Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim çok ilerlediği için ultrasonda bile görmüştü doktor.
rahim filmim zaten korkunçtu.
sende araştır diye söyledim ama moralini bozarsan üzülürüm
belki de hiç alakası yok.

Benim çok ilerlediği için ultrasonda bile görmüştü doktor.
rahim filmim zaten korkunçtu.
sende araştır diye söyledim ama moralini bozarsan üzülürüm
belki de hiç alakası yok.
benim rahim filmi de cekildi tüpler açık denmisti.asilamalarda da sürekli ultrasonla bakılıyordu.dediğin gibi bisey yok belkide.normal bi akıntı

Ben : ( ff tablosunu göstererek) bak yumurta çatladı!tutturduk mikmikleri.
Kozalak :hani bakayım...
Ben : bak şu Kırmızı çizgilerin çakıştığı yer.
Kozalak: Amannn ben anlamıyorum neyse tuttu mu şimdi?daha yapacak mıyız
Ben:yok yok bu ay bitti artık.
Kozalak:öyleyse hemen git öte tarafa.15 gün uzaklaş yanımdan!

Adam cinsellikten ne kadar soğuduysa artık daralmış.

valla hep aynı durumdayız.. artık ilişki olmayan günlerde oh be bugün rahatım diyorum :)

Bende kullanmaya başladım bu ay paket bitmek üzere gunde bir tane mi kullandın canim toz olan var bende seninki nasıl çok faydası olduğunu duymuştum
Ben kapsul olani kullandim canim adet bitince 10 gun gunde 1 tane ictim bu ayda son kalan 10 taneyi icmistim yani bana bir kutu 2 ay gitti

Valla bence başlamaz baksana hep böyle artarmiydi diğer aylarda da
canım 25.günlerimde hep yüksekti benim ateşim.düşüş genelde bugünden sonra başlıyor bende.tek umudum lekelenmem olmadi.benim her ay hic sektirmeden 24.gün lekelenmelerim başlardı ve adete kadarda devam ederdi.gerçi bu ay tatile gittim,hava değişimi falan etkilediyse bilemem

Bugün başlamadıysa düşmeyecek demektir iyi düşünelim iyi olsun insallah canim ama test yap bence ateşim yukselse bende yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…