- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Amin inşaallah sagolasınHarbi kırpa kırpa soldurmuşsun fotoyu :) Dur seni o grupta etiketliyeyim de yorum yapsınlar bakalım. Nub tam belli olmuyor gibi geldi bana. Rabbim gönlündekini nasip etsin sağlıcakla inşallah
Ben 13 de öğrendimmmSelam kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyet ögrendiniz
Seninki neydi canımBen 13 de öğrendimmm
Bilemiyorum kii ufak baloncuk patlaması gibiydi, boyle kasılma ya da seyirme gibi değildi. Her neyse çok heyecan vericiydiCnm sanki kasılmaları tarif ediyorsun ama daha çok küçük bu kadar erken olmaz sanırım
Benim miniğim kız teyzesiSeninki neydi canım
Maşallah kuzuma hayırlı ewlat olur inşallah canımBenim miniğim kız teyzesi
Erkek gibi geldi banaEki Görüntüle 2194823 yükleyene kadar 50 kere kırptım he:) her türlü anamı ağlatmaya yeminli bu uşak:)))))
Senin ağzında pekmez yesinErkek gibi geldi bana
Baloncuk patlaması sıkıntı değil artık hareketleri daha belirgin hissediyorsun bebek büyüyor ondandır o zaman:)Bilemiyorum kii ufak baloncuk patlaması gibiydi, boyle kasılma ya da seyirme gibi değildi. Her neyse çok heyecan vericiydi
Yok yok aynen öyle oluyor yanlış yapmıyorsun canım. Gün içerisinde günlük ped kullanmıştım ben geri geliyor mutlaka.
Siliklesmeye başladığı zaman çatlama oluyor yani döllenme o gün olmuş oluyor bazen lh testi iki gun çift çizgi cikiyor bazen aynı gun siliklesmeye basliyor çatlamadan 3 gün önceki ilişkidir o yani siliklesmeye basladigi günün 3 gun öncesi..Kızlar bu ay bende geç yumurtlama oldu bir gün geç şimdi merak ettiğim konu ovu testinde çift çizgiyi gördüğümüz gün mü yoksa ertesi gün silikleştiği gün mü döllenme oluyor ?yani diyorlar ya ovulasyondan 3 gün önceki ilişki ile hamile kaldım diyenler çift çizgiyi gördükleri günümü yoksa çatladığı günümü söylüyor
Bebeğin hareketleri olabilir gaz hareketi gibi oluyor ilk bastaBilemiyorum kii ufak baloncuk patlaması gibiydi, boyle kasılma ya da seyirme gibi değildi. Her neyse çok heyecan vericiydi
5 gün için şans yoktur herhalde demi neyse bu ay yapmıyorum zaten de son ilişkide tutar mı acaba dedimSiliklesmeye başladığı zaman çatlama oluyor yani döllenme o gün olmuş oluyor bazen lh testi iki gun çift çizgi cikiyor bazen aynı gun siliklesmeye basliyor çatlamadan 3 gün önceki ilişkidir o yani siliklesmeye basladigi günün 3 gun öncesi..
Ay eğer oyleyse bu çok heyecan verici. Benim ilk gebeliğim. O yüzden en ufak şey bile kalbimi pır pır ettiriyor. Dileyen herkese Rabbim yaşatsın bu heyecanı.Bebeğin hareketleri olabilir gaz hareketi gibi oluyor ilk basta
Pozitif testten 72 saat içerisinde ovulasyon olur.ne zaman olduğunu testle kestirmek zor ancak ateşle anlarsın yükselişten önceki gün ovulasyondur bu bazen pozitif çıktığı gündür bazen silindiği gün Bazense bir sonraki günKızlar bu ay bende geç yumurtlama oldu bir gün geç şimdi merak ettiğim konu ovu testinde çift çizgiyi gördüğümüz gün mü yoksa ertesi gün silikleştiği gün mü döllenme oluyor ?yani diyorlar ya ovulasyondan 3 gün önceki ilişki ile hamile kaldım diyenler çift çizgiyi gördükleri günümü yoksa çatladığı günümü söylüyor
Bu bilgiye defalardır rastgeliyorum benım deger aralıgım dogru bılgı mı kiDeğerin öyle garip çıkmış ki ya yeni yükseliyor ya da düşüşe geçmiş gibi duruyor.inşallah yükseliştedir ateş iyi gidiyor
Bende progestan kullandım akıntı olduğu için de Günlük ped kullandım. Yani normal bir süreç@cibi35 slm canım.Sen mi kullanmıştın yanlış mı hatırlıyorum progestan 200 mg lık tableti vajinal olarak?
Ben yatmadan önce vajinanın içine doğru parmağın gittiği yere kadar bırakıyorum.Sonra sabaha kadar hiç kalkmıyorum yerimden sabah bakıyorum beyaz beyaz iç çamaşırıma ilaç akmış görünüyor.Acaba yanlış bişey mi yapıyorum.
Anladım canım benimde öğrenmek istediğim işte ovulasyon olan günde mi yoksa çatladı denildikten sonra mı döllenme oluyor bugün mesela ben çift çizgiyi gördüm ateşim düşük ve dünden beri uzayan akıntı var olursa bugün mü döllenme oluyor yoksa yarın çatlayıp ateş yükselince mi ?Pozitif testten 72 saat içerisinde ovulasyon olur.ne zaman olduğunu testle kestirmek zor ancak ateşle anlarsın yükselişten önceki gün ovulasyondur bu bazen pozitif çıktığı gündür bazen silindiği gün Bazense bir sonraki gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?