Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BEnce Çatladı çizgi doğru yerde ama bugünü de değerlendir derim ne olur ne olmaz

Peki o 24 saat ne zaman basliyor. Cizgi cekilince 24 saat bitmis mi oluyor?
Yumurtan çatladığı an Başlıyor.çizgi çekildiği gün gece de çatlamış olabilir sabah da çatlamış olabilir.mesela dün gece Çatladı ise bu sabahki ilişki ile yumurtayı yakalaman mümkün

Ff yüklenmiyor bi türlü googlepleyden indirmek istedim, indiriliyo diyo ve öyle kalıyo. Olmuyo

Veson Canım doktor bana 12 gün boyunca gun aşırı iliski demişti.ama benim atesim yükseldi artık devam etmem gerekir mi iliskiye sence

Veson Canım doktor bana 12 gün boyunca gun aşırı iliski demişti.ama benim atesim yükseldi artık devam etmem gerekir mi iliskiye sence
Canım senin 10 mm yumurta vardı bence iki kez daha devam en azından. O çatlamamış olabilir ayrıca başka yumurtada gelişebilir. Bence devam etmekte fayda var

Canım senin 10 mm yumurta vardı bence iki kez daha devam en azından. O çatlamamış olabilir ayrıca başka yumurtada gelişebilir. Bence devam etmekte fayda var
Bir ayda iki kez yumurta catlayabilir mi ateş yukselse bile

ben o 10 mm yumurtayi unutmuştum ya.helal valla nasıl aklında kalmış aşılamadan beri kasık ağrım geçmedi zaten.oldurabilirsem 1-2 iliski daha denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…