Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam işte.hersey düşündüğün gibi olmuş doktorda yumuşak başlı iyi gibi.sonuçlarında çıksın bakalım.bence onlardada sıkıntı yok canım eşinde bir an önce yaptırsın testini.

Bende onu diyorum sağlıksız uykuyla olacak iş değil yarında karamsar kalacaksın nasılsa yap kurtul :))

Önceden baskıcı takımındaydı kendisi de unuttu Üstesinden gelicez evelallah akşama olmadı sabaha yaptırırız ha gayret

Test test test test

akşama kabulseniz akşam eve gidince yaparım.hiç olmazsa negatifi görünce sabah ateş düşmesine üzülmem.ama negatif çıkacak biliyorum.ağlarsam teselli edersiniz artık

akşama kabulseniz akşam eve gidince yaparım.hiç olmazsa negatifi görünce sabah ateş düşmesine üzülmem.ama negatif çıkacak biliyorum.ağlarsam teselli edersiniz artık

Allah'ım ağlatmasın kuzum sevinç gözyaşların olur inşallah
Biz her durumda burdayız, yanındayız, desteğiz sen hiç merak etme

Allah'ım ağlatmasın kuzum sevinç gözyaşların olur inşallah
Biz her durumda burdayız, yanındayız, desteğiz sen hiç merak etme
desteğinizi esirgemeyeceğinizi biliyorum kuzum.ama hamile olsam bunu hissederdim heralde.bişeyler her zamankinden farklı olurdu ne bileyim.

Hiç öyle bir değişiklik olmuyor merak etme canım. Hamile kalanların çoğu aynı şeyi söyler hatta.. Her ay belirti yaşardım bu ay olmadı diye
bende hep farklı bişey yakalamaya çalışıyorum.sonuç negatifsede bundan kaçış yok eni sonu üzülcem.en iyisi test yapıp kurtulmak

Ben bu ay negatifi gordugum icin kimseye bu konuda ısrar edemiyorum ama ben de merak ediyorum cok

Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sevindirsin seni de canım. 2 sene bende negatifler iğneler, hormonlar, kayıp, kürtaj uğraştım durdum. Çok ağladığım oldu testler elimde ama çok şükür zamanı geldi dedi Rabbim nasip etti. Sağlıkla da doğurmak nasip olur inşallah bana da sizlere de

Amin canım cok sagol Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duygulari senin de evladini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

aminnnn sag sağlim kucağına almak nasip olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…