Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar elimde bir tablet inofolic combi var.
ovulasyon ve gebelik testleri de var.
ücretsiz olarak vereceğim tabi ki de.
isteyenler bana özelden msj atabilir.

Kızlar bu ay bende geç yumurtlama oldu bir gün geç şimdi merak ettiğim konu ovu testinde çift çizgiyi gördüğümüz gün mü yoksa ertesi gün silikleştiği gün mü döllenme oluyor ?yani diyorlar ya ovulasyondan 3 gün önceki ilişki ile hamile kaldım diyenler çift çizgiyi gördükleri günümü yoksa çatladığı günümü söylüyor

Siliklesmeye başladığı zaman çatlama oluyor yani döllenme o gün olmuş oluyor bazen lh testi iki gun çift çizgi cikiyor bazen aynı gun siliklesmeye basliyor çatlamadan 3 gün önceki ilişkidir o yani siliklesmeye basladigi günün 3 gun öncesi..

5 gün için şans yoktur herhalde demi neyse bu ay yapmıyorum zaten de son ilişkide tutar mı acaba dedim birde kız isteyenler ovu testinde koyulaşma olmadan bıraksınlar deniliyor ya keşke olsa

Pozitif testten 72 saat içerisinde ovulasyon olur.ne zaman olduğunu testle kestirmek zor ancak ateşle anlarsın yükselişten önceki gün ovulasyondur bu bazen pozitif çıktığı gündür bazen silindiği gün Bazense bir sonraki gün

Değerin öyle garip çıkmış ki ya yeni yükseliyor ya da düşüşe geçmiş gibi duruyor.inşallah yükseliştedir ateş iyi gidiyor
Bu bilgiye defalardır rastgeliyorum benım deger aralıgım dogru bılgı mı ki

Eklentiler

• 4A6DBEFE-299E-465D-BA51-BE530CC98B6D.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 41
Bende progestan kullandım akıntı olduğu için de Günlük ped kullandım. Yani normal bir süreç

Anladım canım benimde öğrenmek istediğim işte ovulasyon olan günde mi yoksa çatladı denildikten sonra mı döllenme oluyor bugün mesela ben çift çizgiyi gördüm ateşim düşük ve dünden beri uzayan akıntı var olursa bugün mü döllenme oluyor yoksa yarın çatlayıp ateş yükselince mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…