Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson bi durum var canım reglime 3 gün var ama kanama olduğunu gördüm acaba erken mi regl oldum yoksa yerlesme kanaması mi çok araftayim

Mahalle baskısı mı yapalım yani

Ovu testini 1 sene once almistim ama ben anlamadim onu. En koyu oldugunda mi catliyor demek oluyo

Hayirlisi olsun tatlim bende erken oldum iste. Stres yapma sen. Yinede dikkat et kendine

Kızlarrrrr gittim doktora :)) öncelikle takıntılarını halletmelisin hamile kalırsam bir şey olur mu? Ya ters giderse işler vs bu konuda yardımcı olamam. Bunu yesem mi şunu içsem mi ? Böyle bir şey yol olabildiğince normal seyirde olmalı hayatın dedi.

3. Günü gittiğim için hormon testleri yaptı. Sonuçları henüz belli değil. Eşinde sperm testi yaptırsın dedi.

Ultrasonla baktı gayet normal görünüor her şey dedi. Bir kaç ay olmazsa eğer o zaman rahim filmi isteriz dedi.

21. Gün 2 kasım da progesteron testi istedi.

10. Gün gel yumurta oluşmaya başlamış mı ne var ne yok görelim ama bence gün gün şu kadar mm olmuş gibi sıkı bir takibe gerek yok zaten 21. Gün testi bize yumurta var mıydı varsa ne kalitedeydi gibi bütün bilgileri verecek sen bi sakin ol dedi :)

Yazmak istedim sizlere de .

Dayanamadım napiim Sende düzensiz uyumaya başladın diye ses çıkarmadım ama yetti bacım patlat bi test
ne.hissediyorsun büyük mü küçük mü eger yarin atesde düşüş olmazsa patlatırım artık bi test.bide uyanmadan uyusam tam saatinde ölçsem.kafayı bozdum iyice

tamam işte.hersey düşündüğün gibi olmuş doktorda yumuşak başlı iyi gibi.sonuçlarında çıksın bakalım.bence onlardada sıkıntı yok canım eşinde bir an önce yaptırsın testini.

tamam işte.hersey düşündüğün gibi olmuş doktorda yumuşak başlı iyi gibi.sonuçlarında çıksın bakalım.bence onlardada sıkıntı yok canım eşinde bir an önce yaptırsın testini.
İnşallah kuzucum:) evet eşimde yaptırcak ilk fırsatta.

Kadın çok elit ve düzgündü ya :) bu saçma sorularımı sordum sadece lütfen dedi :)) bakalım 10. Gün gideceğim:)) inşallah güzel olur her şey.

İnşallah canım heyecanını hissettim buradan sevindim senin adına iyi bir doktor bulduğun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…