Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlim ekran resmini aldim buyuttum resmen cizgii var halusulasyon degil bence :) allahim hayirlisini versin kendine dikkat et dinlen

Tatlim ekran resmini aldim buyuttum resmen cizgii var halusulasyon degil bence :) allahim hayirlisini versin kendine dikkat et dinlen

imkansız ne ateşim dogru duzgun yukselmedi.. ne de anında ilk 5 dk içinde çıktı
Ne zaman oluştu bilmiyorum ama sabah yapmıştım 2. idrarla saat 10 - 11 gibi

Bende gördüm canım ümit vermek istemiyorum ama yarın sabah bir daha tekrarla istersen

imkansız ne ateşim dogru duzgun yukseldi.. ne de anında ilk 5 dk içinde çıktı
Ne zaman oluştu bilmiyorum ama sabah yapmıştım 2. idrarla saat 10 - 11 gibi
Ates takibi iyi ama vucudun nasil tepki veriyo bilemeyizki. Keske ilk idrarinla yapsaydin ona daha iyi diyolar ya. Sabaha bi test daha yap. Ama ben 2 senedir ugrasiyorum hic sonradan bile cizgi cikmadi.

Bende gördüm canım ümit vermek istemiyorum ama yarın sabah bir daha tekrarla istersen

Atesim bugün düştü zaten doğru düzgün çıkmamıştı da .. hiç umudum yok.
Eğer geçen ay ki gibi erken regl olursam bat 5 gün var.
Yarın ateşime bakayım çıkarsa öyle yapayım en iyisi

Ates takibi iyi ama vucudun nasil tepki veriyo bilemeyizki. Keske ilk idrarinla yapsaydin ona daha iyi diyolar ya. Sabaha bi test daha yap. Ama ben 2 senedir ugrasiyorum hic sonradan bile cizgi cikmadi.

Sonradan çıkanları dikkate almayın diyorlar ya o yüzden umudum yok hiç inanın.. her ay hüsrana uğrüyorum
Bir anda elimde test vardı yapayım dedim öyle.. bende hobi oldu durduk yere test yapıp negatifi görüp güne iğrenç başlama hobisi :)

Atesim bugün düştü zaten doğru düzgün çıkmamıştı da .. hiç umudum yok.
Eğer geçen ay ki gibi erken regl olursam bat 5 gün var.
Yarın ateşime bakayım çıkarsa öyle yapayım en iyisi
Tamam sıkma canini ama en azindan yorma kendini.
Ben evlendim hemen cocuk oluyo sandim. 6 ay ugrastim olmadi sonra doktora gittim sorun yok dedi 4ay klomen igne verdi olmadi. Gecen 1.5 senem buna aglamakla gecti resmen. 6 aydir ne test yaptim ne kan verdim. Sadece ates olcuyorum. Ve 14. Gunde iliskiye girip biraktigim icin cok pismanim. Bazen 13 bazen 17de yumurta catliyor cunku. Lafim uzadi ama seni cok iyi anliyorum. Kendini stres etme biraz dikkatli ol. Zaten yoksa yapicak bisey yok ama ihtimal varsa diye soyluyorum. Bu arafa benim ilk tablom 37lere yukseldi atesim herkes hamile tablosu dedi bi gunde 35.9 indi. Yani atesin dereceside belli etmio her zaman

Bence de ateşe göre hareket et canım dpo 5te çizgi çıkması normal değil bana da bozuk gibi geldi ondan ümit vermek istemiyorum demiştim. Birkaç gün daha ateşe bakalım bence

Aynen doğru söylüyorsun.. bu hafta önemli haftadayım dikkat etme zamanı
Seni o kadar iyi anliyorum ki şuan hiç bir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum.
Umarım senin benim ve buradaki herkesin güzel haberlerini alacağımız günler gelir

Bence de ateşe göre hareket et canım dpo 5te çizgi çıkması normal değil bana da bozuk gibi geldi ondan ümit vermek istemiyorum demiştim. Birkaç gün daha ateşe bakalım bence

Aynen bencede.. aylarca uğraşıp bir mucize bi günde mucize olsa bize vurmaz :)
Bu ay da çöp olmaz inşallah hepimiz icin dua edicem..
cumartesi günü olmazsam tekrarlarım testi

Bende aynisini dusunuyorum ve bi dusunceyede alistim biliyo musun? Evlendim 1.5 sene herkes hamilelikten konu aciyodu simdi olmuyo diiye herkes o kadar dikkatli konusuyoki onlar bile umidini kesmis diye geciyo icimden... burasi oyle guzel bi sayfaki tanidigina anlatamadigin syleri anlatip rahatliyorum.
Allah aratmasin insallah hepimiz minigimize kavusalim.

Ben de gördüm yarin sabah tekrarlayın, var gibi

Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun

Sabah takvimi görünce soracaktım sonra tablona baktım test girmemişsin bişey demedim ama içimden kocaman bir inşallahhh geçmişti. Çok şükür canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun

Boşver konuşmalarından iyidir.. beni gören bebek var mı? diye soruyor. Bir gün birinin ağzının ortasına geçireceğim ama hayırlısı :)
Bize bu geçen zaman çok uzun geliyor.. çünkü günleri sayıyor ve takip ediyoruz.
Elbet bir gün olacak Allah'ın izniyle.. o gün biliyorum ki bugünleri hatırlamayacağız bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…