- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.618
- 158
Sabah uyanır uyanmaz yatakta dijital olcekle dil altından olcuyorum canımKaç günde bir adet oluyorsun ateşini nasıl ölçüyorsun ilk sayfadaki kurallara uygun mu
Ortalama 27 günde birKaç günde bir adet oluyorsun ateşini nasıl ölçüyorsun ilk sayfadaki kurallara uygun mu
Tamam canım. ama hiç akintim yok bu durumda hamile kalma şansım düşer mi acaba15.gün yumurtlama olmuş yarın 16.günse ateş yükselirse o zaman çatlamış oluyor canım bu geceyi değerlendirin
Henüz ateşte yükseliş yok yükselene kadar düzenli çalışmaya devamOrtalama 27 günde bir
Peki bu tabloya göre örnek verecek olursanız. Ateşin ortalama kaç derece yükselmesi gerekir kaç olması lazimHenüz ateşte yükseliş yok yükselene kadar düzenli çalışmaya devam
Benim de dikkatimi çekiyor daha doğrusu bebek istediğimden beri önce uzayan akıntı oluyor şeffaf ilerleyen günlerde katılaşıyor bugün yumurta günüm hala akıntı var ama katı kıvamlı senin ateş yükselincede devam mı ediyor ve ilk defa bu kadar kasıklarım ağrıdı ve çok ilginç hala çatlamadı inofolic etki etti sanırımYa hanımlar her ay dikkatimi ceken bir durum var ovulasyondan 3-4 gün sonra uzayan akıntım oluyor yaşayan var mı bu durumu
Canım inofolic gerçekten etkili inşallah bu ay tutunur bebegin, daha önceki iki gebeligimde de inofolic kullanmıştım benim bahsettigim ovulasyon oluyor yani yumurta akı gibi gibi akıntı 3-4 gün sonra tekrar geliyor her ay aynı eskiden böyle olmazdı ateş de bende hemen yükselmiyor inis çıkışlı oluyor o dönem emzirme kaynakli da olabilir belki bilmiyorumBenim de dikkatimi çekiyor daha doğrusu bebek istediğimden beri önce uzayan akıntı oluyor şeffaf ilerleyen günlerde katılaşıyor bugün yumurta günüm hala akıntı var ama katı kıvamlı senin ateş yükselincede devam mı ediyor ve ilk defa bu kadar kasıklarım ağrıdı ve çok ilginç hala çatlamadı inofolic etki etti sanırım
Evet canım yükseldi ama dün geceyi değerlendiremedik canım çok sıkkın sinirimden fırlamış da olabilir :)
15. Gün bile çatlamış olsa ilişkiler gayet iyi bence hiç takılmaBenim ateşime bi bakabilir misinVeson
Niye hep sabitleniyor normal mi bu durum bir de ya 15. güne çızgi oluştu.
içim hiç rahar değil o gün değerlendiremedim diye.
16.gün bende akıntı vardı..
Çizginin oluştuğu gün mü değerlendirmek lazımdı
Evet canım yükseldi ama dün geceyi değerlendiremedik canım çok sıkkın sinirimden fırlamış da olabilir :)
Tahminen 36,5 lere kadar yükselir sanırımPeki bu tabloya göre örnek verecek olursanız. Ateşin ortalama kaç derece yükselmesi gerekir kaç olması lazim
Çizginin çekildiği gün 15. Gün çatlamış ilişki günleri çok güzel dert etme ama yükseliş daha devam edebilir gibi ilk tablo muydu bu geçen ay kaçlara kadar çıktı ateşBenim ateşime bi bakabilir misinVeson
Niye hep sabitleniyor normal mi bu durum bir de ya 15. güne çızgi oluştu.
içim hiç rahar değil o gün değerlendiremedim diye.
16.gün bende akıntı vardı..
Çizginin oluştuğu gün mü değerlendirmek lazımdı
Rabbim dilerse o ilişkiler yeter dert etme bugünü de değerlendirebilirsen değerlendirEvet canım yükseldi ama dün geceyi değerlendiremedik canım çok sıkkın sinirimden fırlamış da olabilir :)
Stres yok :) Bugün değerlendirme şansın var mı? Sonuçta 24 saat yumurtlama çok geceyi beklemeden değerlendirebilirsin inşallah
Denerim ama içimden gelmiyo pek valla bakalım akşam ola hayrola :)Rabbim dilerse o ilişkiler yeter dert etme bugünü de değerlendirebilirsen değerlendir
Çizginin çekildiği gün 15. Gün çatlamış ilişki günleri çok güzel dert etme ama yükseliş daha devam edebilir gibi ilk tablo muydu bu geçen ay kaçlara kadar çıktı ateş
Denerim ama içimden gelmiyo pek valla bakalım akşam ola hayrola :)
Sevgili doktorum tabikide tahminin dogru cikti seni alkisliyorum :))) iliski 14 kaydi ama 15i sabah aksam iliski var sansim nedirÇizgi orda kalırsa sıkıntı yok bir gün önce ilişki var ama çizgi 14 e kayabilir gibi duruyor bekleyip görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?