İnşaallah kuzumAteşin çok güzel maşallah.. biraz daha bekleyelim belki henüz testte çıkmamıştır
Katiiyorum sana.hilallll test yapsana
kendimize gelince hep böyleyiz ya.senin yerinde bende olsa bende sanmıyorum derim :) ama hersey olabilir,mümkün neler gördük,okuduk burdaSanmıyorum ama ins. dediğin gibidir cok mutlu olurum gerçekten
hilallll test yapsana
kızlar korkuyorum ya.ateşimin gidişatıda bana hic umut vermiyor.akşam yatmadan duş almıştım saçımı tam kurutmadan yattım o etkilermi bilmiyorum.evde de elimin altında 3,4 tane test var.baska zaman olmazdi.is çıkışı eczane kapanmadan yetişip test alsam diye uğraşırdım.simdi elim gitmiyorKatiiyorum sana.
kızlar korkuyorum ya.ateşimin gidişatıda bana hic umut vermiyor.akşam yatmadan duş almıştım saçımı tam kurutmadan yattım o etkilermi bilmiyorum.evde de elimin altında 3,4 tane test var.baska zaman olmazdi.is çıkışı eczane kapanmadan yetişip test alsam diye uğraşırdım.simdi elim gitmiyor
ooo baskıcı başı gelmis
Ovu testini 1 sene once almistim ama ben anlamadim onu. En koyu oldugunda mi catliyor demek oluyoCanım cok farketmez ki bir iki gun oynamasi, degerde hata yok ama yumurtlamayi sorarsan bence de erken olmus bana 12.gun gibi geldi bazi kisilerde progesteron hemen atesi yukseltmiyor mesela benim yumurta catladiktan bi kac gun sonta ates yukseliyor herkesin tepkisi farkli ovulasyon testi daha net sonuc verebilir
Hayirlisi olsun tatlim bende erken oldum iste. Stres yapma sen. Yinede dikkat et kendineKızlar günaydın ateşim bugün yükseldi test yaptım 15 dk oldu negatif (bebetime) diye bir markayla yaptım.
Bu ayda olmadı..
Normalde 27-28 günde bir regl olurdum.. ama uzun zamandır hep erken oluyordum.. gecen ay 25.gunde oldum.
şuan 27.gündeyim..
ne.hissediyorsun büyük mü küçük müDayanamadım napiimSende düzensiz uyumaya başladın diye ses çıkarmadım ama yetti bacım patlat bi test
tamam işte.hersey düşündüğün gibi olmuşKızlarrrrr gittim doktora :)) öncelikle takıntılarını halletmelisin hamile kalırsam bir şey olur mu? Ya ters giderse işler vs bu konuda yardımcı olamam. Bunu yesem mi şunu içsem mi ? Böyle bir şey yol olabildiğince normal seyirde olmalı hayatın dedi.
3. Günü gittiğim için hormon testleri yaptı. Sonuçları henüz belli değil. Eşinde sperm testi yaptırsın dedi.
Ultrasonla baktı gayet normal görünüor her şey dedi. Bir kaç ay olmazsa eğer o zaman rahim filmi isteriz dedi.
21. Gün 2 kasım da progesteron testi istedi.
10. Gün gel yumurta oluşmaya başlamış mı ne var ne yok görelim ama bence gün gün şu kadar mm olmuş gibi sıkı bir takibe gerek yok zaten 21. Gün testi bize yumurta var mıydı varsa ne kalitedeydi gibi bütün bilgileri verecek sen bi sakin ol dedi :)
Yazmak istedim sizlere de .
İnşallah kuzucum:) evet eşimde yaptırcak ilk fırsatta.tamam işte.hersey düşündüğün gibi olmuşdoktorda yumuşak başlı iyi gibi.sonuçlarında çıksın bakalım.bence onlardada sıkıntı yok canım eşinde bir an önce yaptırsın testini.
Siliklesmeye basladiginda catlamis oluyor koyuluk artmaya basladiginda 24-36 saat icinde yumurta catlar deniliyorOvu testini 1 sene once almistim ama ben anlamadim onu. En koyu oldugunda mi catliyor demek oluyo
İnşallah kuzucum:) evet eşimde yaptırcak ilk fırsatta.
Kadın çok elit ve düzgündü ya :) bu saçma sorularımı sordum sadece lütfen dedi :)) bakalım 10. Gün gideceğim:)) inşallah güzel olur her şey.
Hepimizz için kuzum teşekkürlerr:)İnşallah canım heyecanını hissettim buradan sevindim senin adına iyi bir doktor bulduğun için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?