Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum inşallah Her yeni gün yeni umutlar demek, bi kac gün sonra yine umut dolu olacagiz, Rabbim en kısa vakitte nasip etsin o vakti de hakkinizda hayirli eylesin ins.

Kuzum inşallah Her yeni gün yeni umutlar demek, bi kac gün sonra yine umut dolu olacagiz, Rabbim en kısa vakitte nasip etsin o vakti de hakkinizda hayirli eylesin ins.

Ne iyi geliyorsunuz bana.. inşallah ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahin artık..
Hepimiz için dua ediyorumm inşallah güzel haberler alacağımız günler gelir..

az önce moralim yerine geldi.
Bu forumda aylarca konuştuğum bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım.. kendim kalmış gibi çok sevindim.
O da umudunu yitirmişti Rabbim bugün yüzünü güldürdü çok şükür.. bana da çok büyük umut oldu

Onu hiç ama hiç anlamadım
Keşke anlasam ama maalesef

1.sayfada nasıl tablo oluşturacağin yazıyor.. oraya bakarak tablonu önce oluşturup linkini Veson a teslim et :)
Daha sonra kendine erken bir saat belirle ve her sabah aynı saatte ateşini ölç tabloya gir.. ama hiç yataktan kalkmadan bir şey yiyip içmeden. Uyanır uyanmaz ölcmen lazım

Adetin 1.gününden itibaren yaparsan yumurtlama günün daha iyi belli olur.

Daha sonra sağolsun Veson ve buradaki arkadaşlarda tabloyu yorumlamakta yardımcı olurlar.

Elimizden geleni yapmak ve sonrasında tevekulle teslimiyet demek ki zamanı var diyebiliyoruz, burda hepimizin sevinci sevincimiz oluyor uzuntumuz bir..

Kızlar bugün isten erken ciktim test yaptım 10 dk da bekledim belki silikde olsa bisey cikar diye ama yok.gene olmadi.merak etmeyin ağlamadım.kendimi buna cok Hazırladiydim çünkü.artık adeti rahat rahat bekleyebilirim

Kızlar bugün isten erken ciktim test yaptım 10 dk da bekledim belki silikde olsa bisey cikar diye ama yok.gene olmadi.merak etmeyin ağlamadım.kendimi buna cok Hazırladiydim çünkü.artık adeti rahat rahat bekleyebilirim
Belli olmaz kan testi de yaptır. Ama olmasada üzülme birdaki sefere diyelim. Ümitlerimizi yitirmeden yola devam.

Kuzum Rabbim senin de yüzünü güldürsün ins en yakın zamanda elinden geleni yaptin yapiyorsun da, bu ay hepimiz kırmızı kartı yedik anlaşılan

Kaç ayda belli oluyo sence
Üç aşağı beş yukarı?
Ve günde bi kez mi?
Dilden mi dur tekrar bakıyım
Kaç kere bakmıştım

Teşekkürler canım sen nasılsın? Sonuçlar çıktı mı?
Sonuçlar çıkmış bugün aradım.ama ne faxla ne maille göndermiyorlar.netten de göremezsiniz gelip burdan alacaksınız dedi telefondaki adam boğasım geldi kendisini.artık ne zaman gider ne zaman alırız bilmiyorum.hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…