Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün akşam sol karın boşluğuma kıramplar giriyordu hep hatta baya ağrılı oldu. Sanki gaz sıkışması gibi.. sağ kasığımda sürekli bir ağrı var ama hiç dikkate almıyorum.

Şimdide karnima ağrılar girmeye başladı yavaştan regl olacağım herhalde.

Genelde benim regl günü ağrım başlardı.. bu ateşle bugün regl olmam inşallah.

Yok canım. Eşinizle ilişki olmuş. Ertesi gün akıntı gelir bazen. Onu karıştırmış olabilirsiniz. Yumurtlama olduğunu sanmıyorum..
Aynen ama ilişkiden sonra su gibi gelir onu biliyorum bu farklıydı yumurta çatlamış gibiydi neyse belli olur bakalım yarın dr gitcem yumurtlamayla alakalı aslında bugün gidecektim dr ameliyattaymış yarın 24.günüm ama sorun olur mu bilmiyorum

Öyle ruh hastaları var her yerdeler. Kendi mutsuz hayatının acısını sizden çıkarmış. Sen içine sinecek düzgün bi doktora git canım bende 27 yaşındayım bir senedir olmuyor benim de ben biliyorum ki stresten olmuyor ama elimde değil maalesef.

Aynennn yaa bakalım yoldayım şimdi gidiyorum :)) umarım iyi biridir.

Merhaba kızlar.. benim normalde çizgi 16 ve 17 de olur bu ay 12 de kaldı gibi sizce değişir mi? Daha birliktelik gerekir mi? Alttakide önce 12 deydi sonra değişti

bu ay reglim ne zaman gelir onuda bilmiyorum asilamaya göre hesap edersem yarın yada bir sonraki gun adet olmam lazım.ama normal zamanima göre 5 gün var daha
Evet ovulasyona göre degisiyor tarihler ben de bu ay ne zaman regl olurum bilmiyorum 11.gunde yumurtladim dedim ona göre tarihim geçti test de negatif beklemedeyim

Evet ovulasyona göre degisiyor tarihler ben de bu ay ne zaman regl olurum bilmiyorum 11.gunde yumurtladim dedim ona göre tarihim geçti test de negatif beklemedeyim
ben normalde erken yumurtlamazdım da işte ignelere erken tepki verdi vücudum.senin atesin hala yüksek ama.belki idrarda çıkmıyordur henuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…