Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyide bu şekilde çocuk oluyo mu spermin daha kaliteli olması açısından gün aşırı birliktelik olması gerekmez mi? Bence ablamız yumurtlama takibinden ziyade gövde gösterisi yapiyo zira doğurganlık dönemi dışındaki çalışmaları kamuoyuna sunması garip. Neyse yaa arkadaş kusura bakmasın beni ilgilendirmiyo. Ukalalık ettiysem ozurdilerim.

Son düzenleme:
En azından bilgi verseler, zaten bu hastanenin neyi düzgün ki bashekime ulaşma şansınız var mi
Çok doğru dedin hiçbirşeyi düzgün değil.adama foto atabilir misiniz dedim onu bile yapmadı.başhekim ne diyecek prosedür böyle deyip çıkacak işin içinden benim için kuralları değiştirmezler ki.

Çok saçma olmuş. İnsana gerçekten eziyet ediyorlar. İnşallah kısa sürede bir çözüm bulursun sonuç eline geçer. Bende çok merak ediyorum ne çıkacak diye.
Birilerini bulursam ordan aldırmayı düşünüyorum.cibi nin bir tanıdığı var inşallah yardımcı olur

Eşi çocuk istemiyor kendisi eşi için istiyor.kendisi üç çocuk annesi eşinin yok.aynı uyarıyı biz kendisine söylemiştik.talep eşinden geliyor kendisi de eşini çok sevdiğini ve geri çevirmek istemediğini söylemişti.rabbim muhabbetlerini arttırsın.yarısı da bize olsun :)))

Günaydin kızlar, ateş yine düştü.. bugün regl günüm.
Hep erken olduğumdan aylardır ilk kez 28.günü gördüm.
Ateş tabloma göre bugün olur muyum?

Ateş yüksekken hiç regl olan var mı?
Gunaydin
Baktim da tam dusmemis bir onceki adetin 36.3le olmussun.. suan 36.5 inip cikmalar olabilir ama vakit var bekle bi bakalim..
Benim ilk hamilelik tablomda 3gun sabit kalmis sinra zigzag yapmisti..

Gunaydin
Baktim da tam dusmemis bir onceki adetin 36.3le olmussun.. suan 36.5 inip cikmalar olabilir ama vakit var bekle bi bakalim..
Benim ilk hamilelik tablomda 3gun sabit kalmis sinra zigzag yapmisti..

Çok sağol inşallah benim zigzagda tablon gibi sonuçlanır.. yarın ola hayrola :)

Günaydin kızlar, ateş yine düştü.. bugün regl günüm.
Hep erken olduğumdan aylardır ilk kez 28.günü gördüm.
Ateş tabloma göre bugün olur muyum?

Ateş yüksekken hiç regl olan var mı?
hiç olmayacak şey değil ama sürekli olan bir durumda değil.genelde düşüş olur.senin ateş düşmüş ama adet için biraz daha düşmeli.yarınki ateşi görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…