tamam işte.hersey düşündüğün gibi olmuşdoktorda yumuşak başlı iyi gibi.sonuçlarında çıksın bakalım.bence onlardada sıkıntı yok canım eşinde bir an önce yaptırsın testini.
cibi35 test yapmıyor yavs
Test test test test
akşama kabulseniz akşam eve gidince yaparım.hiç olmazsa negatifi görünce sabah ateş düşmesine üzülmem.ama negatif çıkacak biliyorum.ağlarsam teselli edersiniz artıkBende onu diyorum sağlıksız uykuyla olacak iş değil yarında karamsar kalacaksın nasılsa yap kurtul :))
Önceden baskıcı takımındaydı kendisi de unuttuÜstesinden gelicez evelallah akşama olmadı sabaha yaptırırız ha gayret
Teşekkürler canım. Herşeyin en iyisi olsun hepimiz için.Bu ay herkes erken yumurtlamiscanim oncekinde de 14.gunde yumurtlamis sanki bu ayda 16. gune kadar calisma var bence gerek yok daha
akşama kabulseniz akşam eve gidince yaparım.hiç olmazsa negatifi görünce sabah ateş düşmesine üzülmem.ama negatif çıkacak biliyorum.ağlarsam teselli edersiniz artık
desteğinizi esirgemeyeceğinizi biliyorum kuzum.ama hamile olsam bunu hissederdim heralde.bişeyler her zamankinden farklı olurdu ne bileyim.Allah'ım ağlatmasın kuzum sevinç gözyaşların olur inşallah
Biz her durumda burdayız, yanındayız, desteğiz sen hiç merak etme
desteğinizi esirgemeyeceğinizi biliyorum kuzum.ama hamile olsam bunu hissederdim heralde.bişeyler her zamankinden farklı olurdu ne bileyim.
Akşamı bekliyor olacağımakşama kabulseniz akşam eve gidince yaparım.hiç olmazsa negatifi görünce sabah ateş düşmesine üzülmem.ama negatif çıkacak biliyorum.ağlarsam teselli edersiniz artık
Akşamı bekliyor olacağım
bende hep farklı bişey yakalamaya çalışıyorum.sonuç negatifsede bundan kaçış yok eni sonu üzülcem.en iyisi test yapıp kurtulmakHiç öyle bir değişiklik olmuyor merak etme canım. Hamile kalanların çoğu aynı şeyi söyler hatta.. Her ay belirti yaşardım bu ay olmadı diye
Akşamı bekliyor olacağım
Öyle diil Akşama mutlaka bekliyorum diyeceksinAçık kapı bırakıyorsun böyle
bende hep farklı bişey yakalamaya çalışıyorum.sonuç negatifsede bundan kaçış yok eni sonu üzülcem.en iyisi test yapıp kurtulmak
cibi35 yaa akşam sag salim evime varırsam valla yapicam testi ama ben 8 de çıkıyorum 9 da ancak sonuc bildirebilirim
Ben bu ay negatifi gordugum icin kimseye bu konuda ısrar edemiyorum ama ben de merak ediyorum cokÖyle diil Akşama mutlaka bekliyorum diyeceksinAçık kapı bırakıyorsun böyle
Ben bu ay negatifi gordugum icin kimseye bu konuda ısrar edemiyorum ama ben de merak ediyorum cok
Amin canım cok sagol Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duygulari senin de evladini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sevindirsin seni de canım. 2 sene bende negatifler iğneler, hormonlar, kayıp, kürtaj uğraştım durdum. Çok ağladığım oldu testler elimde ama çok şükür zamanı geldi dedi Rabbim nasip etti. Sağlıkla da doğurmak nasip olur inşallah bana da sizlere de
Saat 9 da o zaman burdayiz kızlarcibi35 yaa akşam sag salim evime varırsam valla yapicam testi ama ben 8 de çıkıyorum 9 da ancak sonuc bildirebilirim
insallah canım insallah seviniriz.cok cok cok istiyorum ama hayırlısıysa olsunCanım benim hep birlikte sevinelim inşallah
Sağol cnm amin inşallahGecmis olsun sana da. Insallah yoluna girer hersey.
ateş yüksek duruyor yerleşmedir inşallahVeson bi durum var canım reglime 3 gün var ama kanama olduğunu gördüm acaba erken mi regl oldum yoksa yerlesme kanaması mi çok araftayim
aminnnn sag sağlim kucağına almak nasip olsun canım benimRabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sevindirsin seni de canım. 2 sene bende negatifler iğneler, hormonlar, kayıp, kürtaj uğraştım durdum. Çok ağladığım oldu testler elimde ama çok şükür zamanı geldi dedi Rabbim nasip etti. Sağlıkla da doğurmak nasip olur inşallah bana da sizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?