- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Canım tebrik ederim.merhaba kızlar buraya geçen ay çok yazmıştım. geçen ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama gebelik oluşmadı. bu ay doktora falan gitmedim aktaran karışımlar aldım ( bal+ tarçın+ keçi boynuzu tozu + çakşır kökü+çekilmiş çörek otu) + aslan pençesi çayı ve hayıt tohumu bir gün birini bir gün birini içtim yaklaşık 10-12 gün adet bitimi denemelere başlamıştık bugün tahmininme göre adetime 2 gün vardı tes yaptım silik çıktı kan verdim 30 çıktı. bu ay hiç kafama takmadım diyolardı ya kafama takmadığım ay hamile kaldım gerçekten öyle oldu. rabbim isteyen herkese versin inşallah sizlerinde kucakları hayırlı evlatlarla dolar. gebelik belirtim olmadı diyebilirim sadece bundan 9 gün öncesi çok şiddetli kasık ağrım vardı hareket ettikçe oturup kalkarken artan onun dışında idrar rengim çok çok sarı oldu dünden beride hafif hafif adet ağrım vardı belirti sayılır mı bilmiyorum ama mutluluğumu sizle paylaşmak istedim ( 2 yıla yaklaşık bebeğimiz olmuyordu)
merhaba kızlar buraya geçen ay çok yazmıştım. geçen ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama gebelik oluşmadı. bu ay doktora falan gitmedim aktaran karışımlar aldım ( bal+ tarçın+ keçi boynuzu tozu + çakşır kökü+çekilmiş çörek otu) + aslan pençesi çayı ve hayıt tohumu bir gün birini bir gün birini içtim yaklaşık 10-12 gün adet bitimi denemelere başlamıştık bugün tahmininme göre adetime 2 gün vardı tes yaptım silik çıktı kan verdim 30 çıktı. bu ay hiç kafama takmadım diyolardı ya kafama takmadığım ay hamile kaldım gerçekten öyle oldu. rabbim isteyen herkese versin inşallah sizlerinde kucakları hayırlı evlatlarla dolar. gebelik belirtim olmadı diyebilirim sadece bundan 9 gün öncesi çok şiddetli kasık ağrım vardı hareket ettikçe oturup kalkarken artan onun dışında idrar rengim çok çok sarı oldu dünden beride hafif hafif adet ağrım vardı belirti sayılır mı bilmiyorum ama mutluluğumu sizle paylaşmak istedim ( 2 yıla yaklaşık bebeğimiz olmuyordu)
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın ins.merhaba kızlar buraya geçen ay çok yazmıştım. geçen ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama gebelik oluşmadı. bu ay doktora falan gitmedim aktaran karışımlar aldım ( bal+ tarçın+ keçi boynuzu tozu + çakşır kökü+çekilmiş çörek otu) + aslan pençesi çayı ve hayıt tohumu bir gün birini bir gün birini içtim yaklaşık 10-12 gün adet bitimi denemelere başlamıştık bugün tahmininme göre adetime 2 gün vardı tes yaptım silik çıktı kan verdim 30 çıktı. bu ay hiç kafama takmadım diyolardı ya kafama takmadığım ay hamile kaldım gerçekten öyle oldu. rabbim isteyen herkese versin inşallah sizlerinde kucakları hayırlı evlatlarla dolar. gebelik belirtim olmadı diyebilirim sadece bundan 9 gün öncesi çok şiddetli kasık ağrım vardı hareket ettikçe oturup kalkarken artan onun dışında idrar rengim çok çok sarı oldu dünden beride hafif hafif adet ağrım vardı belirti sayılır mı bilmiyorum ama mutluluğumu sizle paylaşmak istedim ( 2 yıla yaklaşık bebeğimiz olmuyordu)
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın ins.
G
Gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin insallah :)
Çok sevindim CNm maşallah size Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Allah razi olsun canim rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Sağlıkla kucağına al canımmerhaba kızlar buraya geçen ay çok yazmıştım. geçen ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama gebelik oluşmadı. bu ay doktora falan gitmedim aktaran karışımlar aldım ( bal+ tarçın+ keçi boynuzu tozu + çakşır kökü+çekilmiş çörek otu) + aslan pençesi çayı ve hayıt tohumu bir gün birini bir gün birini içtim yaklaşık 10-12 gün adet bitimi denemelere başlamıştık bugün tahmininme göre adetime 2 gün vardı tes yaptım silik çıktı kan verdim 30 çıktı. bu ay hiç kafama takmadım diyolardı ya kafama takmadığım ay hamile kaldım gerçekten öyle oldu. rabbim isteyen herkese versin inşallah sizlerinde kucakları hayırlı evlatlarla dolar. gebelik belirtim olmadı diyebilirim sadece bundan 9 gün öncesi çok şiddetli kasık ağrım vardı hareket ettikçe oturup kalkarken artan onun dışında idrar rengim çok çok sarı oldu dünden beride hafif hafif adet ağrım vardı belirti sayılır mı bilmiyorum ama mutluluğumu sizle paylaşmak istedim ( 2 yıla yaklaşık bebeğimiz olmuyordu)
Bir iki güne anlarız canımGunaydin kizlar atesimi olcmuyordum bu ayin basinda grip oldugum icin ama 4 gundur falan olcuyorum ve atesim 36.4e cikti sizce yumurtlamis miyim
merhaba kızlar buraya geçen ay çok yazmıştım. geçen ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama gebelik oluşmadı. bu ay doktora falan gitmedim aktaran karışımlar aldım ( bal+ tarçın+ keçi boynuzu tozu + çakşır kökü+çekilmiş çörek otu) + aslan pençesi çayı ve hayıt tohumu bir gün birini bir gün birini içtim yaklaşık 10-12 gün adet bitimi denemelere başlamıştık bugün tahmininme göre adetime 2 gün vardı tes yaptım silik çıktı kan verdim 30 çıktı. bu ay hiç kafama takmadım diyolardı ya kafama takmadığım ay hamile kaldım gerçekten öyle oldu. rabbim isteyen herkese versin inşallah sizlerinde kucakları hayırlı evlatlarla dolar. gebelik belirtim olmadı diyebilirim sadece bundan 9 gün öncesi çok şiddetli kasık ağrım vardı hareket ettikçe oturup kalkarken artan onun dışında idrar rengim çok çok sarı oldu dünden beride hafif hafif adet ağrım vardı belirti sayılır mı bilmiyorum ama mutluluğumu sizle paylaşmak istedim ( 2 yıla yaklaşık bebeğimiz olmuyordu)
İnşallah canımAteş ölçmeye başladığımdan beri ilk defa bu şekilde sabitlendi ateşim.Umarım düşüş olmaz
canım gözün aydın olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağlıkla kucağına al canım
CNM bence ateş gayet güzel ilerliyor.pes etme çalışmalara devam.yumurta çatlayınca mutlaka ateş yükselecektir.ovulasyon gününe takılma herşey etkiler stres üzüntü hava değişimi....Gunaydin hanımlar,
Veson bu ay yumurtlamadım sanırım ateş sabitlendi ne zaman cocuk düşünmeye basladim her sey bozuldu, normalde benim yumurtlama 15.gune sarkmaz zamanı gelmedi belki de Rabbim bekle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?