Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selamlar. Yoğunluktan dolayı çok fazla giremiyorum kk ya. iki haftadır bebişin toplanmalarını hissediyorum geceleri. Birazcık rahatsız ediyo sıpa annesini. Onun dışında hareket vs henüz hissedemiyorum. Ama az önce tuhaf bişey yaşadım. Sağ tarafımda kalp atışından biraz daha kuvvetli, ritmik olmayan aralıklarla yedi sekiz pıt pıt hissettim. Neydi bu Allah aşkına. Dokunduğumda sağa toplanmış durumdaydı.

cibi35 slm canım.Sen mi kullanmıştın yanlış mı hatırlıyorum progestan 200 mg lık tableti vajinal olarak?
Ben yatmadan önce vajinanın içine doğru parmağın gittiği yere kadar bırakıyorum.Sonra sabaha kadar hiç kalkmıyorum yerimden sabah bakıyorum beyaz beyaz iç çamaşırıma ilaç akmış görünüyor.Acaba yanlış bişey mi yapıyorum.

insallah canım insallah bu ay guzel haberleri sıralarız zaten hamile kalsam bu sefer korkusundan yanaşmaZ benimki bisey olur diye.ben biliyorum malımı :))))
Benimki de öyle kaçar bende biliyorum malımı :)) inşallah son olur bu ay

Yok yok aynen öyle oluyor yanlış yapmıyorsun canım. Gün içerisinde günlük ped kullanmıştım ben geri geliyor mutlaka.

Kuzum hiç belli olmuyor usg varsa nub dan yorumluyorlar bir topik var hatta bende baka baka uzman oldum at bakalım :)
Kuzum hiç belli olmuyor usg varsa nub dan yorumluyorlar bir topik var hatta bende baka baka uzman oldum at bakalım :)

yükleyene kadar 50 kere kırptım he:) her türlü anamı ağlatmaya yeminli bu uşak:)))))

Eki Görüntüle 2194823 yükleyene kadar 50 kere kırptım he:) her türlü anamı ağlatmaya yeminli bu uşak:)))))

Harbi kırpa kırpa soldurmuşsun fotoyu :) Dur seni o grupta etiketliyeyim de yorum yapsınlar bakalım. Nub tam belli olmuyor gibi geldi bana. Rabbim gönlündekini nasip etsin sağlıcakla inşallah

Cnm sanki kasılmaları tarif ediyorsun ama daha çok küçük bu kadar erken olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…