Canım yaaHiç sorun değil bekleriz biz :))
Ben bu ay negatifi gordugum icin kimseye bu konuda ısrar edemiyorum ama ben de merak ediyorum cok
o zaman akşama mendilleri hazırlayın kızlar ya aglarizSaat 9 da o zaman burdayiz kızlar
veson yaa uykularim ha bire bölünüyor ates ölçümlerim hep sağlıksız oldu.bugünde düştü.aksam saçım hafif islak yattım ondan mi uykum.bölündü durdu ondan mi yoksa zaten mi ateşim böyle çıkacaktı bilmiyorum90 sayfa birikmişacaba gebelik haberi mi var bu kadar muhabbet dönmüş dedim hızlı hızlı okudum ama saat 9 da gelir inşallah:))
cok sagol canım benim.Allahim hepimizi en kisa zamanda sevindirsin insallahÇok heyecanlı hadi inşallah hepimiz kendimizin miş gibi sevinicez
kiyamam yaa.bende aynı senin gibiyim sanki hic olmayacak gibi geliyor.benimde yarin doğum günüm bende üzülme faslını bugün atlatayimda yeni yaşıma yeni umutlarla güzel güzel gireyimhilallll hadi güzel bir haber verde yüzümüz bi gülsün inşallah :)
Ben keşke sabah yapmasaydım.. evlilik yıldönümüm diye yaptım. Butün gün moralim çok bozuk.. ağlayasım geliyor sürekli
Sanki hiç bir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum artık.. 1 haftadır heyecanla bugünü bekledim eşime güzel bir sürpriz yaparım diye.. şuan güzelim günümde gözler dolu dolu eşimi bekliyorum gelmesini. Hiç bişe yapasım yok
Nice uzun güzel yıllarınız olsun inşallah canım hiç olumsuz düşünmeyin en beklenmedik zamanda olur şu an olmuyorsa vardır bi zamanıhilallll hadi güzel bir haber verde yüzümüz bi gülsün inşallah :)
Ben keşke sabah yapmasaydım.. evlilik yıldönümüm diye yaptım. Butün gün moralim çok bozuk.. ağlayasım geliyor sürekli
Sanki hiç bir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum artık.. 1 haftadır heyecanla bugünü bekledim eşime güzel bir sürpriz yaparım diye.. şuan güzelim günümde gözler dolu dolu eşimi bekliyorum gelmesini. Hiç bişe yapasım yok
Bende güzel haberini bekliyorum.:)@cibi35 yaaakşam sag salim evime varırsam valla yapicam testi ama ben 8 de çıkıyorum 9 da ancak sonuc bildirebilirim
ayy keşke 2 yıl sonra surda guzel haberi patlatsam ama en ufacik bi umut yok icimde.alışmışım tertemiz tek cizgi görmeyeBende güzel haberini bekliyorum.:)
İnşallah o çift çizgiyi bekleyen herkes görecek. Umudumuzu yitirmeyelim. :)ayy keşke 2 yıl sonra surda guzel haberi patlatsam ama en ufacik bi umut yok icimde.alışmışım tertemiz tek cizgi görmeye
İnşallah canımSağol cnm amin inşallah
ateş yüksek duruyor yerleşmedir inşallah
Bana da olduKızlar dün geceden beri kafama takıldı.. yaşayan var mı diye sormak istedim.
Afedersiniz dün ilişkiden sonra peçeteye 1 damladan da az pembe bir kan geldi.
Internetten baktım rahim içi yara, kist vb. diyor.
İlişki sırasında ağrı falanda olmuyor.
Kasımda doktora gidecektim.. erkene mi alsam
Bana da oldu
Sebebini öğrenebildiniz mi
Tamam sağolO günden sonra daha hiç olmadı.. doktora gittiğimde soracağım.
Yumurtlama, ovulasyon dönemine bağladım.. eğer doktora sorduğumda cevabı burada paylasırım
kiyamam yaa.bende aynı senin gibiyim sanki hic olmayacak gibi geliyor.benimde yarin doğum günüm bende üzülme faslını bugün atlatayimda yeni yaşıma yeni umutlarla güzel güzel gireyimsizinde yıldönümünüz kutlu olsun.sağlıkla,huzurla ve yavrunuzla( yavrularınızla) gecireceginiz nice yıllarıniz olsun insallah
Nice uzun güzel yıllarınız olsun inşallah canım hiç olumsuz düşünmeyin en beklenmedik zamanda olur şu an olmuyorsa vardır bi zamanı
Tamam sağol
Bu arada benim silik çıktı ovulasyon
Herkes koyu çıkmalı diyor
Sence ?
Onu hiç ama hiç anlamadımBence de koyu olmalı.. gittikçe koyulaşıyorsa değerlendirmeye baslarsın.
Ateş ölçüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?