Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün dinlen yarın son bir ilişki daha olsun sonra da baktın zorlanıyor bırakırsın
yarın muhtemelen zorlanacak.dünde uyukluyordu ben türk kahvesi yaptım icirdim.biraz kendine geldi.sonra sirf zorluyor gibi olmayim diye yalandan,uykun varsa uyu hayatım dedim :)) yok yok su işi bitirelim öyle uyurum dedi.peki dedim :)))

Veson ff yi yükledim bi bakar mısın yanlışlık var mı bir gün fazla ısı değeri mi girmişim sanki. Ama neyi not ettiysem onu yazdım grafiğe

Veson ff yi yükledim bi bakar mısın yanlışlık var mı bir gün fazla ısı değeri mi girmişim sanki. Ama neyi not ettiysem onu yazdım grafiğe
Gece 12 den sonra girdiğin için olabilir cnm.fazla değil de kaymış olabilir link bana yolla

Bugün çok ateş biraz düştü ciddiye almalı mıyım acaba. Çünkü çatlama gününe bakarsak daha 4 gün var.

Cnm kaç günde bir oluyordun bir de 8. Günde farklı saatte mi ölçtün? Tablon çok ilginç ilerliyor
27 günde bir canım. 8. Günde 8 buçukta ölçmüştüm ama grafiğe kaydederken 9 9 40 arası, dakikalarda oynama oldu çok titiz davranmadı bu konuda ama düzenledim az önce hepsini 8 30 yaptım. Yaa vesoncugum ben normal değilim ki tabloda normal olsun

Son düzenleme:
F Frdglr kuzum bugün ayin 7 si ama sende yarın içinde ateş girilmiş görünüyor.tablon 1 gün önde.yanlışlıkla mı oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…