Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Millet eskiden çatır çatır doğurmuş.. sanki o zamanlar yumurta takibi mi varmıs.
Yediklerimiz içtiklerimizden bu haldeyiz sanırım

Aminn ama eli kulağındadır :)
hiç belli olmaz ateşinde de ciddi düşüş yok hem.bide insan kendini biliyor.ben bile ateşim çakıldığı halde belki yerleşmedir belki yarın sabah bi bakcam ateşim çıkmış olacak diye salak salak hayal kuruyorum düşün o yuzden bekleyip görelim

Millet eskiden çatır çatır doğurmuş.. sanki o zamanlar yumurta takibi mi varmıs.
Yediklerimiz içtiklerimizden bu haldeyiz sanırım
Bence önceden kısır denilmiş geçilmiş şimdi herşeyin tedavisi var mesela sıra beklerken biri dedi ki Rahmi tersmiş ondan bebeği olmuyormuş çok enterasan şeyler var işte tedaviden sonra hamile kalmış

Doğru demiş çatlamadan içerde hazır sperm Olmalı.sonrası sana kalmış

Hamile kalanlardan Gamze0 dı herhalde onun tablosuna baksana bi.. sınırına düşmüş :) Doğru söylüyorsun bekleyelim yarın dananın kuruğu kopar :)

hadi benimki biraz züğürt teselliside,senden henüz umudumu kesmedim

Ben çok strese girdim o yüzden benim bu ay gecikirse gecikir.. sabahı zor ediyorum ateş ölçeceğim diye. Bazen diyorum hamile değilsek bir an önce olalım ki. Böyle daha fazla eziyet çekiyoruz

Aynen öyle valla :) Bir gün hamile kalırsam ecz. cok uzulecek sayemde stoklarinda test kalmiyor :)
sen hamile kalda oda stoğunu senle tüketmeyiversin ben hep farklı eczaneden alıyordum artık onlardanda almaya çekiniyorum.internetten alıyorum :)

Ben çok strese girdim o yüzden benim bu ay gecikirse gecikir.. sabahı zor ediyorum ateş ölçeceğim diye. Bazen diyorum hamile değilsek bir an önce olalım ki. Böyle daha fazla eziyet çekiyoruz
aynen öyle canım stresten kendimizi yiyoruz.ben dün negatifi gördüm ya hiç uyanmadım bi güzel uyudum

Canım iyi bir merkezde cektirirsen ağrı hissetmezsin 5dk lik bir işlem ben hsg çekildiğim ikinci ay hamile kalmıştım etkisi var mi bilmiyorum ama 1 sene yine hamile kalamazsam ben de yeniden cekilirim

Canım iyi bir merkezde cektirirsen ağrı hissetmezsin 5dk lik bir işlem ben hsg çekildiğim ikinci ay hamile kalmıştım etkisi var mi bilmiyorum ama 1 sene yine hamile kalamazsam ben de yeniden cekilirim
Ben devlet hastanesine gittim bilmiyorum iyi midir ücret oluyor mu hiç bilgim yok sadece istemem dedim kestirdim o anda senin tıkanıklık var mıydı bi belirtisi falan yok mu bunun

hilallll canım bizde ki sıkıntı bence ilişki azlığı baktım şimdi de seninde öyle her ay bende konuşuyorum bak şu günler önemli tamam diyor o gün illa birşey çıkıyor yarın olsa olmaz mı söz diyor ama olmuyor işte sık olması lazım bu günde Dr dediklerini söyledim biz çok iyi çalışmadık ki diyor farkında birde yani delirtiyor beni gerçi olmayacaksa hergün yapsan da olmuyor da oğlum tek ilişkiyle hamile kaldım şimdi hayret ediyorum mucizemmiş benim meğer

Ben devlet hastanesine gittim bilmiyorum iyi midir ücret oluyor mu hiç bilgim yok sadece istemem dedim kestirdim o anda senin tıkanıklık var mıydı bi belirtisi falan yok mu bunun
Maalesef belirti olmuyor devlet hastanesi ücretsizdir ama cihazlar yeni mi?yeniyse ağrıli olmaz ben ozel bir goruntuleme yerinde çektirmiştim..

Çok geçmiş olsun. Şimdi tüp bebek mi deniyorsunuz
Hayır şimdi herşeyi akışına bıraktım olacaksa zaten allah yol açacak. Eşimde ve bende hiçbir sorun yok. Genetiklerimizde temiz ama hep bir şansızlık oldu. Tüp bebek denemesini de yaşdan dolayı istemiştik. Olmayınca olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…