Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah be tatlım. Ne olur üzülme. Boş konuşuyorum üzüleceksin elde değil. Beni düşün. Umudum bekleyecek birşeyim dahi yok. Öyle teselli et. Yaşında genç. Mutlaka olacak az kaldi
2 yıldır her ay ayni üzüntüyü yaşıyorum zaten canım.yaşımda genc degil ki kuzum.bak yarın 35 bitiyor 36 ya giriyorun.sende haklisin canım senin durumun icinde diyecek bisey yok.herşey yoluna girer insallah

o zaman artık gelse hayırlısıyla bedenende de ruhende kafa olarakda bitiriyor insanı.

Kusura bakmasın ama bence hayal ürünü o işaretler. Hiç mi işi yok anacığım kendisi yada eşi hiç mi yorgun olmuyo. Çok ilginç ve inandırıcı değil.
canım remicikle eşinin arasinda yas vardı. Yanlis hatırlamıyorsam eşi 24,25 yaşındaydı kendisi 40 lı yaslardaydi.ilk esinden 3 çocuğu var zaten.ama bu esinide cok sevdiği icin ondan da bi çocuğu olsun diye cok uğraşıyor ve istiyordu

2 yıldır her ay ayni üzüntüyü yaşıyorum zaten canım.yaşımda genc degil ki kuzum.bak yarın 35 bitiyor 36 ya giriyorun.sende haklisin canım senin durumun icinde diyecek bisey yok.herşey yoluna girer insallah
Canısı ben 41 oldum. Cuma günü evlilikte 3 yılı doldurdum. 5 kaybım var. Ben yinede ümidimi yitirmiyorum çünki birgün bizde çift çizgiyi göreceğiz. Yeni yaşın sana uğur getirsin güzel haberler versin

Allah daha uzun güzel seneler nasip etsin canim.arkadaslarimin hep ikişer çocuğu olunca kendimi hep gec kalmış olarak gördüm.ama ben gec evlendim iste

Herkes kendi tablosundan sorumlu.. neden hayal ürünü girsin ki.
İnsanların özel hayatlarını bilemeyiz..
Siz soyleyince baktim.. ben sok.. o kdr enerji.. cok iyi ne diyim.insallah tutar.. xx ne oluyo onu bilmiyorum gunde iki kez demekse ben iki kere sok..
Benimiki gunde bir bile zor cnm istiyo..
Umarim karsiligini bulur.. calisma buyuk

Siz soyleyince baktim.. ben sok.. o kdr enerji.. cok iyi ne diyim.insallah tutar.. xx ne oluyo onu bilmiyorum gunde iki kez demekse ben iki kere sok..
evet canim o xx günde 2 kez oluyor :))

Amin bebeğim. Şuraya Yazacağız inşaallah. Hamileyiim yazısını
Şimdiden nice güzel yaşlara. Yeni yaşında bebeğin seninle olur umarım. İnşallah arkadan gelen Minik yumurtayı yakalamışsındır. Olmadı önümüzdeki ay. Yarına kadar topla kendini. Güzel bir doğumgünü geçir.

cok sağol canım insallah yeni yaşım bana ugur getirir deyip yeni umutlara sarilcam.buraya sırayla "hamileyim" yazdığımız günleri dört gözle bekliyorum

Bence bebek icin degil de hareketli bi hayatı var cunku istemeden olmaz o kadar cok calisma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…