- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.618
- 158
Tahminen 36,5 lere kadar yükselir sanırım
Dün ilişki olmadı. Bugün olsa olur mu kiTahminen 36,5 lere kadar yükselir sanırım
BEnce Çatladı çizgi doğru yerde ama bugünü de değerlendir derim ne olur ne olmazGeçen ay 13. günden sonra ölçmeye başlamıştım ama hep saat 8 de ölçmüştüm
Bu ay saat 7 de ölçtüm hep
Geçen ay 36.6 ve 36.5 lerde gezdim bu günlerde..
25. gün regl oldum son 3 gün düşmüştü 36.3 lere
Geçen ay saat 8:
13.gün 36.4
14.gün 36.5
15.gün 36.5
16.gün 36.6
17.gün 36.7
18.gün 36.6
19.gün 36.5
20.gün 36.6
21.gün 36.6
22.gün 36.5
23.gün 36.3
24.gün 36.3
24.gün 26.3 Regl oldum
Bu ay saat 7 de :
13.gün 36.2
14.gün 36.2
15.gün 36.2
16.gün 36.4
17.gün 36.4
18.gün 36.4
gün aşırı ilişki varsa sıkıntı yokDün ilişki olmadı. Bugün olsa olur mu ki
Düşük de olsa şans var elbette.yumurta 24 saate kadar canlı kalabiliyorSevgili doktorum tabikide tahminin dogru cikti seni alkisliyorum :))) iliski 14 kaydi ama 15i sabah aksam iliski var sansim nedir
Peki o 24 saat ne zaman basliyor. Cizgi cekilince 24 saat bitmis mi oluyor?Düşük de olsa şans var elbette.yumurta 24 saate kadar canlı kalabiliyor
BEnce Çatladı çizgi doğru yerde ama bugünü de değerlendir derim ne olur ne olmaz
Yumurtan çatladığı an Başlıyor.çizgi çekildiği gün gece de çatlamış olabilir sabah da çatlamış olabilir.mesela dün gece Çatladı ise bu sabahki ilişki ile yumurtayı yakalaman mümkünPeki o 24 saat ne zaman basliyor. Cizgi cekilince 24 saat bitmis mi oluyor?
Sadece çizginin yeri değişme olasılığına karşı ilişki olsun diyorum.geç saat olsa da sıkıntı değilTamamdır değerlendireceğim ama geç saatte malesef.. inşallah işe yarar
Sadece çizginin yeri değişme olasılığına karşı ilişki olsun diyorum.geç saat olsa da sıkıntı değil
4 ekimde olmuştuKeşke ff yüklesen bu tablo çok yabancı bana.
gün aşırı ilişki varsa sıkıntı yok
Az önce dün ilişki oldu yazdın dün 5 ekim4 ekimde olmuştu
Hımm tmm yanlış okumuşum.bir önceki gün olmuş dün boş bugünü değerlendir.Olmadı yazmıştımVeson
tablo biraz bize yabancı ara ara dene ff yüklemeyi.Ff yüklenmiyor bi türlü googlepleyden indirmek istedim, indiriliyo diyo ve öyle kalıyo. Olmuyo
Tamam canım ilgilendiğin için teşekkür ederimHımm tmm yanlış okumuşum.bir önceki gün olmuş dün boş bugünü değerlendir.
tablo biraz bize yabancı ara ara dene ff yüklemeyi.
Canım senin 10 mm yumurta vardı bence iki kez daha devam en azından. O çatlamamış olabilir ayrıca başka yumurtada gelişebilir. Bence devam etmekte fayda varVeson Canım doktor bana 12 gün boyunca gun aşırı iliski demişti.ama benim atesim yükseldi artık devam etmem gerekir mi iliskiye sence
Bir ayda iki kez yumurta catlayabilir mi ateş yukselse bileCanım senin 10 mm yumurta vardı bence iki kez daha devam en azından. O çatlamamış olabilir ayrıca başka yumurtada gelişebilir. Bence devam etmekte fayda var
ben o 10 mm yumurtayi unutmuştum ya.helal valla nasıl aklında kalmışCanım senin 10 mm yumurta vardı bence iki kez daha devam en azından. O çatlamamış olabilir ayrıca başka yumurtada gelişebilir. Bence devam etmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?