- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
Bat ne zamanBugün yine test yapıp, günümün içine edesim var. Zor tutuyorum kendimi akıllanmıyorum valla
Tamam kızlar bi daha ki gidişimde istediğimi söyliycem sanki 1 yıldan sonra yapılır diye kalmış aklımda sperm içinde doğru söylüyorsunuz sigara içki ve çalıştığı iş çok etkiliyor 25 seneye erkeklerin çoğu kısır olacak dedi maalesef
Bat ne zaman
hiç belli olmaz ateşinde de ciddi düşüş yok hem.bide insan kendini biliyor.ben bile ateşim çakıldığı halde belki yerleşmedir belki yarın sabah bi bakcam ateşim çıkmış olacak diye salak salak hayal kuruyorum düşünAminn ama eli kulağındadır :)
Bence önceden kısır denilmiş geçilmiş şimdi herşeyin tedavisi var mesela sıra beklerken biri dedi ki Rahmi tersmiş ondan bebeği olmuyormuş çok enterasan şeyler var işte tedaviden sonra hamile kalmışMillet eskiden çatır çatır doğurmuş.. sanki o zamanlar yumurta takibi mi varmıs.
Yediklerimiz içtiklerimizden bu haldeyiz sanırım
Yarını bekle bence ben beklerdim sabretBugün :) Ama geçen ay 25.günde olmuştum.. bugün 28.gündeyim normal zamanıma döndüm bu ay
Doğru demiş çatlamadan içerde hazır sperm Olmalı.sonrası sana kalmışBen doktora sordum çift kırmızı yakaladığın gün ilişki olacak. Sonraki günlerde sana bağlı.
Çift çizgi ilişki kesin olsun. İstersen her gün yap. İstersen gün aşırı yap. Aynen böyle dedi bana.
hiç belli olmaz ateşinde de ciddi düşüş yok hem.bide insan kendini biliyor.ben bile ateşim çakıldığı halde belki yerleşmedir belki yarın sabah bi bakcam ateşim çıkmış olacak diye salak salak hayal kuruyorum düşüno yuzden bekleyip görelim
Yarını bekle bence ben beklerdim sabret
erkeklerde bu var ama ya.bişey alırken ne kaç lira 3 liramı,ya sen bi 10 tane ver o zamanTamam yapmıyorum :)
Eşime test al diyorum gelirken ayarı yok ya bir sürü alıp geliyor.. evde olunca da durmadan yapasım geliyor
hadi benimki biraz züğürt teselliside,senden henüz umudumu kesmedimHamile kalanlardan Gamze0 dı herhalde onun tablosuna baksana bi.. sınırına düşmüş :) Doğru söylüyorsun bekleyelim yarın dananın kuruğu kopar :)
erkeklerde bu var ama ya.bişey alırken ne kaç lira 3 liramı,ya sen bi 10 tane ver o zaman
hadi benimki biraz züğürt teselliside,senden henüz umudumu kesmedim
sen hamile kalda oda stoğunu senle tüketmeyiversinAynen öyle valla :) Bir gün hamile kalırsam ecz. cok uzulecek sayemde stoklarinda test kalmiyor :)
aynen öyle canım stresten kendimizi yiyoruz.ben dün negatifi gördüm ya hiç uyanmadım bi güzel uyudumBen çok strese girdim o yüzden benim bu ay gecikirse gecikir.. sabahı zor ediyorum ateş ölçeceğim diye. Bazen diyorum hamile değilsek bir an önce olalım ki. Böyle daha fazla eziyet çekiyoruz
Canım iyi bir merkezde cektirirsen ağrı hissetmezsin 5dk lik bir işlem ben hsg çekildiğim ikinci ay hamile kalmıştım etkisi var mi bilmiyorum ama 1 sene yine hamile kalamazsam ben de yeniden cekilirimKızlar dr gittim bugün öncelikle smear testi yapalım dedi alttan muayene etti sağ yumurtalığın güzel çalışmış çatlamış dedi ki hep sağım battı bu ay adetin 3.günü gel dedi.9yaşında oğlum var sezeryanla Doğum yaptım deyince kanallar tıkalı olabilir rahim filmi çekelim ilerde dedi bende onu biraz daha ertelemek istedim burda okumuştum acılı olduğunu tamam dedi önce ilaç tedavisinden başlayalım dedi eşimden sperm testi istedi ama o zor biraz bizimki ilki olduya 2.de olur elbet acelesi yok kafasında öyle yani rahim yapışıklığı varsa çok canım sıkıldı bi anda modum düştü sizlerlede paylaşmak istedim
Ben devlet hastanesine gittim bilmiyorum iyi midir ücret oluyor mu hiç bilgim yok sadece istemem dedim kestirdim o andaCanım iyi bir merkezde cektirirsen ağrı hissetmezsin 5dk lik bir işlem ben hsg çekildiğim ikinci ay hamile kalmıştım etkisi var mi bilmiyorum ama 1 sene yine hamile kalamazsam ben de yeniden cekilirim
Maalesef belirti olmuyor devlet hastanesi ücretsizdir ama cihazlar yeni mi?yeniyse ağrıli olmaz ben ozel bir goruntuleme yerinde çektirmiştim..Ben devlet hastanesine gittim bilmiyorum iyi midir ücret oluyor mu hiç bilgim yok sadece istemem dedim kestirdim o andasenin tıkanıklık var mıydı bi belirtisi falan yok mu bunun
Hayır şimdi herşeyi akışına bıraktım olacaksa zaten allah yol açacak. Eşimde ve bende hiçbir sorun yok. Genetiklerimizde temiz ama hep bir şansızlık oldu. Tüp bebek denemesini de yaşdan dolayı istemiştik. Olmayınca olmuyor.Çok geçmiş olsun. Şimdi tüp bebek mi deniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?