5 üstü gebrlik var denilir.altı negatiftir.ama öyle 3-4 de pek duymuyorum açıkcası çıkıyorsa bir gebelik olmuş derim ben.ama değer artışta mı önrmli olan o.iki gün sonra tekrarla eğer artış varsa sağlıklı gebeliktirBu bilgiye defalardır rastgeliyorum benım deger aralıgım dogru bılgı mı ki
Yarın ateş fırlarsa bugün çatlamış demektir.çatlayan yumurta 24 saat kadar Yaşar 24 saat içerisinde spermle buluşursa döllenme olabilir.sen kız için uğraşıyorsun onu ben bilmiyorum pek ne zaman çalışmalı diye?Anladım canım benimde öğrenmek istediğim işte ovulasyon olan günde mi yoksa çatladı denildikten sonra mı döllenme oluyor bugün mesela ben çift çizgiyi gördüm ateşim düşük ve dünden beri uzayan akıntı var olursa bugün mü döllenme oluyor yoksa yarın çatlayıp ateş yükselince mi ?
Yok uğraşmıyorum bu ay çalışma bile yapmıyorum ama en sonuncu öyle denk geldi tutar mı acaba düşüncesi var bu 2 ay moladayım takip edicem sadece sağol canımYarın ateş fırlarsa bugün çatlamış demektir.çatlayan yumurta 24 saat kadar Yaşar 24 saat içerisinde spermle buluşursa döllenme olabilir.sen kız için uğraşıyorsun onu ben bilmiyorum pek ne zaman çalışmalı diye?
Sağol cnm.zaman yaklaştıkça zorluyor haliyle..sen nasılsın cnm?varmı gelişme?LeYLa_21 kuzum sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik. .
15 te çatlamış olabilir birkaç gün daha ölç bakakımDün biraz çıkınca sevindim ki yumurtlama oluyor ama bugün yine sabitlendi dünle..
Ben yumurtlamayacağım herhalde bu ay :)
Maşallah az kalmış:)Sağol cnm.zaman yaklaştıkça zorluyor haliyle..sen nasılsın cnm?varmı gelişme?
15 te çatlamış olabilir birkaç gün daha ölç bakakım
Benim ateş yükselmedi yine
Ateş iyi gidiyor kan önceki gün verdiysen bugün mutlaka tekrarla ordan ne olduğunu anlat ona göre önlem alınırVeson herseyi sana danısıyorum :) kusura bakma.dun benım bat günümdü bugun sol kasıkta sızı hissediyorum ve implantasyon gibi pembe lekem gelıyo akıntıyla yerlesme olabılırmı adet degıl o kesınde yoksa kımyasalda dusuyormu (
Tamam.Kan verdim sonuc bekliyorumAteş iyi gidiyor kan önceki gün verdiysen bugün mutlaka tekrarla ordan ne olduğunu anlat ona göre önlem alınır
Akıntı çatlamadan önce gelir dün çalışma olmuş bugün mola ver yarınki ateşe göre tekrar konuşuruzAkıntı çatladıktan sonra mı önce mi oluyordu
Afedersin dün akıntı vardı ama yoğun değildi.. yapışkan şekilde
Hadi inşallah artış vardırTamam.Kan verdim sonuc bekliyorum
Bende sana yazacaktım sen önce davrandın :)) ben klomen içtim bu ay çatlama iğnesi de oldum ama hala yükselmedi ondan panik yaptım biraz acaba kist mi oldu diye. Seninki mevsim geçişinden falan olabilir benceBende aynı durumdayım satlarımız 1 gün arayla.. ateşimi ölçtükte sonra, herkesin tablosuna bakıp öyle tekrar yatıyorum.. öyle dikkatimi çektin :))
Her ay aynı gün olacak diye birşey yok.herşey etkiliyor hava Değişimi üzüntü stres yorgunluk birkaç gün sapma normaldirBende bu ay çatlamıyorum çok ilginç 12.gün artardı ateş bugün 13.gün yine düşük inofolic yada Aslan pençesi çayı yapar mı bunu acaba
Anladım canım bugün çatlarsa çatladıktan sonraki 14 .günü bekliyoruz demi adet için bu ay geç adet olucam o zamanHer ay aynı gün olacak diye birşey yok.herşey etkiliyor hava Değişimi üzüntü stres yorgunluk birkaç gün sapma normaldir
Akıntı çatlamadan önce gelir dün çalışma olmuş bugün mola ver yarınki ateşe göre tekrar konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?