İnşallah canım, o zaman devam edelim bakalım..CNM bence ateş gayet güzel ilerliyor.pes etme çalışmalara devam.yumurta çatlayınca mutlaka ateş yükselecektir.ovulasyon gününe takılma herşey etkiler stres üzüntü hava değişimi....
Tekrar yukseldiHayırlara vesile olsun inşallah canım kötü bir düşüş değil yarın bize daha iyi bilgi verir diye düşünüyorum
Çok güzel artmış var bence hadi insallah canimTekrar yukseldi
Çok sevindim. İnşallah bebeğin seninledir.Tekrar yukseldi
Rabbim uzun saglikli bi omur versin ins.merhaba kızlar buraya geçen ay çok yazmıştım. geçen ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama gebelik oluşmadı. bu ay doktora falan gitmedim aktaran karışımlar aldım ( bal+ tarçın+ keçi boynuzu tozu + çakşır kökü+çekilmiş çörek otu) + aslan pençesi çayı ve hayıt tohumu bir gün birini bir gün birini içtim yaklaşık 10-12 gün adet bitimi denemelere başlamıştık bugün tahmininme göre adetime 2 gün vardı tes yaptım silik çıktı kan verdim 30 çıktı. bu ay hiç kafama takmadım diyolardı ya kafama takmadığım ay hamile kaldım gerçekten öyle oldu. rabbim isteyen herkese versin inşallah sizlerinde kucakları hayırlı evlatlarla dolar. gebelik belirtim olmadı diyebilirim sadece bundan 9 gün öncesi çok şiddetli kasık ağrım vardı hareket ettikçe oturup kalkarken artan onun dışında idrar rengim çok çok sarı oldu dünden beride hafif hafif adet ağrım vardı belirti sayılır mı bilmiyorum ama mutluluğumu sizle paylaşmak istedim ( 2 yıla yaklaşık bebeğimiz olmuyordu)
Çok güzel artmış var bence hadi insallah canim
Cok sagolin kizlar İnsAllah sabah dereceyi görünce gözlerim fal tasi gibi acildi tekrar tekrar kontrol ettim saati dereceyiÇok sevindim. İnşallah bebeğin seninledir.
Nasıl yani konusunca bile değişiyor mu ateşSelam kizlar ben bugun ates olcemedim daha dogrusu olcmem gereken saatten once cok fazla kez uyandim ve olcmem gereken saatten yarim saat once uyandigimda konusmak zorunda kaldim olctugumde 36.3 cikti ates
Bence degisir cunku 3 saat araliksiz uyumak gerekiyor ben yarim saat once uyanip kalktim yataktan ve konustum su icmek falanda degistirir meselaNasıl yani konusunca bile değişiyor mu ateş
Yok CNm konuşmak değiştirmez ama su içmek klima değiştirir sık uyanmak da etkiler ama gece bir kez uyanıp wc ye gitmek ateş seyrini çok Da etkilemiyor en azından benim tablolarımda ciddi bir değişim olmuyordu.saat farkı da kesinlikle etkiliyor 20 dakikaya kadar ff tölere edebiliyor ama daha fazla fark tablonun seyrini etkileyebilirBence degisir cunku 3 saat araliksiz uyumak gerekiyor ben yarim saat once uyanip kalktim yataktan ve konustum su icmek falanda degistirir mesela
Rabbim uzun saglikli bi omur versin ins.
Aynen canim konusmak etkilemiyor sık sık uyanmak wc ye gitmek falan da oyle denedim:) su icmek uzun sure ayakta dolanmak dediğin gibi 20 30 dk farkla olcmek etkiliyor .Yok CNm konuşmak değiştirmez ama su içmek klima değiştirir sık uyanmak da etkiler ama gece bir kez uyanıp wc ye gitmek ateş seyrini çok Da etkilemiyor en azından benim tablolarımda ciddi bir değişim olmuyordu.saat farkı da kesinlikle etkiliyor 20 dakikaya kadar ff tölere edebiliyor ama daha fazla fark tablonun seyrini etkileyebilir
Evet insan zamanla vücudunu Da tanıyor ateşini deAynen canim konusmak etkilemiyor sık sık uyanmak wc ye gitmek falan da oyle denedim:) su icmek uzun sure ayakta dolanmak dediğin gibi 20 30 dk farkla olcmek etkiliyor .
ikinizin de ateş güzel gidiyor inşallah güzel haberler gelirXXYYXXYY dpo larimiz ayni :)
Yok daha çatlamamış bugün kaç çıktı ateşEki Görüntüle 2187961 Merhaba kızlar benim tabloma bakarmısınız. Ben gece 2 3 defa wc kalkıyorum ateşi etkiler mi? Birde cumartesi günü beyaz yumurta akı gibi akıntımda geldi. Yumurtam çatlamıltır diye düşünüyorum necdersinixiz?
36.4 alarmın sesine sıçradım oda ateşi değiştitmez herhaldeYok daha çatlamamış bugün kaç çıktı ateş
Ateş bu seyirde vevtükselişte giderse dün çatlamış denektir36.4 alarmın sesine sıçradım oda ateşi değiştitmez herhalde
Eşimde grip olmuş akşama inşallah birşeyler olur. Grip ilacı alırsa etkilermi?Ateş bu seyirde vevtükselişte giderse dün çatlamış
Eşimde grip olmuş akşama inşallah birşeyler olur. Grip ilacı alırsa etkilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?