- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Yok canım kanama falan sadece ilişki sonrası gelen pembelik vardı okadar gelen bir kanamam yok hatta hareket halindeyim gelen giden akıntı yok bende devam etmeyi düşünüyorum şansıma artık ne çıkar iseCiddi bir kanama Ağrı ya da başka sıkıntı yoksa devam et istersen
Super guzel haberler var bu ay Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin..Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Hayırlı olsun canım sevindim sağlıkla kucağına al inşallahKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Takvim adet basindan beri vardi aslinda sabah kan verdim dayanamadim :)Sabah takvimi görünce soracaktım sonra tablona baktım test girmemişsin bişey demedim ama içimden kocaman bir inşallahhh geçmişti. Çok şükür canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
Tesekkur ederim amin Rabbim isteyen herkese versinNe güzel bir haber .. tebrik ederim :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Amin Allah razi olsunSuper guzel haberler var bu ay Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin..
Allah razi olsun canim Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Ayy hadi hayirlisi olsun canım dikkat et kendineKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Sagol canim Rabbim sizlere de nasip etsinAyy hadi hayirlisi olsun canım dikkat et kendine
Takvim adet basindan beri vardi aslinda sabah kan verdim dayanamadim :)
Amin Allah razi olsun seninde canim
Amin canim amin insSagol canim Rabbim sizlere de nasip etsin
41 canim henuz cok yeniKan mı verdin kaç çıktı sonuç?
Canım çok sevindim. Tebrik ederim.Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Teşekkür ederim canim hepimizeCanım çok sevindim. Tebrik ederim.Rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin. Darısı topicteki tüm canlara olsun
Dr bilgisi varsa kullan tabi.Yok doktor klomen kullan diğer ay dedi bilgisi var yani
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çoook sevindim.Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
41 canim henuz cok yeni
Yani klomen kullan dedi ama ben inofolicle kullansam sorun olur mu onu bilmiyorum. Daha önce klomen kullandığımda folbiol kullanmıştımDr bilgisi varsa kullan tabi.
Rica ederim. Bu arada test yapmışsın. Sabah tekrarla mutlaka. Pozitif çıkarsa progesteron kullan. Sanki düşük sende. İnşallah hamilesindirTamamdır çok teşekkür ederimm fikir verdiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?