canım çok teşekkür ederim.aminn inşallahhhilallll nice mutlu yıllara canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında bebişlerin ve eşinle güzel yılların olsun
inşallah canım benim.umarım öyle olur.iyi ki varsınızhilallll canımmm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın yeni umut olsun sana bebeğini getirsin kuzum benimm
çok sağol canım benim.yeni yaş,yeni bir yıl,yeni umutlar diyelim
vesonn canım çok teşekkür ederim.aminn inşallah.bugün doğum günüm ama modum yerlerde.bundan sonra hayırlısı inşallahhilallll nice mutlu Yıllara cnm yeni yaşın Bebeğini getirsin inşallah
cok sağol canim.aminn insallah o günleri görmek nasip olurhilallll dogum gunun kutlu olsun canim, seneye bebeginle kutlaman dilegiyle
Meyveliturta19 sizin de evlilik yıldönümünuz kutlu olsun nice beraber mutlu güzel omurleriniz olsun ins. Bu arada ates bazen yuksekken de gelebiliyor ama genelde düşüs olur, ins kırmızılar gelmez
hilallll dogum gunun kutlu olsun canim, seneye bebeginle kutlaman dilegiyle
Meyveliturta19 sizin de evlilik yıldönümünuz kutlu olsun nice beraber mutlu güzel omurleriniz olsun ins. Bu arada ates bazen yuksekken de gelebiliyor ama genelde düşüs olur, ins kırmızılar gelmez
Eşi çocuk istemiyor kendisi eşi için istiyor.kendisi üç çocuk annesi eşinin yok.aynı uyarıyı biz kendisine söylemiştik.talep eşinden geliyor kendisi de eşini çok sevdiğini ve geri çevirmek istemediğini söylemişti.rabbim muhabbetlerini arttırsın.yarısı da bize olsun :)))
Tamamdır o zaman umutlar yarına.. çok sağol :)
Ben yüksek ateşle regl oldum dün. Bugün ateşim düştü.Günaydin kızlar, ateş yine düştü.. bugün regl günüm.
Hep erken olduğumdan aylardır ilk kez 28.günü gördüm.
Ateş tabloma göre bugün olur muyum?
Ateş yüksekken hiç regl olan var mı?
yaaa bende sizi cok seviyorumhilallll canımmmm. Sağlıklı mutlu yaşların olsun. Rabbim gönlünden grçen tüm dualarını kabul etsin inşallah Seni çok seviyoruz
Ben yüksek ateşle regl oldum dün. Bugün ateşim düştü.
İlk tablonun ortalarında saat 9 10 arası yaptım onun haricinde 8 30 da olcuyorumZaten senin tablon kafamı karıştırdı :)
Her sabah aynı saatte mi ölçüyorsun? Çok farklı geldi bana
Canımm cok teşekkür ederim.insallahhilallll Tekrar doğum günün kutlu olsun. Dilerim yeni yaşın uğurlu gelir inşallah güzell güzell haberlerin olur.. iyi ki doğmuşsun
İlk tablonun ortalarında saat 9 10 arası yaptım onun haricinde 8 30 da olcuyorum
Evet belli 1. Kalbi atmadı 2. Dış gebelik 3. Kimyasal gebelik 4. amniyosentez sonucu kötü gelince 18 haftada aldırdık 5. Bebek rahime tutunsmadı. Yani 4 ve 5 tüp bebekti.Kayıp sebepleri belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?