- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.618
- 158
Amin canım hep bareber inşallah. Bu ay saatlere dikkat edeceğimAa o yüzden öyle olmuş.. sanırım son günde farklı saatte ölçmüşsün. Halkanin içi boş.
Bu ay hep 8:30 da ölç ki yumurtlama gününü daha sağlıklı görebilsin program.. inşllah bu ay güzel haberlerin olur
Hmm evet vermeyebilirler. Insani yasarken olduren cinsten bu hastaneAynen öyle düşünüyorum.korkuyorum başkasına vermezler diye de.sanki devlet sırrı
keşke ertelemesen cektirsen canım rahim filmini.kanallar tıkalı olunca ne yapsanda olmuyor ve bu filmden sonra hamile kalan cok var.ve inan dayanılmayacak bir agri degil.ben bacaklarım titreye titreye gitmistim.ama korktuğum gibi olmadı.ha tabi her insanın acı eşiği farklıdır.Kızlar dr gittim bugün öncelikle smear testi yapalım dedi alttan muayene etti sağ yumurtalığın güzel çalışmış çatlamış dedi ki hep sağım battı bu ay adetin 3.günü gel dedi.9yaşında oğlum var sezeryanla Doğum yaptım deyince kanallar tıkalı olabilir rahim filmi çekelim ilerde dedi bende onu biraz daha ertelemek istedim burda okumuştum acılı olduğunu tamam dedi önce ilaç tedavisinden başlayalım dedi eşimden sperm testi istedi ama o zor biraz bizimki ilki olduya 2.de olur elbet acelesi yok kafasında öyle yani rahim yapışıklığı varsa çok canım sıkıldı bi anda modum düştü sizlerlede paylaşmak istedim
Dedimki çok acı duyuluyormuş anestezi yapıyoruz zaten dedi bilmiyorum 6 aydır deniyoruz bu ayı sayma 5 aydır daha erken değil mi onu nasıl yapıyorlar ameliyat günü verip te o şekilde mi bilemedim valla ama dr bekliycez demeyipte çözüm odaklı gitmesi çok hoşuma gitti çünkü bi önceki o tavırdaydıkeşke ertelemesen cektirsen canım rahim filmini.kanallar tıkalı olunca ne yapsanda olmuyor ve bu filmden sonra hamile kalan cok var.ve inan dayanılmayacak bir agri degil.ben bacaklarım titreye titreye gitmistim.ama korktuğum gibi olmadı.ha tabi her insanın acı eşiği farklıdır.
aynen sana randevu veriyorlar.adetin 10.gününe kadar çekilebiliyor.tabiki en iyisini doktor bilir.doktor evet artıl rahim filmi gerekli derse ister senden zaten.bide anestezili yapılıyorsa hiç korkmana gerek yok.Dedimki çok acı duyuluyormuş anestezi yapıyoruz zaten dedi bilmiyorum 6 aydır deniyoruz bu ayı sayma 5 aydır daha erken değil mi onu nasıl yapıyorlar ameliyat günü verip te o şekilde mi bilemedim valla ama dr bekliycez demeyipte çözüm odaklı gitmesi çok hoşuma gitti çünkü bi önceki o tavırdaydı
Anladım canım senden de istedi demek adetin 3.günü gideyim bakalım ne diyecekaynen sana randevu veriyorlar.adetin 10.gününe kadar çekilebiliyor.tabiki en iyisini doktor bilir.doktor evet artıl rahim filmi gerekli derse ister senden zaten.bide anestezili yapılıyorsa hiç korkmana gerek yok.
ben 1 yıl olmayınca gitmiştim ve direk aşılama istediğimi belirtmiştim.aşılama içinde onun yapılması gerekiyordu.o yüzden istedi benden.Anladım canım senden de istedi demek adetin 3.günü gideyim bakalım ne diyecek
Çok geçmiş olsun. Şimdi tüp bebek mi deniyorsunuzEvet belli 1. Kalbi atmadı 2. Dış gebelik 3. Kimyasal gebelik 4. amniyosentez sonucu kötü gelince 18 haftada aldırdık 5. Bebek rahime tutunsmadı. Yani 4 ve 5 tüp bebekti.
Kızlar dr gittim bugün öncelikle smear testi yapalım dedi alttan muayene etti sağ yumurtalığın güzel çalışmış çatlamış dedi ki hep sağım battı bu ay adetin 3.günü gel dedi.9yaşında oğlum var sezeryanla Doğum yaptım deyince kanallar tıkalı olabilir rahim filmi çekelim ilerde dedi bende onu biraz daha ertelemek istedim burda okumuştum acılı olduğunu tamam dedi önce ilaç tedavisinden başlayalım dedi eşimden sperm testi istedi ama o zor biraz bizimki ilki olduya 2.de olur elbet acelesi yok kafasında öyle yani rahim yapışıklığı varsa çok canım sıkıldı bi anda modum düştü sizlerlede paylaşmak istedim
aynı fikirdeyim hele sperm testi sürekli değişiyor.bizim her aşılamada farkliydi.eşimin toplam spermi bi önceki aşılamada 145milyonlardayken bu aşılamada sadece 45 milyondu.yıkamadan sonrada değerler çok iç açıcı değildiHep savunduğum prosedürü uyguluyor aslında dr.un. Kanallarda problem varsa boşuna hormon alacaksın vücuduna.. Sperm testi de önemli bir önceki ayla bile farklılık gösterir ki burada bir çok anne var 2. bebek için uğraşan ve eşinin değerleri düşük çıkan.
Ertelemeyin bence gerekli tetkikler yapılsın öyle ilaçlı tedaviye karar verilsin.
aynı fikirdeyim hele sperm testi sürekli değişiyor.bizim her aşılamada farkliydi.eşimin toplam spermi bi önceki aşılamada 145milyonlardayken bu aşılamada sadece 45 milyondu.yıkamadan sonrada değerler çok iç açıcı değildi
tabi canım.benim gittiğim hastanede ikinci için aşılama yaptıran,tüp bebek tedavisi gören ve rahim filmi çektiren o kadar kişi vardıki.zaten kanallar tıkandıysa herşey boşuna oluyor ve sil baştan yapıyorsunYani.. Hem zaman kaybı hem bıkkınlık geliyor. Başta yapmaları lazım bunları.
Bence de bekleme rahim filmi sonrası hemen hamile kalan çokAnladım canım senden de istedi demek adetin 3.günü gideyim bakalım ne diyecek
Zaten tek ümidim sensinDur ben deneyeceğim alma işini
Yerinde bir tespitHmm evet vermeyebilirler. Insani yasarken olduren cinsten bu hastane
Ben doktora sordum çift kırmızı yakaladığın gün ilişki olacak. Sonraki günlerde sana bağlı.Siliklesmeye basladiginda catlamis oluyor koyuluk artmaya basladiginda 24-36 saat icinde yumurta catlar deniliyor
Canımm cok teşekkür ederim.insallahseninde insallah adetin gelmezde artık guzel bir haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?