Nerden anladın kimyasal oldugunuKimyasal gebelik olabilir yada gebelik yeni oluşuyor da olabilir iki gün daha bekle bakalım hadi hayırlusı
Benimki de öyle kaçar bende biliyorum malımı :)) inşallah son olur bu ayinsallah canım insallah bu ay guzel haberleri sıralarızzaten hamile kalsam bu sefer korkusundan yanaşmaZ benimki bisey olur diye.ben biliyorum malımı :))))
cibi35 slm canım.Sen mi kullanmıştın yanlış mı hatırlıyorum progestan 200 mg lık tableti vajinal olarak?
Ben yatmadan önce vajinanın içine doğru parmağın gittiği yere kadar bırakıyorum.Sonra sabaha kadar hiç kalkmıyorum yerimden sabah bakıyorum beyaz beyaz iç çamaşırıma ilaç akmış görünüyor.Acaba yanlış bişey mi yapıyorum.
Selam kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyet ögrendiniz
Ben bugün gittim belli diil dedi erkek olsa belli olurdu galşbaŞanslıysan 12-13. haftada olmadı 16. haftaya kadar yolu var. Bana hiç sorma ayrıntılı da netleşti bizim ki
Ben bugün gittim belli diil dedi erkek olsa belli olurdu galşba
Yüklenmiyo yaaaaaaKuzum hiç belli olmuyor usg varsa nub dan yorumluyorlar bir topik var hatta bende baka baka uzman oldum at bakalım :)
Kuzum hiç belli olmuyor usg varsa nub dan yorumluyorlar bir topik var hatta bende baka baka uzman oldum at bakalım :)
Kuzum hiç belli olmuyor usg varsa nub dan yorumluyorlar bir topik var hatta bende baka baka uzman oldum at bakalım :)
Eki Görüntüle 2194823 yükleyene kadar 50 kere kırptım he:) her türlü anamı ağlatmaya yeminli bu uşak:)))))[/QUOTE
Fındık yerim senibilgim yok yorum olarak ama içime doğanı söyleyeyim erkek gibi geldi bana sağlıkla gelsin inşallah
Erkek mi istiyorsun canım gönlünüze göre olsun inşallahA
Ağzın bal yesin
3 tane kızım var bu 4. Olunca isteniyo haliyle:)Erkek mi istiyorsun canım gönlünüze göre olsun inşallah
Ciddi misin hadi inşallah birde erkek evladın olsun benimde oğlum var bende kız istiyorum inşallah tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar3 tane kızım var bu 4. Olunca isteniyo haliyle:)
Çizgi orda kalırsa sıkıntı yok bir gün önce ilişki var ama çizgi 14 e kayabilir gibi duruyor bekleyip görelimCanim benim atesim bugun biraz cikti tabloda cizgiyi cekti ama o gun yapmadim yine kacti dimi
Eki Görüntüle 2194823 yükleyene kadar 50 kere kırptım he:) her türlü anamı ağlatmaya yeminli bu uşak:)))))
Değerin öyle garip çıkmış ki ya yeni yükseliyor ya da düşüşe geçmiş gibi duruyor.inşallah yükseliştedir ateş iyi gidiyorNerden anladın kimyasal oldugunu
Cnm sanki kasılmaları tarif ediyorsun ama daha çok küçük bu kadar erken olmaz sanırımKızlar selamlar. Yoğunluktan dolayı çok fazla giremiyorum kk ya. iki haftadır bebişin toplanmalarını hissediyorum geceleri. Birazcık rahatsız ediyo sıpa annesini. Onun dışında hareket vs henüz hissedemiyorum. Ama az önce tuhaf bişey yaşadım. Sağ tarafımda kalp atışından biraz daha kuvvetli, ritmik olmayan aralıklarla yedi sekiz pıt pıt hissettim. Neydi bu Allah aşkına. Dokunduğumda sağa toplanmış durumdaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?