- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
canım okudum mesajini.dedigin seyede internetten baktım eger öyle bisey varsa benim gebe kalmamda zor.rahim filmi cekilmistim ama bunun tanısı icin rahim filmi yeterli degil galiba.kasıklarda ağrıda yaparmış.benimde kasık agrim var 1,2 gündür.canım sıkıldı valla simdi
Yarin gidip yaptiricam :)
benim rahim filmi de cekildi tüpler açık denmisti.asilamalarda da sürekli ultrasonla bakılıyordu.dediğin gibi bisey yok belkide.normal bi akıntıBenim çok ilerlediği için ultrasonda bile görmüştü doktor.
rahim filmim zaten korkunçtu.
sende araştır diye söyledim ama moralini bozarsan üzülürüm
belki de hiç alakası yok.
Olmazsın inşallah. Belirti falan pek inanmıyorum. Sen hamile olabilirsin. Kırmızı 9 ay gelmez inşallahsen sevmiyorsan kesin bir bildigin vardırkesin adet olurum o zaman
Ben : ( ff tablosunu göstererek) bak yumurta çatladı!tutturduk mikmikleri.
Kozalak :hani bakayım...
Ben : bak şu Kırmızı çizgilerin çakıştığı yer.
Kozalak: Amannn ben anlamıyorum neyse tuttu mu şimdi?daha yapacak mıyız
Ben:yok yok bu ay bitti artık.
Kozalak:öyleyse hemen git öte tarafa.15 gün uzaklaş yanımdan!
Adam cinsellikten ne kadar soğuduysa artıkdaralmış.
Vuuu çok güzel artmış hadi insallah sende test yap canimUctu uctu benim ates uctu
insallah canım.son 3 gün bata.simdilik lekelenmede yok.gün icinde baslarmi bakacağızOlmazsın inşallah. Belirti falan pek inanmıyorum. Sen hamile olabilirsin. Kırmızı 9 ay gelmez inşallah
Valla bence başlamaz baksana hep böyle artarmiydi diğer aylarda dainsallah canım.son 3 gün bata.simdilik lekelenmede yok.gün icinde baslarmi bakacağız
Bende kullanmaya başladım bu ay paket bitmek üzere gunde bir tane mi kullandın canim toz olan var bende seninki nasıl çok faydası olduğunu duymuştumKizlar bu inofolic baya etkili oldu bende sanirim 2.ayda hamile kaldim
Ben kapsul olani kullandim canim adet bitince 10 gun gunde 1 tane ictim bu ayda son kalan 10 taneyi icmistim yani bana bir kutu 2 ay gittiBende kullanmaya başladım bu ay paket bitmek üzere gunde bir tane mi kullandın canim toz olan var bende seninki nasıl çok faydası olduğunu duymuştum
Anladım canim benimki toz bazen içtim bazen unuttum ama bakalım bende ne zaman ise yarayacakBen kapsul olani kullandim canim adet bitince 10 gun gunde 1 tane ictim bu ayda son kalan 10 taneyi icmistim yani bana bir kutu 2 ay gitti
Ben hergun ayni saatte ictim canim aksatmadanAnladım canim benimki toz bazen içtim bazen unuttum ama bakalım bende ne zaman ise yarayacak
canım 25.günlerimde hep yüksekti benim ateşim.düşüş genelde bugünden sonra başlıyor bende.tek umudum lekelenmem olmadi.benim her ay hic sektirmeden 24.gün lekelenmelerim başlardı ve adete kadarda devam ederdi.gerçi bu ay tatile gittim,hava değişimi falan etkilediyse bilememValla bence başlamaz baksana hep böyle artarmiydi diğer aylarda da
Ben bu ay sogan suyunu düzenli içtim sen hiç yaptın mi onu sogan küründede o ay yada ertesi ay kalınıyor mus öyle okudum ama hayirlisi bakalımBen hergun ayni saatte ictim canim aksatmadan
Bugün başlamadıysa düşmeyecek demektircanım 25.günlerimde hep yüksekti benim ateşim.düşüş genelde bugünden sonra başlıyor bende.tek umudum lekelenmem olmadi.benim her ay hic sektirmeden 24.gün lekelenmelerim başlardı ve adete kadarda devam ederdi.gerçi bu ay tatile gittim,hava değişimi falan etkilediyse bilemem
Yok onu hic denemedim canim ama ben bu ay bide testere dişli aslan pençesi otu ictim cay gibi demleyipBen bu ay sogan suyunu düzenli içtim sen hiç yaptın mi onu sogan küründede o ay yada ertesi ay kalınıyor mus öyle okudum ama hayirlisi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?