- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
EvetMeyveliturta19 için
H Hayallidya7 benden de 1 haftadır geliyor akıntı artık ona takılmıyorum hiç
Aynen ama ilişkiden sonra su gibi gelir onu biliyorum bu farklıydı yumurta çatlamış gibiydi neyse belli olur bakalım yarın dr gitcem yumurtlamayla alakalı aslında bugün gidecektim dr ameliyattaymış yarın 24.günüm ama sorun olur mu bilmiyorumYok canım. Eşinizle ilişki olmuş. Ertesi gün akıntı gelir bazen. Onu karıştırmış olabilirsiniz. Yumurtlama olduğunu sanmıyorum..
Ahh işte o pislik kadın benim psikolojimi mahvetti.
Eşimin sonuçlar gayet normal. Sizin olmadı çok zor gel hemen tedaviye diyor. Yaşım 27 6 aydır deniyorum. O dönemde. Zaten korkmuşum. O kadına hakkım helal değil bir tonda paramı aldı pislik.
Sonra duydum başka bir arkadaşım gitmiş ona da hayırlısı belki olmaz bilmiyorum demiş. Ya elbette hayırlısı ama bir hekim HAYIRLISI. Der mi? Tuhaf biriydi.
Ben akıntıya takılmıyorum da bu uzayan akıntı yumurtlama olduğunda geliyor benim onu merak ettiydimdiyanlış kişiyi etikeltedim herhalde ..Hangimizsevmedik2000 sana yazmıştım :)
Aynennn yaa bakalım yoldayım şimdi gidiyorum :)) umarım iyi biridir.Öyle ruh hastaları var her yerdeler. Kendi mutsuz hayatının acısını sizden çıkarmış. Sen içine sinecek düzgün bi doktora git canım bende 27 yaşındayım bir senedir olmuyor benim de ben biliyorum ki stresten olmuyor ama elimde değil maalesef.
Bu ay herkes erken yumurtlamisMerhaba kızlar.. benim normalde çizgi 16 ve 17 de olur bu ay 12 de kaldı gibi sizce değişir mi? Daha birliktelik gerekir mi? Alttakide önce 12 deydi sonra değişti Eki Görüntüle 2198065 Eki Görüntüle 2198067
Evet ovulasyona göre degisiyor tarihler ben de bu ay ne zaman regl olurum bilmiyorum 11.gunde yumurtladim dedim ona göre tarihim geçti test de negatif beklemedeyimbu ay reglim ne zaman gelir onuda bilmiyorum asilamaya göre hesap edersem yarın yada bir sonraki gun adet olmam lazım.ama normal zamanima göre 5 gün var daha
ben normalde erken yumurtlamazdım da işte ignelere erken tepki verdi vücudum.senin atesin hala yüksek ama.belki idrarda çıkmıyordur henuz.Evet ovulasyona göre degisiyor tarihler ben de bu ay ne zaman regl olurum bilmiyorum 11.gunde yumurtladim dedim ona göre tarihim geçti test de negatif beklemedeyim
Ben akıntıya takılmıyorum da bu uzayan akıntı yumurtlama olduğunda geliyor benim onu merak ettiydimdi
Evet ovulasyona göre degisiyor tarihler ben de bu ay ne zaman regl olurum bilmiyorum 11.gunde yumurtladim dedim ona göre tarihim geçti test de negatif beklemedeyim
Birşey anlamaz ki yarınAynen ama ilişkiden sonra su gibi gelir onu biliyorum bu farklıydı yumurta çatlamış gibiydi neyse belli olur bakalım yarın dr gitcem yumurtlamayla alakalı aslında bugün gidecektim dr ameliyattaymış yarın 24.günüm ama sorun olur mu bilmiyorum
21 ile 23. gün deniliyor ya yumurtlama testi için yarın 24.gün anlamaz mı senceBirşey anlamaz ki yarın
Bilmem ki. Bence önümüzdeki ay 21. Gün yaptır.21 ile 23. gün deniliyor ya yumurtlama testi için yarın 24.gün anlamaz mı sence
Gecmis olsun sana da. Insallah yoluna girer hersey.Hadi inşallah güzel haberler alırsın.ben kürtaj sonrası adet bekliyorum henüz bir gelişme yok
Sanmıyorum ama ins. dediğin gibidir cok mutlu olurum gerçektenben normalde erken yumurtlamazdım da işte ignelere erken tepki verdi vücudum.senin atesin hala yüksek ama.belki idrarda çıkmıyordur henuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?