Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bilgiye defalardır rastgeliyorum benım deger aralıgım dogru bılgı mı ki
5 üstü gebrlik var denilir.altı negatiftir.ama öyle 3-4 de pek duymuyorum açıkcası çıkıyorsa bir gebelik olmuş derim ben.ama değer artışta mı önrmli olan o.iki gün sonra tekrarla eğer artış varsa sağlıklı gebeliktir

Yarın ateş fırlarsa bugün çatlamış demektir.çatlayan yumurta 24 saat kadar Yaşar 24 saat içerisinde spermle buluşursa döllenme olabilir.sen kız için uğraşıyorsun onu ben bilmiyorum pek ne zaman çalışmalı diye?

Yok uğraşmıyorum bu ay çalışma bile yapmıyorum ama en sonuncu öyle denk geldi tutar mı acaba düşüncesi var bu 2 ay moladayım takip edicem sadece sağol canım

Dün biraz çıkınca sevindim ki yumurtlama oluyor ama bugün yine sabitlendi dünle..
Ben yumurtlamayacağım herhalde bu ay :)

Veson herseyi sana danısıyorum :) kusura bakma.dun benım bat günümdü bugun sol kasıkta sızı hissediyorum ve implantasyon gibi pembe lekem gelıyo akıntıyla yerlesme olabılırmı adet degıl o kesınde yoksa kımyasalda dusuyormu (

Ateş iyi gidiyor kan önceki gün verdiysen bugün mutlaka tekrarla ordan ne olduğunu anlat ona göre önlem alınır

Bende aynı durumdayım satlarımız 1 gün arayla.. ateşimi ölçtükte sonra, herkesin tablosuna bakıp öyle tekrar yatıyorum.. öyle dikkatimi çektin :))
Bende sana yazacaktım sen önce davrandın :)) ben klomen içtim bu ay çatlama iğnesi de oldum ama hala yükselmedi ondan panik yaptım biraz acaba kist mi oldu diye. Seninki mevsim geçişinden falan olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…