Yok canım özelde çektirdim anestezi aldım cesaret edemedim açıkcası. Sonrasında sadece çok inceden bir sızı oldu ve 2 3 gün lekelenme şeklinde kanamam oldu o kadar. Yaşadığım yerde devlet hastanesine pek güvenim yok açıkcası o yüzden özelde istedimCanim rahim filmini devlette mi cektirdin. Nasil bisey canin aciyor mu cok.
PCO yada kist mi var. Ateş çok normal görünmedi. Önceki iki ayı atabilir misin
Birşey var ama progestran düşük. Sağlıklı yumurtlamıyor gibisiniz. Tahmin konuşuyorum uzman değilimHiç bilmiyorum ki geçen ilişkiden sonra çok çok az pembe bir damla kan geldi.. benim de aklıma kist geldi.. sonra dedim yumurtlama doneminden olabilir diye üzerine düşmedim hiç
Ben geçen ay başladım 13.günden itibaren ölçmeye ama geçen ay saat 8 de ölçtüm
bu ay saat 7 de ölçtüm
Geçen ay saat 8 :
13.gün : 36.4
14.gün : 36.5
15.gün : 36.5
16.gün : 36.6
17.gün : 36.7
18.gün : 36.6
19.gün : 36.5
20.gün : 36.6
21.gün : 36.6
22.gün : 36.5
23.gün : 36.3
24.gün : 36.3
25.gün : 36.3 Regl oldum
Bu ay 1 kere 36.6 yı gordum onda da uyananadım 7 de ölçemedim 8 de ölçtüm o yüzden dikkate almadım pek
PCO tam olarak ne oluyor? Ben her ay kesin adet oluyorum.. hatta erken olmaya başladım günümden
Bence Dr önermedi ise kullanma. Erken yumurtlama olur o da çok tercih edilmiyor.. Bence Dr na sor canımİnofolic ile klomen aynı aynda kullansam sorun olur mu acaba
Canım ben rahim filmini devlet hastanesinde çektirdim.bende cok korkarak gitmistim ama korktugum kadar olmadi.evet yapılırken agrin oluyor ama dayanılmayacak bi ağrı degil.ilaci verirken biraz canın aciyor.tabi yapan kisiye ve yere gorede degisiyordur belki.Canim rahim filmini devlette mi cektirdin. Nasil bisey canin aciyor mu cok.
Birşey var ama progestran düşük. Sağlıklı yumurtlamıyor gibisiniz. Tahmin konuşuyorum uzman değilimYaşınız kaç mahsuru yoksa
Rahim filminden dolayı olabikirBenim bu ay ateş beni yanılttı tabloya göre 11inde olmam lazımdı ama bugün geldi. Normalde yumurta çatladıktan 14 gün sonra olurdum hep acaba rahim filminden dolayı mı böyle oldu
Bizim devlet hastanesinde çekilmiyormuş araştırma hastanesine yonlendirdiler. Simdi ben ordan kadin dogum dan mo sira alicam.Canım ben rahim filmini devlet hastanesinde çektirdim.bende cok korkarak gitmistim ama korktugum kadar olmadi.evet yapılırken agrin oluyor ama dayanılmayacak bi ağrı degil.ilaci verirken biraz canın aciyor.tabi yapan kisiye ve yere gorede degisiyordur belki.
Bizim devlet hastanesinde çekilmiyormuş araştırma hastanesine yonlendirdiler. Simdi ben ordan kadin dogum dan mo sira alicam.
Merhaba cinsel ilişki sonrası eşim peçeteyle sildiği zaman pembelik geldi. Dün akşamda oldu bugünde aynısı oldu. Bu durum neden olabilir? İlişkiye devam etmek doğru olur mu? doktor randevuma 2 hafta var. Burada hemen dr gitmek gibi bir şansım da yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bendensenden mi eşinden mi geldi?
Yaşın genç acelesi yok. Ama gidin testler yapılsın. Dediğim gibi uzman değilim.27 yaşındayım ben baya tedirgin oldum bu ay mı gitsem doktora :) Ama ekimin ortaları ve sonuna doğru ailemin yanında kalmak zorundayım ara ara eve uğrayacağım değerlendiremem diye kasımda gideyim doktora diye düşündüm.. suan ne yapacağımı şaşırdım :)
Benden
Tamam canım teşekkürler. 2 haftadan öncede doktor yok. İlişkiye devam etsem olu mu?Yumurtlama kaynaklı da olabilir başka bir durumda canım. Bence görünmekte fayda var.
Yaşın genç acelesi yok. Ama gidin testler yapılsın. Dediğim gibi uzman değilim.
Yok doktor klomen kullan diğer ay dedi bilgisi var yaniBence Dr önermedi ise kullanma. Erken yumurtlama olur o da çok tercih edilmiyor.. Bence Dr na sor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?