Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç ayda belli oluyo sence
Üç aşağı beş yukarı?
Ve günde bi kez mi?
Dilden mi dur tekrar bakıyım
Kaç kere bakmıştım

Adet başlangıcından bir sonraki adete kadar ölçüm yapıyorsun.
Evet dil altından ölçüyoruz
Sen incele takıldığın bir yer olursa tablo oluştururken yardımcı olurum

En azından bilgi verseler, zaten bu hastanenin neyi düzgün ki bashekime ulaşma şansınız var mi

gonderecek bisey yok ki canım.her zaman gördüğüm cok net bi tek cizgi.hafif bi gölge görsem durmaz atardım zaten yarın ateşim düşer zaten

Ben o testlerin tersini yüzüne çevirip şekilden şekile çok soktum. İnşallah ateş düşmez sürpriz yaptım anne der minigin. Adet gelene dek bekliyor olacağım ben

Hersey yolunda olunca insan sorguluyor neden olmuyor diye. Deseler şu problemin var. Onu duzeltmek icin cabaliycaz. O yuzden akla tek gelen sabir ve pes etmemek. Herseyin bi zmani var ve biz artik o zamanda olmak istiyiruz. O gunleri ins en kisa zamanda gorucez burda. Yalniz degilsin. Insan bazen tek benim gibi hissediyor. Ama yanindayiz ve dualarimiz seninle. hilallll

En azindan sonuclarin ciktigini biliyorsun yolun duserse birgun alirsin. Ya da birine aldirirsin. Hayirlisi olsun

Çok saçma olmuş. İnsana gerçekten eziyet ediyorlar. İnşallah kısa sürede bir çözüm bulursun sonuç eline geçer. Bende çok merak ediyorum ne çıkacak diye.

Ben o testlerin tersini yüzüne çevirip şekilden şekile çok soktum. İnşallah ateş düşmez sürpriz yaptım anne der minigin. Adet gelene dek bekliyor olacağım ben

Hiç beklemediğin bir anda gelsin inşallah miniğin şaşırtsın seni en yakın zamanda inşallah
Kızlar hepinizden Allah razi olsun.iyi ki varsınız.her ay adetle birlikte umudum tükeniyor pes ediyorum ama biliyorumki gene aynı hevesle çaba gostercem.

aminn canım hepimizin insallah yüzünü güldürsün rabbim.gene iflas bayrağını çekmiş durumdayim
Ah be tatlım. Ne olur üzülme. Boş konuşuyorum üzüleceksin elde değil. Beni düşün. Umudum bekleyecek birşeyim dahi yok. Öyle teselli et. Yaşında genç. Mutlaka olacak az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…