Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım hep bareber inşallah. Bu ay saatlere dikkat edeceğim

Kızlar dr gittim bugün öncelikle smear testi yapalım dedi alttan muayene etti sağ yumurtalığın güzel çalışmış çatlamış dedi ki hep sağım battı bu ay adetin 3.günü gel dedi.9yaşında oğlum var sezeryanla Doğum yaptım deyince kanallar tıkalı olabilir rahim filmi çekelim ilerde dedi bende onu biraz daha ertelemek istedim burda okumuştum acılı olduğunu tamam dedi önce ilaç tedavisinden başlayalım dedi eşimden sperm testi istedi ama o zor biraz bizimki ilki olduya 2.de olur elbet acelesi yok kafasında öyle yani rahim yapışıklığı varsa çok canım sıkıldı bi anda modum düştü sizlerlede paylaşmak istedim

keşke ertelemesen cektirsen canım rahim filmini.kanallar tıkalı olunca ne yapsanda olmuyor ve bu filmden sonra hamile kalan cok var.ve inan dayanılmayacak bir agri degil.ben bacaklarım titreye titreye gitmistim.ama korktuğum gibi olmadı.ha tabi her insanın acı eşiği farklıdır.

Dedimki çok acı duyuluyormuş anestezi yapıyoruz zaten dedi bilmiyorum 6 aydır deniyoruz bu ayı sayma 5 aydır daha erken değil mi onu nasıl yapıyorlar ameliyat günü verip te o şekilde mi bilemedim valla ama dr bekliycez demeyipte çözüm odaklı gitmesi çok hoşuma gitti çünkü bi önceki o tavırdaydı

aynen sana randevu veriyorlar.adetin 10.gününe kadar çekilebiliyor.tabiki en iyisini doktor bilir.doktor evet artıl rahim filmi gerekli derse ister senden zaten.bide anestezili yapılıyorsa hiç korkmana gerek yok.

aynen sana randevu veriyorlar.adetin 10.gününe kadar çekilebiliyor.tabiki en iyisini doktor bilir.doktor evet artıl rahim filmi gerekli derse ister senden zaten.bide anestezili yapılıyorsa hiç korkmana gerek yok.
Anladım canım senden de istedi demek adetin 3.günü gideyim bakalım ne diyecek

Hep savunduğum prosedürü uyguluyor aslında dr.un. Kanallarda problem varsa boşuna hormon alacaksın vücuduna.. Sperm testi de önemli bir önceki ayla bile farklılık gösterir ki burada bir çok anne var 2. bebek için uğraşan ve eşinin değerleri düşük çıkan.
Ertelemeyin bence gerekli tetkikler yapılsın öyle ilaçlı tedaviye karar verilsin.

aynı fikirdeyim hele sperm testi sürekli değişiyor.bizim her aşılamada farkliydi.eşimin toplam spermi bi önceki aşılamada 145milyonlardayken bu aşılamada sadece 45 milyondu.yıkamadan sonrada değerler çok iç açıcı değildi

Yani.. Hem zaman kaybı hem bıkkınlık geliyor. Başta yapmaları lazım bunları.

Yani.. Hem zaman kaybı hem bıkkınlık geliyor. Başta yapmaları lazım bunları.
tabi canım.benim gittiğim hastanede ikinci için aşılama yaptıran,tüp bebek tedavisi gören ve rahim filmi çektiren o kadar kişi vardıki.zaten kanallar tıkandıysa herşey boşuna oluyor ve sil baştan yapıyorsun

Siliklesmeye basladiginda catlamis oluyor koyuluk artmaya basladiginda 24-36 saat icinde yumurta catlar deniliyor
Ben doktora sordum çift kırmızı yakaladığın gün ilişki olacak. Sonraki günlerde sana bağlı.

Çift çizgi ilişki kesin olsun. İstersen her gün yap. İstersen gün aşırı yap. Aynen böyle dedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…