Evet canım dpolar aynı inşallah güzel haberler alırızXXYYXXYY dpo larimiz ayni :)
Evet insan zamanla vücudunu Da tanıyor ateşini de
ikinizin de ateş güzel gidiyor inşallah güzel haberler gelir
Koltuk altından ölçme boşuna dilaltından devam et.atrş çok yeterli değil hangi gün çatladığını söylemek için ama çatlamış gibi duruyor gün aşırı ile kaçırma şansı yokKızlar bende başladım ateş ölçmeye biraz geç başladım.
Ağızdan:
13.gün : 36.4
14.gün : 36.5
15.gün : 36.5
16.gün : 36.6
17.gün : 36.7
Koltuk altından:
12.gün : 35.3
13.gün : 35.6
14.gün : 35.8
15.gün : 34.8
16.gün : 34.8
17.gün : 36.1
Her sabah aynı anda hem koltuk altından hem ağızdan ölcüyorum ama çok fark var hiç bir şey anlamadım
26-27-28-29-30 Agustos regl günlerim
31 Ağus. = Boş
1 Eylül = Boş
2 Eylül = Değerlendirildi
3 Eylül = Boş
4 Eylül = Değerlendirildi
5 Eylül = Boş
6 Eylül = Değerlendirildi
7 Eylül = Boş
8 Eylül = Değerlendirildi
9 Eylül = Boş
10 Eylül= Değerlendirildi
11Eylül= Boş
.
.
.
22Eylül = Bat (Korunmayı bıraktığımdan beri erken oluyorum hep. Sadece 2 ay önce 3 gün geciktim. Geçen ay 4 gün erken oldum)
Bu şekilde gün aşırı yumurtlamayı kaçırma ihtimalim var mı?
Koltuk altından ölçme boşuna dilaltından devam et.atrş çok yeterli değil hangi gün çatladığını söylemek için ama çatlamış gibi duruyor gün aşırı ile kaçırma şansı yok
Benimde umudum kalmadi pek ates fena dustuEvet canım dpolar aynı inşallah güzel haberler alırızama benim pek umudum kalmadı bu ay
İnşallah canım ama adet öncesi sabah terlemem başladı benim en büyük adet belirtim budur.. ki ateş de bir tık düştü sabah test yaptım çıkmadı,kesin adet gelecek iki güneHayırlısı bakalım bu da benim için iyi bişey aslında uzun zamandır döngüm dengesizdi adetin normal zamanda geleceğini bile bilmek benim için çok güzel
Emin olmamakla beraber 15 de çatlamıl olabilir keşke daha önce ölçmeye başlasaydın.emin olana kadar gün aşırı devam et kim soğumadı ki cinselliktenAdetin 13. günü başladım ölçmeye acaba ondan önce mi çatlamıştır.
Bu değerler daha düşer mi? pazara kadar gün aşırı deneyeceğim.. ondan sonra ilişkiyi bitiricem ama regln son günü yumurtlayanları okuyunca korkuyorum.
Yemin ederim cinsellikten soğudum..
Pazar ve pazartesiyi degerlendirdim ama bisey sorucam benin atesim 36.7den 36.3 e dustu 3 gundur ayni catlamadimi ya
Bat ne zaman canim evet düşmüş ama belki yine yukselir insallahBenimde umudum kalmadi pek ates fena dustu
Cnm ff çizgiyi çekmiş ama ben de emin olamadım ateşin çok sınırda gidiyor emin olana kadar çalışmaları bırakmayın adetler düzenli mi kaç günde bir?Pazar ve pazartesiyi degerlendirdim ama bisey sorucam benin atesim 36.7den 36.3 e dustu 3 gundur ayni catlamadimi ya
Valla 27. Gunun sonunda baslar adetim sekmez 21. Gundeyim bugun anlamadim yumurtlamadimmi acabaCnm ff çizgiyi çekmiş ama ben de emin olamadım ateşin çok sınırda gidiyor emin olana kadar çalışmaları bırakmayın adetler düzenli mi kaç günde bir?
