Geçmiş olsun CNm ya hayırdır niye bayıldın öyleKizlar bugun otobüste bayilmisim. Regl i de yeni oldum. Ates falan yuksek olsa ustune mi gordum dicem ama.
F Frdglr cnm yumurta çatlamış gözüküyor ama yeterli ateş değeri olmadığından ff çizgiyi çrkmeyecekyir bugünü değerlendirmen de fayda var
@XXYYXXYY cnm senin de ateş güzel gidiyor keşke tüp öncesi bir mucize olsa Rabbim seni sevindirsin inşallah
@CharlesDarwin ilişkileri bırakma ateş yeterli yükselişte değil
@Cordelia_1605 CNm sen nasılsın ara ara ateş ölçüyorsun bakıyorum ilişkinizde bir düzelme var mı yoksa adet düzenini takip için mi ölçüyorsun?
uniq12 Ateş iyice düşüşe geçmiş hayırlısı bakalım
Bat bekleyen pek Yok genelde tablolar ovu bekliyor.rabbim hepinize sağlıklı yumurtalar ve gebelikler nasip etsin inşallah.uzun zamandır topikte gebelik haberi alamadık
Sagol canim benim. Niye oldu bilmiyorum. Sekerim ve tansiyinum acilde iyi cikti. Doktor ani tansiyon degisikligi olabilir dedi.Geçmiş olsun CNm ya hayırdır niye bayıldın öyle
Hayırlısı hadi inşallahTamam canım iki gün evde yatmadık o da tam gününe denk geldi maalesef. Bu geceyi de değerlendireyim o zaman yarın şehir dışına çıkıyoruz rahatça değerlendiremem
evet CNm bir ara ben de kullandım Prof kullanmamı önermişti onun yanında koenzimq takviye ilaç da vermişti hatta birkaç aya onun üzerine gebelik de yaşamıştım.inşallah vesile olurBu ay omega 3 kullandım (balık yağı) ovulasyonumu 2 3 gün öne çekti. Sağlıklı yumurta ve sperm için önemliymiş. Acaba onun faydası mı oldu diye düşünüyorum. Yoksa yumurtamın bugün çatlaması gerekirdi. Siz giç duydunuz mu omega3 ü?
Çok geçmiş oldun tekrardan CNm kendine dikkat etSagol canim benim. Niye oldu bilmiyorum. Sekerim ve tansiyinum acilde iyi cikti. Doktor ani tansiyon degisikligi olabilir dedi.
Hayırlısı hadi inşallah
evet CNm bir ara ben de kullandım Prof kullanmamı önermişti onun yanında koenzimq takviye ilaç da vermişti hatta birkaç aya onun üzerine gebelik de yaşamıştım.inşallah vesile olur
Tesekkur ederim. Ilk defa boyle bisey yasadim korktum birazÇok geçmiş oldun tekrardan CNm kendine dikkat et
Geçmiş olsun kuzum.umarım bu son kaybın olur.yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inş en kısa zamanda.Allah tazı olsun kızlar çok sağolun Rabbim bu yolda uğraşanların yüzünü güldürsün inşallah
Meleklerimiz bizi cennette bekliyor inşallahHepimize hayırlı zamanda hayırlısı ve sağlıklısıyla nasip olur inşallah yıpratan bir süreç çocuk süreci böyle olduğunu hiç bilmiyordum bir seneyi geçti benim kürtajın üstüne
Amin CNm Allah razıı olsunGeçmiş olsun kuzum.umarım bu son kaybın olur.yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inş en kısa zamanda.
ADet geldi mi ?Günaydın kızlar ateşim bugün 36,4 e yükseldi biranda. Acaba mı diyorum ama öyle bi düşüşten sonra mümkün değildir herhalde
Gelmedi ama heran gelecek gibi kasıklarım ağrıyorADet geldi mi ?
Yükseliş Ümit verici ama iniş çıkışlar olabiliyor yarınki ateşi de görelim hadi hayırlısıGelmedi ama heran gelecek gibi kasıklarım ağrıyor
Ya inşallah düşmez artık geçen ay da biranda düştü zaten düştüğü gün de regl başladı. Kaç gündür bekliyordum düşüşe geçtiği için ama olmadı. Beklicez aetık yarınıYükseliş Ümit verici ama iniş çıkışlar olabiliyor yarınki ateşi de görelim hadi hayırlısı
Dun gece oldu iliski. Ama buyuk ihtimle kacirdim yumurtayi. Hayir o kadar ates olc kilo ver herseye dikkat et adam kavga cikarsin o gunun cope gitsin. Sonra bi umut belki olir diye iliskiye gir! Neden hep biz dusunuyoruz ya herseyi bazen gurursuz hissediyorum kendimiDün ilişki Yok mu sanki dün çatlamış gibi bugünü kaçırma
Atesim bugun 36.7 cikti zaten 36.1den 2 gunde... ben 2 aydir 16 17. Gunde yumurtluyorumDün ilişki Yok mu sanki dün çatlamış gibi bugünü kaçırma
14 TEK'i ilişki yeter hiç Çan'ını sıkma dün De ilişki olmuş yumurta 24 saate kadar canlı kalabiliyor yeterki Rabbim ol desinDun gece oldu iliski. Ama buyuk ihtimle kacirdim yumurtayi. Hayir o kadar ates olc kilo ver herseye dikkat et adam kavga cikarsin o gunun cope gitsin. Sonra bi umut belki olir diye iliskiye gir! Neden hep biz dusunuyoruz ya herseyi bazen gurursuz hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?