Hayırlısı olsun canım benimben o 10 mm yumurtayi unutmuştum ya.helal valla nasıl aklında kalmışaşılamadan beri kasık ağrım geçmedi zaten.oldurabilirsem 1-2 iliski daha denerim
Evet çatlıyor canımBir ayda iki kez yumurta catlayabilir mi ateş yukselse bile
Bugün dinlen yarın son bir ilişki daha olsun sonra da baktın zorlanıyor bırakırsınVeson Canım doktor bana 12 gün boyunca gun aşırı iliski demişti.ama benim atesim yükseldi artık devam etmem gerekir mi iliskiye sence
2.yumurta bazen yükselişten önce bazen yükselişten sonra çatlıyor bazı tablolarda öyle olmuştuBir ayda iki kez yumurta catlayabilir mi ateş yukselse bile
yarın muhtemelen zorlanacak.dünde uyukluyordu ben türk kahvesi yaptım icirdim.biraz kendine geldi.sonra sirf zorluyor gibi olmayim diye yalandan,uykun varsa uyu hayatım dedim :)) yok yok su işi bitirelim öyle uyurum dedi.peki dedimBugün dinlen yarın son bir ilişki daha olsun sonra da baktın zorlanıyor bırakırsın
Cnm kaç günde bir oluyordun bir de 8. Günde farklı saatte mi ölçtün? Tablon çok ilginç ilerliyor
Gece 12 den sonra girdiğin için olabilir cnm.fazla değil de kaymış olabilir link bana yollaVeson ff yi yükledim bi bakar mısın yanlışlık var mı bir gün fazla ısı değeri mi girmişim sanki. Ama neyi not ettiysem onu yazdım grafiğe
Senin adet geliyor maalesefBugün çok ateş biraz düştü ciddiye almalı mıyım acaba. Çünkü çatlama gününe bakarsak daha 4 gün var.
Günaydın, bugünü geçip yarını değerlendirebilirsin.. Birde PCO var mıydıGünaydın, sabitliğini koruyor bugünde:) Bugün de değerlendireyim mi?Veson
Aynen canım bana da öyle geldi gerçi normalde hergün 8:10 da ölçüyordum bugün 7:35 de uyandım ölçtüm ne kadar farkeder bilmiyorumSenin adet geliyor maalesef
27 günde bir canım. 8. Günde 8 buçukta ölçmüştüm ama grafiğe kaydederken 9 9 40 arası, dakikalarda oynama oldu çok titiz davranmadı bu konuda ama düzenledim az önce hepsini 8 30 yaptım. Yaa vesoncugum ben normal değilim ki tabloda normal olsunCnm kaç günde bir oluyordun bir de 8. Günde farklı saatte mi ölçtün? Tablon çok ilginç ilerliyor
Bugünü es geçGünaydın, sabitliğini koruyor bugünde:) Bugün de değerlendireyim mi?Veson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?