Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım teşekkürler. .

Emin olmamakla beraber 15 de çatlamıl olabilir keşke daha önce ölçmeye başlasaydın.emin olana kadar gün aşırı devam et kim soğumadı ki cinsellikten

Keşke ama ateş olayını daha yeni keşfettim
Bir kaç gün sonra yeni değerlerimi yazarım buraya.. ilgilendiğin için teşekkür ederim

Bugun 36.4 yukseldi pco yok dedi doktor ama doktora guvenimde yok

Çİzgi doğru yerde gözüküyor hadi hayırlısı
Dun ve bugun ayakta uyuyorum. Ki ben yerinde duramayan biriyim gerekirse uyumam bile. Hic halim yok hep bi yatsam diye dusunuyorum. Esim bile sasirdi dun halime. Ya hava degisiminden yada bisiler oluyor icerde boylesini duydunmu hic

Dun ve bugun ayakta uyuyorum. Ki ben yerinde duramayan biriyim gerekirse uyumam bile. Hic halim yok hep bi yatsam diye dusunuyorum. Esim bile sasirdi dun halime. Ya hava degisiminden yada bisiler oluyor icerde boylesini duydunmu hic
Gebelik uyku yapar .aslında belirti için çok erken ama erken belirti yaşadığını söyleyen de çok hadi hayırlısı :)

Veson merhaba canım sence ben ilişkiye devam mı edeyim bırakayım mı? Normalde 15 16 sı benim yumurtlama günüm ama cuma günü yumurta akı kıvamında akıntım gelmişti.

Kizlar birşey sorucam yasayan vardır belki aranizda bu ay yumurtlama akıntısı bitmedi bende yani uzayan akıntı bitti ama onun katısı hala devam ediyor yumurtlamam geceli 4-5 gün oldu niye acaba ilk defa böyle birşey yaşıyorum

Veson günaydın
Benim ateşim düşüşe geçti.. moralim bozuldu.. regl mi olacağım

Adet 13.gün= 36.4
Adet 14.gün= 36.5
Adet 15.gün= 36.5
Adet 16.gün= 36.6
Adet 17.gün= 36.7
Adet 18.gün= 36.6
Adet 19.gün= 36.5

Bir de hala gün aşırı devam ediyorum ilişkiye acaba zarar verir miyim?

CNm adet döneni ateş değerlerini bilmiyoruz o yüzden bunu düşüş olarak yorumlamak doğru değil.ölçmeye ilişkilere devam adete son bir hafta kala bırakırsınız sıkıntı olmaz

CNm adet döneni ateş değerlerini bilmiyoruz o yüzden bunu düşüş olarak yorumlamak doğru değil.ölçmeye ilişkilere devam adete son bir hafta kala bırakırsınız sıkıntı olmaz

9 gün kaldı bata ama korunmayı bıraktıktan sonra hiç günümde olmuyorum erken oluyorum hep..
o zaman 2 gün sonra bırakırım ilişkiyi
İçim rahatladı biraz çok teşekkür ederim

Yumurtlama olmuş bence, akıntı beyaza dönünce progesteron salgılanıyor yumurta akı gibi akışkan ve şeffaf akıntı yumutlama donemi icin gecerli

Hanımlar ben de bir soru ile geleyim o zaman aklıma takiliyor kac zamandir yüksek ateş kaliteli yumurtlama belirtisi midir? Yüksek ateste progesteron hormonu daha cok mu salgılanır?
Ben vajinal ölçüm yapıyorum fakat henüz 37 dereceyi bulduramadim, 0.2 derece artış bana hep yetersiz geliyor nedense

Yumurtlama olmuş bence, akıntı beyaza dönünce progesteron salgılanıyor yumurta akı gibi akışkan ve şeffaf akıntı yumutlama donemi icin gecerli
Farklı geldi bu ay bilmiyorum katılaştı akıntı bugün yok bitti.sogan kürü kullaniyorum belki o da yapmış olabilir ateşimde hala ayni ne düşme ne artma yok

Bu ay sürekli şehir dışında olduğumuz için ateşte ölçemedim çalışmada yapamadım.

Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Biraz fazla kilom var benim. Nette gezinirken hamile kalmak için kilo vermenin olumlu etkisinden bahsedilmiş.

1.60 boyum 52 kiloydum 58-60 oldum. Bu kiloyu vermek için diyet yapsam. Aslında sağlıklı beslenme demek daha doğru. Abur cubur şeker hayatımdan çıkartmak ekmek vs azaltmak gibi.

Hamile kalmamı olumlu yönde etkiler dimi?? Diyet yapmanın zararı olmaz.

Ateşimide yarından itibaren düzenli ölçmeye başlıyorum tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…