Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sana yazacaktım sen önce davrandın :)) ben klomen içtim bu ay çatlama iğnesi de oldum ama hala yükselmedi ondan panik yaptım biraz acaba kist mi oldu diye. Seninki mevsim geçişinden falan olabilir bence

:)) O zaman senin her an olabilir hatta bugün düşmüş yarın birden fırlar inşallah :)
Dört gözle bekliyoruz ya ondan oluyor bence :)

2.73 olmus hcg düşüşe gecti
Üzüldüm ümitlenmiştim
Aynen öyle oluyor:) inşallah yarın geçer yükselişe beraber dpo bekleriz :)
tekrar düşmüş ateş bugünü değerlendir mutlaka
Ne güzel ilgileniyorsun çok tesekkur ederim tamamdır ara veriyorum bugün

Anladım canım bugün çatlarsa çatladıktan sonraki 14 .günü bekliyoruz demi adet için bu ay geç adet olucam o zaman
Evet geç ovulasyon olursa geç adet oluyorsun

Merhaba kızlar ben ilk kez bu ay ates ölçüyorum yardimci olurmusunuz
28 eylül 36.2
29 eylül 36.4
30 eylül unutmusum
1 ekim 36.2
2 ekim 35.9
3 ekim 36.4
4 ekim 36.3
5 ekim 36.3

Ateşe göre 2 ekimdemi çatlama olmus ovulasyonda da 1 ekim ve 2 ekimde silinmeye baslamisti

Eklentiler

• IMG_20181005_121821_914.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 26
5 gün için şans yoktur herhalde demi neyse bu ay yapmıyorum zaten de son ilişkide tutar mı acaba dedim birde kız isteyenler ovu testinde koyulaşma olmadan bıraksınlar deniliyor ya keşke olsa
Allah nasip ettikten sonra ayda tek ilişki ile de olur canım senin de ilk bebek erkek mi? İnsan ister istemez gönlü kiza kayıyor Rabbim iki duyguyu da tattirsin ins. Basta sağlık olsun

Sağol cnm.zaman yaklaştıkça zorluyor haliyle..sen nasılsın cnm?varmı gelişme?
Az kalmış canim, son aylar zorluyor haliyle Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin ins. Biz beklemedeyiz henuz bir gelisme yok :)

Bir oğlum var canım 9 yaşında ilk istediğimde kızı daha çok istiyordum ama aylar geçip olmayınca düşüncemin yanlış olduğunu farkettim sağlıklı hayırlı evlat olsun da cinsiyeti önemli değil Allah herkese nasip etsin aratmasın ben oğluma ilk ay hamile kaldım ama şimdi olmuyor işte

Evet 2 ekim gibi

Bende ilk kez ısı takibi yapıyorum ama bişey anlamadım bu işten beni aydinlatir misiniz bu konuda ve listemi değerlendirir misiniz
Kaç günde bir adet oluyorsun ateşini nasıl ölçüyorsun ilk sayfadaki kurallara uygun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…