Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson ben bu aydan hiç birşey anlamadım valla ateşle fln takip etmeye çalıştım ama tam takip edemedim. son bir haftadır tatildeydim bol bol yüzdüm tutacağı varsa tutmamıştır sanırım demi ben anlamadım valla önümüzdeki ay kür yapmayı düşünüyorum. Tarçın bal çörekotu yapsam mı omega 3te iyi geldi sanki bana

Yumurta tabloya göre çatlamış gözüküyor.çizgi doğru yerde gibi.ilişkiler güzel.evet ateş biraz nazlı ilerliyor iniş çıkışlar var ama adete daha var.birşey demek için bekleyelim.hiç belli olmaz bu işler.tatil deniz yüzme hiç akdırış etmez tutuverir belli olmaz.kür deneyebilirsin.benim için en kolayı bal çörekotu tarçındı.onega3 hangisini kullanıyorsun.dr dan vitamin falan birşeyler istedim hormon ilacı kullanma deyince son tercih edilen bir ürünnismi verdi araştır dedi daha bakmadım neymiş neciymiş:))

Amway i duymuş muydun bilmiyorum da onun omega 3ünü kullanıyorum tavsiye ederim. Ben satış yapmıyorum ama yakınlarım yapıyor onlar tavsiye etti. Doktorun sana söylediği neydi araştıralım çünkü ben ilaç kullanmayı pek sevmem doktora gitmeyi de erteliyorum bu yüzden. doktorun açık açık konuşmuş ne güzel valla ben bitkiselcilikten yanayım biraz :))

Ben çok beklemek istemedigim için adet görüp hemen dr kontrolünde bi klomen catlatma deneyim dedim ama bilemedim bu ay soğan suyu ve çörek otu yapicam önümüzdeki ay muayene olur yol izlerim aslında benimde sürekli düşük olduğu için genetik araştırmalı tüp bebek denemek istiyorum ama gerek varmi yokmu bilmiyorum dr umla görüşüp buna karar vericem ins hakkımızda hayırlısı olur ins benim yasayan hiç çocuğum olmadığı için acımı sadece bir evlat dindirir o yüzden hemen yola koyulmak lazım cnm

Veson Çizgiyi neye göre cekiyor baktım herkeste yok
Ateşin yükselişine bakarak akıntı ve ovu test bilgilerini de değerlendirip en olası ovu gününü seçip o güne çizgiyi çekiyor.çiZgi çekilmemişse yA ovulasyon günü olmamıştır ya da tabloda yeterli bilgi yoktur

Evet duymuştum inşallah şifa olur.dr un verdiği ne idi İnan bilmiyorum kağıdı kaybetmişim ama evin bir köşesindedir kesinbulunca mutlaka yazarım.ben de doğaldan yanayım ama bazen mecburen kimyasal ilaçlara başvurmak zorunda kalıyoruz.dr da açık açık konuştu kan sulandırıcıları boşuna kullanıyorsun demişti Prof onu dedim.ben de boşuna kullandığımı düşünüyorum dedim.açıkcası kullanmana gerek Yok ama elimizde başka tutunacak birşey de Yok dedi.
ilk bebek için aceleyi gayet iyi anlıyorum hak veriyorum hele yaş ileri ise.ben de 2. İçin çok uğraştım ama artık yavaş yavaş pes ediyorum.elimden gelmiyor birşey.rabbim evladıma hayırlı uzun ömür versin.rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah.ama 2. İçin kimyasal ilaçlara çok yüklenmemek gerek dr uma hakveriyorum bu noktada.yavaş yavaş pes ediyorum sanırım.seninki ilk elinden geleni yap pes etme tabi.

Tüp için dr yaşım ileri onu Da denedim olmadı demek için en azından bir kez dene dedi.çünkü dr pgt ile tüpü De önermedi açıkcası.çünkü birçok hastalık var herşeye bakılmıyor konulan embriyo kesin sağlamdır demek imkansız dedi.

Benim genetik olarak ne bende nede bebeklerde hiç bir sıkıntı yok tüp bebek yapıp yapmayacağına meçhul bi dr banada gerek yok dedi ama ben yinede ısrar edeceğim kabul ederse yaşım 32 oldu sıfıra sıfır elde var sifir

Bizim de genetik tahlillerde sıkıntı Yok.ama bebekler de sıkıntı olduğu kesin.sağlam bebek kolay kolay düşmez yA da kalbi durmaz.sen nerden biliyorsun bebeklerin durumunu?kaybettiğin bebeklerin genetik tahlilleri yapılmış mıydı? Tüp yaptırırsan mutlaka pgt yaptır.bebeklerin genetiğine bakılıp konulsun evet herşeye bakılmıyor olabilir ama en azından belli başlı Hastalıkları ekarte etmiş olursunuz.o işlem de normal tüpden biraz maliyetli maalesef

Tamam canim test sonuçlarını girince cizgiyi cekti şimdi yatay çizginin altına düşünce ihtimal düşüyor mu baktığım hamile olan tablolarda hiç geçmemişti çünkü

Evet CNm ben pgt derken genel bir tabir sanıyordum hep onu kullanıyordum aslında farklı şeylermiş .yoksa kastettiğim bu yöntemin en gelişmiş olanı yapılmalı tabiki.tabi onda da sağlıklı olmama ihtimali var ama en aza indiriyorsun en azından .

Günaydın kızlar ben gece düzensiz uyku uyudum.3 den sonra uyanıklabuyur arası birşey wc gidip geldim 2 defa. 5.30 dan sonra dalmışım. Ateş ölçme saatim 6.40 ateşim 36.90 çıktı. Sizce bu değer doğru mu?

Sağlıksız ateş olabilir.yüksek çıkınca çizginin yeri de değişmiş.birkaç gün daha ölçüm yap bakalım kaç çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…