Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilemedim bu tablonun sonu nereye varır ben de merakla bekliyor Olacağımsen yine arada çalışma kondur ne olur ne olmaz

Saatinde ölçülmedi mi içi yuvarlak gözüküyor
Uyandım 7:35 de tuvalete gitmem lazımdı ölçtüm 40dakika önce ölçmek çok bişey değiştirir mi emin değilim ama bide 17. Gün çatlama gösteriyorsa yyinede erken düşmüş oldu çünkü diğer aylara bakınca aynı gün yada bi gün önce düşmüş ama benim bat 11 i görünüyor. Neyse sabahı beklicem artık

Bu nasıl bir işdir ya ateş yükselmeden ilişki lazım. İlişki için koca lazım. Kocanın gönlünü yapmak için palyaço olmak lazım. Tripleri rafa kaldırmak lazım. Biz ne olacaz. Bunun başka çözümü yokmu kocalara ilaç verip çalışma günlerinde kendileri bize gelse

Lazim lar ya totolari kalkiyo hemen sanki keyfimize şey ediyoruz. Zorla kendimi becertmekten nefret ediyorum adam resmen naza çekiyo.

Lazim lar ya totolari kalkiyo hemen sanki keyfimize şey ediyoruz. Zorla kendimi becertmekten nefret ediyorum adam resmen naza çekiyo.
Aynen valla sabah beri kıvranıyorum yapalım diye biraz önce wc gittim kıvranmaktan yumurtam çatladı sanırsam. Beyaz yımurta kıvamında akıntım geldi.

Veson geçen ayda bu yumurta kıvamındaki akıntım erken gelmişti normal mi? Bu günlerde uyku düzenim çok bozuk ölçüm yapamıyorum. Bugünde 10 da kalktım. Yumurtlama günü ff ye göre yarın dahil 3 gün gösteriyor. Yumurtladım mı acaba

Yumurta akı yakında yumurta çatlayacağının belirtisidir.3-4 gün sıkı çalış bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…