- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
Bilmiyorum canım yeni mi acır dediğimde anestezi yapıyoruz dediğine göre acıyor sanırım yine vazgeçtim en azından 1 yıl dolsun öyle yaptırıcam birde bana folidays iod yazdı bildiniz var mıMaalesef belirti olmuyor devlet hastanesi ücretsizdir ama cihazlar yeni mi?yeniyse ağrıli olmaz ben ozel bir goruntuleme yerinde çektirmiştim..
Ben de aynen bir yıl olsun diyorum, adından sanki iyot içeren bir folik asit gibi geldiBilmiyorum canım yeni mi acır dediğimde anestezi yapıyoruz dediğine göre acıyor sanırım yine vazgeçtim en azından 1 yıl dolsun öyle yaptırıcam birde bana folidays iod yazdı bildiniz var mı
sen hamile kalda oda stoğunu senle tüketmeyiversinben hep farklı eczaneden alıyordum artık onlardanda almaya çekiniyorum.internetten alıyorum :)
aynen öyle canım stresten kendimizi yiyoruz.ben dün negatifi gördüm ya hiç uyanmadım bi güzel uyudum
benim için artık umut yolda inşallah senin ateşin tekrar yükselişe geçer ve güzel haberlerini alırızAh keşke valla bir ton alır ecz. hediye ederim :) Ben de utanıyorum o yüzden eşime hep aldırıyorum :)
O cok sinir bozucu.. resmen uyumuş numarası yaptım gecen sabah. Aklı sıra dereceyi kandırıcam :)
Kesin yarın da aynı sorunla karşılacagız.. bu gece biraz geç yatalım. Yarın önemli bizim için inşallah ikimizinde birden uçar derece
aynen canım bizde ilişki olayı sıkıntılı.bu ay aşılamaya güvendi hepten bıraktı.ama bundan önceki aylar iyiydi yeteri kadar ilişli oldu ama gene gelmedi bebiş.hayırlısı artık napalımhilallll canım bizde ki sıkıntı bence ilişki azlığı baktım şimdi de seninde öyle her ay bende konuşuyorum bak şu günler önemli tamam diyor o gün illa birşey çıkıyor yarın olsa olmaz mı söz diyor ama olmuyor işte sık olması lazım bu günde Dr dediklerini söyledim biz çok iyi çalışmadık ki diyor farkında birde yani delirtiyor beni gerçi olmayacaksa hergün yapsan da olmuyor da oğlum tek ilişkiyle hamile kaldım şimdi hayret ediyorum mucizemmiş benim meğer
Ne kisti bu ? Büyüklüğü ne?birde kafama birşey takıldı ben bugün progesteron testi istemek için gitmiştim ama hiçbirşey demedi alttan baktı sağ yumurtlalığın güzel çalışmış dedi bende evet hep battı bu ay dedim küçük bi kistin var dedi hep var benim o sağda o kadar ihtiyaç mı görmedi yada ultrasonla baktığı için mi istemedi acaba bende demeyi unuttum
Basit kist. Ateşin ondan böyle. İnşallah bu ay atılır. Önümüzdeki ayda bebeğin gelir.Büyüklüğünü söylemedi bi önceki ayda var demişti ama adette sökülen kistlerden gebeliğe engel değil demişti
Ateşim nasıl canım dalgalı mı inş soğan kürü yaptım ama tam temizlememiş bu ayda yapsam mı acaba zararı olur mu üst üste senceBasit kist. Ateşin ondan böyle. İnşallah bu ay atılır. Önümüzdeki ayda bebeğin gelir.
Ateşim nasıl canım dalgalı mı inş soğan kürü yaptım ama tam temizlememiş bu ayda yapsam mı acaba zararı olur mu üst üste sence
Kist olunca ateş sağlıklı yükselmiyor. Bir inip çıkıyor. Kist Bir kaç ayda atılıyor en geç. Kist varken hamile de kalınıyor sanırım. Ama kistin hormonlara etkisine bağlı galiba.Ateşim nasıl canım dalgalı mı inş soğan kürü yaptım ama tam temizlememiş bu ayda yapsam mı acaba zararı olur mu üst üste sence
Aynen benim çok nadirdir 36.8 37.0 gördüğüm hamileliğe engel değil dedi ama çok fazla batma ağrı yapıyor bu ay daha çok hissettim belkide etkiliyordur bilmiyorum bakalım Dr nasıl bi tedavi verecekKist olunca ateş sağlıklı yükselmiyor. Bir inip çıkıyor. Kist Bir kaç ayda atılıyor en geç. Kist varken hamile de kalınıyor sanırım. Ama kistin hormonlara etkisine bağlı galiba.
Kızlar lütfen yardım edin. Ovulasyon testine göre Dün yumurtam çatladı. Ateşim 35 dereceydi. Bugün sabah yine aynı saatte ölçtüm ve yine 35 derece. Hiç yükselme olmadı. Acaba yumurtam olusmamis yada yumurtlamamis olabilir miyim?
Evet koltukaltimdan olcuyorum ben genelde yanlış mı yapıyorum? Yarından itibaren dil altından olcsem sağlıklı sonuç alır mıyım acaba. Çünkü cizelgem koltuk altı ısısına göre oluştu.Ovulasyon testi dün pozitifse 2-3 güne yumurta çatlayacak demektir. Nadiren pozitifin ertesi günü de çatlama gerçekleşebilir. 35 derece koltukaltı ölçümü gibi geldi bana, dil altı ölçüm yapmalısın. Eşinde sıkıntı yoksa 3 gün üst üste diğer günler de gün aşırı ilişkiyle haftayı tamamlarsan şansın artar
Yok bu ay koltukaltı olarak devam et ama gebelik olmazsa bi dahaki ay dil altı yap daha net sonuç alırsınEvet koltukaltimdan olcuyorum ben genelde yanlış mı yapıyorum? Yarından itibaren dil altından olcsem sağlıklı sonuç alır mıyım acaba. Çünkü cizelgem koltuk altı ısısına göre oluştu.
Evet koltukaltimdan olcuyorum ben genelde yanlış mı yapıyorum? Yarından itibaren dil altından olcsem sağlıklı sonuç alır mıyım acaba. Çünkü cizelgem koltuk altı ısısına göre oluştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?