Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
90 sayfa birikmişacaba gebelik haberi mi var bu kadar muhabbet dönmüş dedim hızlı hızlı okudum ama saat 9 da gelir inşallah:))
veson yaa uykularim ha bire bölünüyor ates ölçümlerim hep sağlıksız oldu.bugünde düştü.aksam saçım hafif islak yattım ondan mi uykum.bölündü durdu ondan mi yoksa zaten mi ateşim böyle çıkacaktı bilmiyorum bugünde sabahi beklesem ben gene uyanacam 4 de 5 de biliyorum.en.iyisi test yapıp kurtulmak dedik kızlarla

hilallll hadi güzel bir haber verde yüzümüz bi gülsün inşallah :)

Ben keşke sabah yapmasaydım.. evlilik yıldönümüm diye yaptım. Butün gün moralim çok bozuk.. ağlayasım geliyor sürekli

Sanki hiç bir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum artık.. 1 haftadır heyecanla bugünü bekledim eşime güzel bir sürpriz yaparım diye.. şuan güzelim günümde gözler dolu dolu eşimi bekliyorum gelmesini. Hiç bişe yapasım yok

kiyamam yaa.bende aynı senin gibiyim sanki hic olmayacak gibi geliyor.benimde yarin doğum günüm bende üzülme faslını bugün atlatayimda yeni yaşıma yeni umutlarla güzel güzel gireyim sizinde yıldönümünüz kutlu olsun.sağlıkla,huzurla ve yavrunuzla( yavrularınızla) gecireceginiz nice yıllarıniz olsun insallah

Nice uzun güzel yıllarınız olsun inşallah canım hiç olumsuz düşünmeyin en beklenmedik zamanda olur şu an olmuyorsa vardır bi zamanı

Bana da oldu
Sebebini öğrenebildiniz mi

O günden sonra daha hiç olmadı.. doktora gittiğimde soracağım.
Yumurtlama, ovulasyon dönemine bağladım.. eğer doktora sorduğumda cevabı burada paylasırım
Tamam sağol
Bu arada benim silik çıktı ovulasyon
Herkes koyu çıkmalı diyor
Sence ?

Çok teşekkür ederimm.. Rabbim hepimizin huzurunu mutlulugunu daim etsin inşallah..
En güzel hediyenle gir inşallah doğum gününle.. yeni yaşında ne duan varsa gerçekleşsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…