- 30 Mart 2017
- 12.763
- 19.853
- 298
Amin Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çoook sevindim.
Sorma durumu var mı? Ara sor bence.Yani klomen kullan dedi ama ben inofolicle kullansam sorun olur mu onu bilmiyorum. Daha önce klomen kullandığımda folbiol kullanmıştım
Dusuk çünkü adete henuz 3 gun varRica ederim. Bu arada test yapmışsın. Sabah tekrarla mutlaka. Pozitif çıkarsa progesteron kullan. Sanki düşük sende. İnşallah hamilesindir
Pardon bildirim gelince kendime sandin:) heyecanima ver:)Sana yazmaamıştımMeyveliturta19 e yazdım
Anladım dedim Kesin heyecandan gözü görmüyor.. Ne mutlu darısı isteyen herkese :))Pardon bildirim gelince kendime sandin:) heyecanima ver:)
AynenAnladım dedim Kesin heyecandan gözü görmüyor.. Ne mutlu darısı isteyen herkese :))
Amin canim tesekkur ederim insAllah seninde vardie beraber bekleriz bu guzel surecte:)Dil-i bitab vallahi biliyordum.senin tablona bakarken hep bi önceki tablonla kıyaslayarak bakiyordum ve icimden hel iyi seyler geciyordu.rabbim sağlıkla devam ettirip,sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım.tebrik ederim
Rica ederim. Bu arada test yapmışsın. Sabah tekrarla mutlaka. Pozitif çıkarsa progesteron kullan. Sanki düşük sende. İnşallah hamilesindir
Canım bir belirtim yok ya.sadece aşılamadan beri kasık ağrım hep oldu.bazen cok ağrıyor hissettiriyor kendini.baskada bisey yok bekliyorum hayırlısıylahilallll nasılsın? Belirti var mı?
aminnnn insallah kuzum insallahAmin canim tesekkur ederim insAllah seninde vardie beraber bekleriz bu guzel surecte:)
Tebrikler. . Allahım sağsalim kucana almayı nasip etsin..Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Tesekkur ederim Amin Rabbim isteyen herkese nasip versinTebrikler. . Allahım sağsalim kucana almayı nasip etsin..
En azından Dr a gidip ölçtürürsün. Dr verir zaten. Herkese veriliyor folik asit gibi. Arsız ilaç :)))Testi çok dikkate almadım açıkcası hemen çıkmadı çünkü bozuktur büyük ihtimal.
Progesteron kafama göre alıp kullanabilir miyim ki?
Şuan folik ve b12 kullanıyorum
Bekliyorum 4 -8- 16 gözle...Canım bir belirtim yok ya.sadece aşılamadan beri kasık ağrım hep oldu.bazen cok ağrıyor hissettiriyor kendini.baskada bisey yok bekliyorum hayırlısıyla
ayni o gozlerle bende bekliyorum canımBekliyorum 4 -8- 16 gözle...
Bugün bir çalışma patlatsan arkadan gelen minik yumurta için :)ayni o gozlerle bende bekliyorum canımböyle zamanda geçmiyor ki
En azından Dr a gidip ölçtürürsün. Dr verir zaten. Herkese veriliyor folik asit gibi. Arsız ilaç :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?