor yarınki ateşi de görelim hadi hayırlısı
Ya inşallah düşmez artık geçen ay da biranda düştü zaten düştüğü gün de regl başladı. Kaç gündür bekliyordum düşüşe geçtiği için ama olmadı. Beklicez aetık yarını

Dün ilişki Yok mu sanki dün çatlamış gibi bugünü kaçırma
Dun gece oldu iliski. Ama buyuk ihtimle kacirdim yumurtayi. Hayir o kadar ates olc kilo ver herseye dikkat et adam kavga cikarsin o gunun cope gitsin. Sonra bi umut belki olir diye iliskiye gir! Neden hep biz dusunuyoruz ya herseyi bazen gurursuz hissediyorum kendimi

14 TEK'i ilişki yeter hiç Çan'ını sıkma dün De ilişki olmuş yumurta 24 saate kadar canlı kalabiliyor yeterki Rabbim ol desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…