Bende öyle tahmin ediyorum bu ay klomene başlıcam bakalım belki diyorum onun faydası olurRahim filminden dolayı olabikir
Tatlim ekran resmini aldim buyuttum resmen cizgii var halusulasyon degil bence :) allahim hayirlisini versin kendine dikkat et dinlenKızlar bu sabah mal gibi test yaptım.. ilk 5 dk baktım koydum kenara.. simdi bi daha bakim dedim.. hafif pembe cizgi var. Gözle rahat gözüküyorda resimde anlaşılmıyor.. gözle hemen farkediliyor.
Kesin test bozuktur.. bi şu huyumdan vazgeçemedim gitti ya
Eki Görüntüle 2196070
Tatlim ekran resmini aldim buyuttum resmen cizgii var halusulasyon degil bence :) allahim hayirlisini versin kendine dikkat et dinlen
Bende gördüm canım ümit vermek istemiyorum ama yarın sabah bir daha tekrarla istersenKızlar bu sabah mal gibi test yaptım.. ilk 5 dk baktım koydum kenara.. simdi bi daha bakim dedim.. hafif pembe cizgi var. Gözle rahat gözüküyorda resimde anlaşılmıyor.. gözle hemen farkediliyor.
Eki Görüntüle 2196070
Ates takibi iyi ama vucudun nasil tepki veriyo bilemeyizki. Keske ilk idrarinla yapsaydin ona daha iyi diyolar ya. Sabaha bi test daha yap. Ama ben 2 senedir ugrasiyorum hic sonradan bile cizgi cikmadi.imkansız ne ateşim dogru duzgun yukseldi.. ne de anında ilk 5 dk içinde çıktı
Ne zaman oluştu bilmiyorum ama sabah yapmıştım 2. idrarla saat 10 - 11 gibi
Bende gördüm canım ümit vermek istemiyorum ama yarın sabah bir daha tekrarla istersen
Ates takibi iyi ama vucudun nasil tepki veriyo bilemeyizki. Keske ilk idrarinla yapsaydin ona daha iyi diyolar ya. Sabaha bi test daha yap. Ama ben 2 senedir ugrasiyorum hic sonradan bile cizgi cikmadi.
Tamam sıkma canini ama en azindan yorma kendini.Atesim bugün düştü zaten doğru düzgün çıkmamıştı da .. hiç umudum yok.
Eğer geçen ay ki gibi erken regl olursam bat 5 gün var.
Yarın ateşime bakayım çıkarsa öyle yapayım en iyisi
Ben evlendim hemen cocuk oluyo sandim. 6 ay ugrastim olmadi sonra doktora gittim sorun yok dedi 4ay klomen igne verdi olmadi. Gecen 1.5 senem buna aglamakla gecti resmen. 6 aydir ne test yaptim ne kan verdim. Sadece ates olcuyorum. Ve 14. Gunde iliskiye girip biraktigim icin cok pismanim. Bazen 13 bazen 17de yumurta catliyor cunku. Lafim uzadi ama seni cok iyi anliyorum. Kendini stres etme biraz dikkatli ol. Zaten yoksa yapicak bisey yok ama ihtimal varsa diye soyluyorum. Bu arafa benim ilk tablom 37lere yukseldi atesim herkes hamile tablosu dedi bi gunde 35.9 indi. Yani atesin dereceside belli etmio her zamanSonradan çıkanları dikkate almayın diyorlar ya o yüzden umudum yok hiç inanın.. her ay hüsrana uğrüyorum
Bir anda elimde test vardı yapayım dedim öyle.. bende hobi oldu durduk yere test yapıp negatifi görüp güne iğrenç başlama hobisi :)
Bence de ateşe göre hareket et canım dpo 5te çizgi çıkması normal değil bana da bozuk gibi geldi ondan ümit vermek istemiyorum demiştim. Birkaç gün daha ateşe bakalım benceSonradan çıkanları dikkate almayın diyorlar ya o yüzden umudum yok hiç inanın.. her ay hüsrana uğrüyorum
Bir anda elimde test vardı yapayım dedim öyle.. bende hobi oldu durduk yere test yapıp negatifi görüp güne iğrenç başlama hobisi :)
Tamam sıkma canini ama en azindan yorma kendini.
Ben evlendim hemen cocuk oluyo sandim. 6 ay ugrastim olmadi sonra doktora gittim sorun yok dedi 4ay klomen igne verdi olmadi. Gecen 1.5 senem buna aglamakla gecti resmen. 6 aydir ne test yaptim ne kan verdim. Sadece ates olcuyorum. Ve 14. Gunde iliskiye girip biraktigim icin cok pismanim. Bazen 13 bazen 17de yumurta catliyor cunku. Lafim uzadi ama seni cok iyi anliyorum. Kendini stres etme biraz dikkatli ol. Zaten yoksa yapicak bisey yok ama ihtimal varsa diye soyluyorum. Bu arafa benim ilk tablom 37lere yukseldi atesim herkes hamile tablosu dedi bi gunde 35.9 indi. Yani atesin dereceside belli etmio her zaman
Bence de ateşe göre hareket et canım dpo 5te çizgi çıkması normal değil bana da bozuk gibi geldi ondan ümit vermek istemiyorum demiştim. Birkaç gün daha ateşe bakalım bence
Bende aynisini dusunuyorum ve bi dusunceyede alistim biliyo musun? Evlendim 1.5 sene herkes hamilelikten konu aciyodu simdi olmuyo diiye herkes o kadar dikkatli konusuyoki onlar bile umidini kesmis diye geciyo icimden... burasi oyle guzel bi sayfaki tanidigina anlatamadigin syleri anlatip rahatliyorum.Aynen doğru söylüyorsun.. bu hafta önemli haftadayım dikkat etme zamanı
Seni o kadar iyi anliyorum ki şuan hiç bir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum.
Umarım senin benim ve buradaki herkesin güzel haberlerini alacağımız günler gelir
İnşallah mucizen seninledir ama test için bence de erkenAynen bencede.. aylarca uğraşıp bir mucize bi günde mucize olsa bize vurmaz :)
Bu ay da çöp olmaz inşallah hepimiz icin dua edicem..
cumartesi günü olmazsam tekrarlarım testi
Ciddi bir kanama Ağrı ya da başka sıkıntı yoksa devam et istersenTamam canım teşekkürler. 2 haftadan öncede doktor yok. İlişkiye devam etsem olu mu?
Ben de gördümKızlar bu sabah mal gibi test yaptım.. ilk 5 dk baktım koydum kenara.. simdi bi daha bakim dedim.. hafif pembe cizgi var. Gözle rahat gözüküyorda resimde anlaşılmıyor.. gözle hemen farkediliyor.
Eki Görüntüle 2196070
Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
İnşallah mucizen seninledir ama test için bence de erken
Bende aynisini dusunuyorum ve bi dusunceyede alistim biliyo musun? Evlendim 1.5 sene herkes hamilelikten konu aciyodu simdi olmuyo diiye herkes o kadar dikkatli konusuyoki onlar bile umidini kesmis diye geciyo icimden... burasi oyle guzel bi sayfaki tanidigina anlatamadigin syleri anlatip rahatliyorum.
Allah aratmasin insallah hepimiz minigimize kavusalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?