- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Yaaa tamam mantıklı sorularım yok. Çatlatma iğnesinden önce ilişki yaşadım bir şey olur mu diye ama :))Sor canım. Parayı almak kolay onlara. Cevap vermek öyle zor ki:)
Akıntı benim şöyle oluyor adete yakın beyaz geliyor süt gibi 1-2 güne de adet oluyorum. Akıntı benim için adet başlangıç belirtisi.Bana niye hiç kimse cvp vermiyor sonradan buraya dahil oldum diye sanırım
doktorlar bi değişik.yani ben.gittim aşılama istiyorum dedim herseyimede normal dedi.dur bakalım hemen asilama olma bi bakalim takip edelim diye yönlendirme yapmadi.hoop benim dememle direk aşılamaya.hadi benimki belki yastandirda sana niye öyle konuşmuşsa doktor.ya olacak olduktan sonra yemeye icmeye bakmıyor her türlü oluyorda bizler cok irdeliyoruz iste.elimizden geleni yapalim diye uğraşıyoruzKuzum aralık ayında gittiğim yer hemen klomen iç çatlatma iğnesi ol 27 yaşındasın olmaması büyük problem en doğurgan yaşındasın diye diye psikolojimin içine tükürdü. Yeni birine gitme kararımı bile çok geç verdim.
Çook teşekkür ediyorum. Bakalım neler olacak. Yumurtam oluyor mu çatlıyor mu bi göreyim. Ona göre yapılacaklar yapılır diye düşünüyorum.
Arı sütü polen bal keçiboynuzu pekmezi yiyorum kahve bitki çayı fast food tüketmicem bu ay. Bakalım
hayır canım yapmadim.ateşim 36.5 olunca vazgectim.bekleyeceğim.adet olurum gibi geliyorhilallll test yaptın mı canim?
Olmaz tatlım. Dr a belirtirsin. Hormon testlerinde açlık gerekmiyor gerekli bir kaç tanesi varsa da Dr ona göre karar verir. Çatlatma iğnesi öncesi ilişki yaşadın diye birşey olmaz. Diyelim mi istisnai durum birşey oldu. İğneden olduğunu ne Dr ne başka uzman bilemez. Sen yine de sor. Dr un gülümsemesi gözümde canlandı.Yaaa tamam mantıklı sorularım yok. Çatlatma iğnesinden önce ilişki yaşadım bir şey olur mu diye ama :))
Ne yapayım delirdim. Mesela sabahları ballı limonlu su içiyorum bir şey olur mu:)) bakalım doktor ne yapacak :))) bas git mi diyecek.
Olsun canım siz bildiğinizi yada yaşadıklarınızı yazın bende yazıyorum mutlaka benim ki öyle akıntı değil ama hamilelik değil yani belki yumurtlamaöyle şey olurmu kuzum.ben dün okudum ama bi fikrim olmadigi icin kafani karıştırmamak adına bisey demedim.bazi yerlerde hamile kalanlarda adete yakın akıntı arttığını okumuştum sadece
Benim teyzem 37 yaşında 10 sene ikinci çocuk için uğraştı. Tüp bebekle bile %10 şansın var demişler. İki ay önce üçüncü çocuğunu doğurdu. Herşey kafada bitiyor diyor. Doktorlara kalırsan zaten iş yaş. Boşver sen onun dediğini hiç strese girmeKuzum aralık ayında gittiğim yer hemen klomen iç çatlatma iğnesi ol 27 yaşındasın olmaması büyük problem en doğurgan yaşındasın diye diye psikolojimin içine tükürdü. Yeni birine gitme kararımı bile çok geç verdim.
Çook teşekkür ediyorum. Bakalım neler olacak. Yumurtam oluyor mu çatlıyor mu bi göreyim. Ona göre yapılacaklar yapılır diye düşünüyorum.
Arı sütü polen bal keçiboynuzu pekmezi yiyorum kahve bitki çayı fast food tüketmicem bu ay. Bakalım
Olsun canım bildiklerinizi yazın lütfen hamilelik olursa mucize olur bu ayı boş geçtim ben zaten ama takip ediyorum kendimi akıntıda gebelik için değilde yumurtlama mı tekrar oluyor acaba dedim adet geliyor canım o kesinBende moralini bozmamak için yazmadım
Adet öncesi benim de öyle akıntım oluyor. Ama hamilelik belirtisi akıntılarda varmış. Senin ateşte düşmüş
Sanki adet geliyor.