insallah canımhilallll sessiz sessiz büyük bir müjde gelir inşallah
Senden bekliyorum güzel haber. Eylül senin ayın.insallah canımtatildeyiz o yüzden buraya pek giremiyorum.burda kafada rahat.muhtemelen yumurtlama günüm geçmiştir.onceki iliskilerden biri tutmuştur umarım bu arada herkese sevgilierrr inşallah bol bol guzel haberler aliriz
Canım bekle bakalım yükselecekk mi PCO var mıValla 27. Gunun sonunda baslar adetim sekmez 21. Gundeyim bugun anlamadim yumurtlamadimmi acaba
Yok tatlım.Kızlar bende başladım ateş ölçmeye biraz geç başladım.
Ağızdan:
13.gün : 36.4
14.gün : 36.5
15.gün : 36.5
16.gün : 36.6
17.gün : 36.7
Koltuk altından:
12.gün : 35.3
13.gün : 35.6
14.gün : 35.8
15.gün : 34.8
16.gün : 34.8
17.gün : 36.1
Her sabah aynı anda hem koltuk altından hem ağızdan ölcüyorum ama çok fark var hiç bir şey anlamadım
26-27-28-29-30 Agustos regl günlerim
31 Ağus. = Boş
1 Eylül = Boş
2 Eylül = Değerlendirildi
3 Eylül = Boş
4 Eylül = Değerlendirildi
5 Eylül = Boş
6 Eylül = Değerlendirildi
7 Eylül = Boş
8 Eylül = Değerlendirildi
9 Eylül = Boş
10 Eylül= Değerlendirildi
11Eylül= Boş
.
.
.
22Eylül = Bat (Korunmayı bıraktığımdan beri erken oluyorum hep. Sadece 2 ay önce 3 gün geciktim. Geçen ay 4 gün erken oldum)
Bu şekilde gün aşırı yumurtlamayı kaçırma ihtimalim var mı?
Evet canım dpolar aynı inşallah güzel haberler alırızama benim pek umudum kalmadı bu ay
İnşallah canım ama adet öncesi sabah terlemem başladı benim en büyük adet belirtim budur.. ki ateş de bir tık düştü sabah test yaptım çıkmadı,kesin adet gelecek iki güneHayırlısı bakalım bu da benim için iyi bişey aslında uzun zamandır döngüm dengesizdi adetin normal zamanda geleceğini bile bilmek benim için çok güzel
İNİŞ çıkışlar hep olur 0.1 derece de ciddi bir düşüş değil.akıntı ise pek olmuyor bende hiç anlamıyorum o yüzden ilk sayfada akıntı fotoları var bak belki fikir verirBen geçen ay koltuk altı ölçüyordum ve dil de ama çok fark oluyor neden acaba birde bugün 1 derece düşüş var oda biraz serindi onun etkisiyle sanırım ve kaç gündür uzayan akıntım vardı ama bugün akıntı daha bi katılaşmış böyle birşey yaşadınız mi sizde çatlayınca mi oluyor bu acaba
ölçmeye devam et bakalım anlarız ateşin gidişatındanValla 27. Gunun sonunda baslar adetim sekmez 21. Gundeyim bugun anlamadim yumurtlamadimmi acaba
Senin ateş yükselmiş bence ama önceki ateş değerlerin olmadığı için net gözükmüyor yükselişVeson günaydın benim ates yükselmedi ama akinti bitti
Esimin ayagina da civi batmis calisma olmaz artik zaten bu ay catlamadiysa da yapacak bisey yok 22si batSenin ateş yükselmiş bence ama önceki ateş değerlerin olmadığı için net gözükmüyor yükseliş
Geçmiş olsun CNm bu akşam da olursa güzel olur ama olmazsa da çok takma ilişkiler çok güzel olmadı yarını değerlendirin.geip ilacı spermi mi etkiler diye sordun ? O konu hakkında bilgim Yok CNm .dışarı çıkan spermler çok önceden oluşan spermler bugünkü yedikleri içtikleri etkilemez sanırumEşimde grip olmuş akşama inşallah birşeyler olur. Grip ilacı alırsa etkilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?