Saatinde ölçülmedi mi içi yuvarlak gözüküyorBugün çok ateş biraz düştü ciddiye almalı mıyım acaba. Çünkü çatlama gününe bakarsak daha 4 gün var.
Erken ölçtüğün için düşük çıkmış olabilir yarını da görelimAynen canım bana da öyle geldi gerçi normalde hergün 8:10 da ölçüyordum bugün 7:35 de uyandım ölçtüm ne kadar farkeder bilmiyorum
27 günde bir canım. 8. Günde 8 buçukta ölçmüştüm ama grafiğe kaydederken 9 9 40 arası, dakikalarda oynama oldu çok titiz davranmadı bu konuda ama düzenledim az önce hepsini 8 30 yaptım. Yaa vesoncugum ben normal değilim ki tabloda normal olsun
Tamam da çalışma kondur derken malum çalışmadan mi bahsediyorsun anlayamadım.Bilemedim bu tablonun sonu nereye varır ben de merakla bekliyor Olacağım sen yine arada çalışma kondur ne olur ne olmaz
Nerdee bende imkansıza yakin zor o. Clomenle yine girmemisim tabloyaDil-i bitab yumurtan ilaçsız çatladı galiba. Maşallah
Uyandım 7:35 de tuvalete gitmem lazımdı ölçtüm 40dakika önce ölçmek çok bişey değiştirir mi emin değilim amaSaatinde ölçülmedi mi içi yuvarlak gözüküyor
İlaçla çatlaması da güzel. Hadi bakalım hayırlı olsun tedavinNerdee bende imkansıza yakin zor o. Clomenle yine girmemisim tabloya
Buna da sukur .Sagol canimİlaçla çatlaması da güzel. Hadi bakalım hayırlı olsun tedavin
Anlarsın yaTamam da çalışma kondur derken malum çalışmadan mi bahsediyorsun anlayamadım.
Anladım ; ) bide takvime kırmızı çizgiyi nasıl yapacağım nelere dikkat edeyimAnlarsın yaam pm çarpılar
Lazim lar ya totolari kalkiyo hemen sanki keyfimize şey ediyoruz. Zorla kendimi becertmekten nefret ediyorum adam resmen naza çekiyo.Bu nasıl bir işdir ya ateş yükselmeden ilişki lazım. İlişki için koca lazım. Kocanın gönlünü yapmak için palyaço olmak lazım. Tripleri rafa kaldırmak lazım. Biz ne olacaz. Bunun başka çözümü yokmu kocalara ilaç verip çalışma günlerinde kendileri bize gelse
Aynen valla sabah beri kıvranıyorum yapalım diye biraz önce wc gittim kıvranmaktan yumurtam çatladı sanırsam. Beyaz yımurta kıvamında akıntım geldi.Lazim lar ya totolari kalkiyo hemen sanki keyfimize şey ediyoruz. Zorla kendimi becertmekten nefret ediyorum adam resmen naza çekiyo.
Hadi hayırlısı canım kolay gelsinAynen valla sabah beri kıvranıyorum yapalım diye biraz önce wc gittim kıvranmaktan yumurtam çatladı sanırsam. Beyaz yımurta kıvamında akıntım geldi.
O çizgiyi ff kendisi çekiyor cnm da bu tablo da çizgi çeker mi bilmiyorum çok iniş çıkış varAnladım ; ) bide takvime kırmızı çizgiyi nasıl yapacağım nelere dikkat edeyim
Yumurta akı yakında yumurta çatlayacağının belirtisidir.3-4 gün sıkı çalış bakalımVeson geçen ayda bu yumurta kıvamındaki akıntım erken gelmişti normal mi? Bu günlerde uyku düzenim çok bozuk ölçüm yapamıyorum. Bugünde 10 da kalktım. Yumurtlama günü ff ye göre yarın dahil 3 gün gösteriyor. Yumurtladım mı acaba
Tamam canım thank'sO çizgiyi ff kendisi çekiyor cnm da bu tablo da çizgi çeker mi bilmiyorum çok iniş çıkış var
Tamam canım teşekkürler. elimden geleni yapacam artıkYumurta akı yakında yumurta çatlayacağının belirtisidir.3-4 gün sıkı çalış bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?