Yaa ben çok takıyorum. Şunu yedim bir şey olur mu? Bunu içtim bir şey olur mu? Ya cilt bakım ürünlerim üst segment ona taktım ya bu ürünün içindeki bi madde zarar verirse. Oje sürerken mesela :)doktorlar bi değişik.yani ben.gittim aşılama istiyorum dedim herseyimede normal dedi.dur bakalım hemen asilama olma bi bakalim takip edelim diye yönlendirme yapmadi.hoop benim dememle direk aşılamaya.hadi benimki belki yastandirda sana niye öyle konuşmuşsa doktor.ya olacak olduktan sonra yemeye icmeye bakmıyor her türlü oluyorda bizler cok irdeliyoruz iste.elimizden geleni yapalim diye uğraşıyoruz
Herkeste farklı canım demekki benim süt gibi hiç olmadı yumurta akıntısı oldu çok ilginç adet olucam zaten 4 güne hamilelik yok bu ayAkıntı benim şöyle oluyor adete yakın beyaz geliyor süt gibi 1-2 güne de adet oluyorum. Akıntı benim için adet başlangıç belirtisi.
Ateşimde 36,3 36,2 ye iniyor.
Ahh işte o pislik kadın benim psikolojimi mahvetti.Benim teyzem 37 yaşında 10 sene ikinci çocuk için uğraştı. Tüp bebekle bile %10 şansın var demişler. İki ay önce üçüncü çocuğunu doğurdu. Herşey kafada bitiyor diyor. Doktorlara kalırsan zaten iş yaş. Boşver sen onun dediğini hiç strese girme
Yok canım. Eşinizle ilişki olmuş. Ertesi gün akıntı gelir bazen. Onu karıştırmış olabilirsiniz. Yumurtlama olduğunu sanmıyorum..Olsun canım bildiklerinizi yazın lütfen hamilelik olursa mucize olur bu ayı boş geçtim ben zaten ama takip ediyorum kendimi akıntıda gebelik için değilde yumurtlama mı tekrar oluyor acaba dedim adet geliyor canım o kesin
Bekle canım inşallah adet olmazsin oyle belirgin bir dusus degil, reglin bi gecsin bakalimhayır canım yapmadim.ateşim 36.5 olunca vazgectim.bekleyeceğim.adet olurum gibi geliyor
Gec ovulasyon olabilir hani gec dollenme diyorlar ya değerlendirebilirseniz degerlendirin derimOlsun canım siz bildiğinizi yada yaşadıklarınızı yazın bende yazıyorum mutlaka benim ki öyle akıntı değil ama hamilelik değil yani belki yumurtlama
yok kuzum o kadarda eziyet etme kendineYaa ben çok takıyorum. Şunu yedim bir şey olur mu? Bunu içtim bir şey olur mu? Ya cilt bakım ürünlerim üst segment ona taktım ya bu ürünün içindeki bi madde zarar verirse. Oje sürerken mesela :)
Tamam kuzum çook teşekkür ederim inşallah ateşin istediğin seyre döner, güzel şekilde ilerler güzelll haberlerini verirsin.yok kuzum o kadarda eziyet etme kendinesen doktor kontrolüne git bakalım ne diyecek.ona göre hareket edersin
bu ay reglim ne zaman gelir onuda bilmiyorum asilamaya göre hesap edersem yarın yada bir sonraki gun adet olmam lazım.ama normal zamanima göre 5 gün var dahaBekle canım inşallah adet olmazsin oyle belirgin bir dusus degil, reglin bi gecsin bakalim
insallah canım ben gene umutsuzluga düştüm ama bakalım hayırlısıTamam kuzum çook teşekkür ederim inşallah ateşin istediğin seyre döner, güzel şekilde ilerler güzelll haberlerini verirsin.
Hiiçç düşme inşallah olacak kuzuminsallah canım ben gene umutsuzluga düştüm ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?