Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı aksamlar kızlar....
Kimyasal gebelik adetle sökülmezmi adet ayrı kimyasal gebelık ayrımı ?benım adet günümde oldu kanamam ben dusuk sonrası tekrar adetmı olacagım??

Hayırlı aksamlar kızlar....
Kimyasal gebelik adetle sökülmezmi adet ayrı kimyasal gebelık ayrımı ?benım adet günümde oldu kanamam ben dusuk sonrası tekrar adetmı olacagım??
Hayırlı akşamlar adetle sökülür diye biliyorum belki daha yoğun ve ağrılı bir kanama olur sonra tekrar adet olamazsınız

İyi geceler kızlar.benim saçımı boyatmam gerekiyor çünkü beyazlarim coştu.acaba aşılamayı etkilermi.bildiğim kadarıyla hamileliği öğrenene kadar bi sakıncası yok ama emin olayim dedim

Günaydın, bugünü geçip yarını değerlendirebilirsin.. Birde PCO var mıydı

PCO adet düzensizligi dimi.. korunmadan önce 28 günde olurdum. Korunmayı bıraktığımdan beri 25,24 günde bir oluyorum.
PCO ya giriyor mu?
Tamamdır yarın değerlendireceğim.. artık bir kesinleşse yumurtlama da bi rahat nefes alsam :) Reglye 1 hafta kaldı

cibi35 sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?

Çok şükür canım ayrintiliyi da şeker yuklemesini de sorunsuz atlattik ama bizim kız ters duruyormus. Dr. Fazla üzerinde durmadı bende çok soru sormadım kafaya takmamak için bakalım 3 hafta sonra tekrar bakacak.

Sen nasılsın? Atlatabildin mı sorunları? İnşallah gönlüne göre olur herşey.

İyi geceler kızlar.benim saçımı boyatmam gerekiyor çünkü beyazlarim coştu.acaba aşılamayı etkilermi.bildiğim kadarıyla hamileliği öğrenene kadar bi sakıncası yok ama emin olayim dedim
Hamileyken bile sakıncası yok diyen drlar var ayrıca anne bebeğinin varlığından haberdar degilken yaptığı seyden etkilenmezmis bunu bir arkadaşim söylemişti

Benim ateş de sapıttı bu ay. Benim ovu sonrası hiç 36.4 olmamıştı ateşim ff çizgiyi çekti ama benim içime sinmedi

Hamileyken bile sakıncası yok diyen drlar var ayrıca anne bebeğinin varlığından haberdar degilken yaptığı seyden etkilenmezmis bunu bir arkadaşim söylemişti
yani icerde ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum evladım gelmeye hazırlaniyormu,yoksa bu ayda gelmeyecekmi bilmiyorum.ama eger geliyorsa annesini güzel görsün :)

Ateş tam istenilen yüksekliğe ulaşamadı.sen bugünü de değerlendirmeye bak bu gidişle adete kadar gün aşırı olacakşöyle 36,5 36,6 olsa tamm diyeceğim de yok ateş hep arada

Adet gününe de az kaldı ya.. umudum gitti hiç değerlendiresim de kalmadı ama yine yapayım Allah büyük :)

Canım sen ilaçla mı korunuyordun
Ateşin bir düzensizlik var diyor

Hep eşim korundu geri çekme ile.. hiç ilaç kullanmadım..
2 yıllık evliyim evlenmeden 2 ay önce yasmin kullandım 1 ay (balayı için) dengemi bozdu 21 gün regl oldum doktor bana ilacı yasakladı..

Bende anlamadım ki niye böyle oldu.. Geçen ay full gun asırı yaptık tutmadı..
Bu ayda değerlendiriyoruz yine tutmayacak gibi.
Bende eşimde tükendik valla kasımda doktora gideceğiz artık

Benim bu ay ateş beni yanılttı tabloya göre 11inde olmam lazımdı ama bugün geldi. Normalde yumurta çatladıktan 14 gün sonra olurdum hep acaba rahim filminden dolayı mı böyle oldu

PCO yada kist mi var. Ateş çok normal görünmedi. Önceki iki ayı atabilir misin

Benim bu ay ateş beni yanılttı tabloya göre 11inde olmam lazımdı ama bugün geldi. Normalde yumurta çatladıktan 14 gün sonra olurdum hep acaba rahim filminden dolayı mı böyle oldu
Canim rahim filmini devlette mi cektirdin. Nasil bisey canin aciyor mu cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…