Kuzum inşallah Her yeni gün yeni umutlar demek, bi kac gün sonra yine umut dolu olacagiz, Rabbim en kısa vakitte nasip etsin o vakti de hakkinizda hayirli eylesin ins.hilallll hadi güzel bir haber verde yüzümüz bi gülsün inşallah :)
Ben keşke sabah yapmasaydım.. evlilik yıldönümüm diye yaptım. Butün gün moralim çok bozuk.. ağlayasım geliyor sürekli
Sanki hiç bir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum artık.. 1 haftadır heyecanla bugünü bekledim eşime güzel bir sürpriz yaparım diye.. şuan güzelim günümde gözler dolu dolu eşimi bekliyorum gelmesini. Hiç bişe yapasım yok
Kuzum inşallah Her yeni gün yeni umutlar demek, bi kac gün sonra yine umut dolu olacagiz, Rabbim en kısa vakitte nasip etsin o vakti de hakkinizda hayirli eylesin ins.
Onu hiç ama hiç anlamadım
Keşke anlasam ama maalesef
Elimizden geleni yapmak ve sonrasında tevekulle teslimiyet demek ki zamanı var diyebiliyoruz, burda hepimizin sevinci sevincimiz oluyor uzuntumuz bir..Ne iyi geliyorsunuz bana.. inşallah ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahin artık..
Hepimiz için dua ediyorumm inşallah güzel haberler alacağımız günler gelir..
az önce moralim yerine geldi.
Bu forumda aylarca konuştuğum bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım.. kendim kalmış gibi çok sevindim.
O da umudunu yitirmişti Rabbim bugün yüzünü güldürdü çok şükür.. bana da çok büyük umut oldu
Belli olmaz kan testi de yaptır. Ama olmasada üzülme birdaki sefere diyelim. Ümitlerimizi yitirmeden yola devam.Kızlar bugün isten erken ciktim test yaptım 10 dk da bekledim belki silikde olsa bisey cikar diye ama yok.gene olmadi.merak etmeyin ağlamadım.kendimi buna cok Hazırladiydim çünkü.artık adeti rahat rahat bekleyebilirim
yok canim ya kan testi yaptirmama gerek kalmadi.silikte olsa çıkardı.artık adeti beklerimBelli olmaz kan testi de yaptır. Ama olmasada üzülme birdaki sefere diyelim. Ümitlerimizi yitirmeden yola devam.
Kızlar bugün isten erken ciktim test yaptım 10 dk da bekledim belki silikde olsa bisey cikar diye ama yok.gene olmadi.merak etmeyin ağlamadım.kendimi buna cok Hazırladiydim çünkü.artık adeti rahat rahat bekleyebilirim
gonderecek bisey yok ki canım.her zaman gördüğüm cok net bi tek cizgi.hafif bi gölge görsem durmaz atardım zatenBize de gönder testi
Kızlar bugün isten erken ciktim test yaptım 10 dk da bekledim belki silikde olsa bisey cikar diye ama yok.gene olmadi.merak etmeyin ağlamadım.kendimi buna cok Hazırladiydim çünkü.artık adeti rahat rahat bekleyebilirim
Kaysa kaysa 14 e kayar.ateş güzel gidiyor çalışma da var.hadi hayırlısı inşallahVeson 24964 numaralı sayfada tablomu paylaştım. Bakabilirmisin?
Kuzum Rabbim senin de yüzünü güldürsün ins en yakın zamanda elinden geleni yaptin yapiyorsun da, bu ay hepimiz kırmızı kartı yedik anlaşılanKızlar bugün isten erken ciktim test yaptım 10 dk da bekledim belki silikde olsa bisey cikar diye ama yok.gene olmadi.merak etmeyin ağlamadım.kendimi buna cok Hazırladiydim çünkü.artık adeti rahat rahat bekleyebilirim
Teşekkürler canım sen nasılsın? Sonuçlar çıktı mı?Kaysa kaysa 14 e kayar.ateş güzel gidiyor çalışma da var.hadi hayırlısı inşallah
Kaç ayda belli oluyo sence1.sayfada nasıl tablo oluşturacağin yazıyor.. oraya bakarak tablonu önce oluşturup linkiniVeson a teslim et :)
Daha sonra kendine erken bir saat belirle ve her sabah aynı saatte ateşini ölç tabloya gir.. ama hiç yataktan kalkmadan bir şey yiyip içmeden. Uyanır uyanmaz ölcmen lazım
Adetin 1.gününden itibaren yaparsan yumurtlama günün daha iyi belli olur.
Daha sonra sağolsunVeson ve buradaki arkadaşlarda tabloyu yorumlamakta yardımcı olurlar.
Sonuçlar çıkmış bugün aradım.ama ne faxla ne maille göndermiyorlar.netten de göremezsiniz gelip burdan alacaksınız dedi telefondaki adam boğasım geldi kendisini.artık ne zaman gider ne zaman alırız bilmiyorum.hayırlısı.Teşekkürler canım sen nasılsın? Sonuçlar çıktı mı?
hayırlısı artık.nasıl bir yol cizecegimi bilmiyorumDiğer ay yine birlikteyiz desene
Her ay hergün ölçüyorsun her sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dil altından hep aynı saatte dijital derece ile ölçmelisin cnmKaç ayda belli oluyo sence
Üç aşağı beş yukarı?
Ve günde bi kez mi?
Dilden mi dur tekrar bakıyım
Kaç kere bakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?