Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Henüz ateşte yükseliş yok yükselene kadar düzenli çalışmaya devam
Peki bu tabloya göre örnek verecek olursanız. Ateşin ortalama kaç derece yükselmesi gerekir kaç olması lazim

Ya hanımlar her ay dikkatimi ceken bir durum var ovulasyondan 3-4 gün sonra uzayan akıntım oluyor yaşayan var mı bu durumu

Ya hanımlar her ay dikkatimi ceken bir durum var ovulasyondan 3-4 gün sonra uzayan akıntım oluyor yaşayan var mı bu durumu
Benim de dikkatimi çekiyor daha doğrusu bebek istediğimden beri önce uzayan akıntı oluyor şeffaf ilerleyen günlerde katılaşıyor bugün yumurta günüm hala akıntı var ama katı kıvamlı senin ateş yükselincede devam mı ediyor ve ilk defa bu kadar kasıklarım ağrıdı ve çok ilginç hala çatlamadı inofolic etki etti sanırım

Canım inofolic gerçekten etkili inşallah bu ay tutunur bebegin, daha önceki iki gebeligimde de inofolic kullanmıştım benim bahsettigim ovulasyon oluyor yani yumurta akı gibi gibi akıntı 3-4 gün sonra tekrar geliyor her ay aynı eskiden böyle olmazdı ateş de bende hemen yükselmiyor inis çıkışlı oluyor o dönem emzirme kaynakli da olabilir belki bilmiyorum

Benim ateşime bi bakabilir misin Veson
Niye hep sabitleniyor normal mi bu durum bir de ya 15. güne çızgi oluştu.
içim hiç rahar değil o gün değerlendiremedim diye.
16.gün bende akıntı vardı..

Çizginin oluştuğu gün mü değerlendirmek lazımdı

15. Gün bile çatlamış olsa ilişkiler gayet iyi bence hiç takılma

Çizginin çekildiği gün 15. Gün çatlamış ilişki günleri çok güzel dert etme ama yükseliş daha devam edebilir gibi ilk tablo muydu bu geçen ay kaçlara kadar çıktı ateş

Çizginin çekildiği gün 15. Gün çatlamış ilişki günleri çok güzel dert etme ama yükseliş daha devam edebilir gibi ilk tablo muydu bu geçen ay kaçlara kadar çıktı ateş

Geçen ay 13. günden sonra ölçmeye başlamıştım ama hep saat 8 de ölçmüştüm
Bu ay saat 7 de ölçtüm hep

Geçen ay 36.6 ve 36.5 lerde gezdim bu günlerde..

25. gün regl oldum son 3 gün düşmüştü 36.3 lere

Geçen ay saat 8:
13.gün 36.4
14.gün 36.5
15.gün 36.5
16.gün 36.6
17.gün 36.7
18.gün 36.6
19.gün 36.5
20.gün 36.6
21.gün 36.6
22.gün 36.5
23.gün 36.3
24.gün 36.3
24.gün 26.3 Regl oldum

Bu ay saat 7 de :
13.gün 36.2
14.gün 36.2
15.gün 36.2
16.gün 36.4
17.gün 36.4
18.gün 36.4

Çizgi orda kalırsa sıkıntı yok bir gün önce ilişki var ama çizgi 14 e kayabilir gibi duruyor bekleyip görelim
Sevgili doktorum tabikide tahminin dogru cikti seni alkisliyorum :))) iliski 14 kaydi ama 15i sabah aksam iliski var sansim nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…