- 23 Temmuz 2018
- 434
- 313
- 53
- 34
Teşekkür ederimYok bu ay koltukaltı olarak devam et ama gebelik olmazsa bi dahaki ay dil altı yap daha net sonuç alırsın
Teşekkürler. Karşılaştırma yapabilirim haklısınÇok farkediyor ikisi.. bence hem koltuk altı hem dil altı bu ay devam et. Bir yere not alırsın
Evet koltukaltimdan olcuyorum ben genelde yanlış mı yapıyorum? Yarından itibaren dil altından olcsem sağlıklı sonuç alır mıyım acaba. Çünkü cizelgem koltuk altı ısısına göre oluştu.
Teşekkürler. Karşılaştırma yapabilirim haklısın
hilallll canım gelmiş seninkiler.. Ben ateşten değil de lekelenme başlamayınca umutlanmıştım. İnşallah bu ayın etkisiyle doğal yoldan gelir kuzun
günaydın kizlar..cok sagolun canlarım.merak etmeyin iyiyim.cibiciğim lekelenmem ve ağrım dün akşama doğru başlamıştı zaten.eve o kadar kötü bi moralle gittim ki ağlamayı planloyordum :) ama bi eve girdim bütün sevdiklerim bizdeler.hiç beklemiyordum.hafta içi olduğu için herkes çalışıyor.ama sağolsunlar benim için toplanmışlar,evi süslemişler,sofralar kurmuşlar.böyle oluncada üzülmeye ağlamaya fırsatım olmadıGece rüyamda test yapmışım pozitif çıkmıştı.. bana bu kadar bahane yeter zaten kalkalr kalmaz teste koştum.. aldım boyumun ölçüsünü oturuyorum.
Ateş sabitte.. öldürmeyen Allah süründürüyor :)
hilallll bir daha ki ay inşallah senin ayın olur.. ne kadar üzme desemde kendini zor biliyorum. Ama sakın ümidini yitirme
Biliyorsun gün geçmeden çıkmıyor bazen dur bakalım yarın nasıl olcak canım ateş umut verici düşerdi demi normaldeGece rüyamda test yapmışım pozitif çıkmıştı.. bana bu kadar bahane yeter zaten kalkalr kalmaz teste koştum.. aldım boyumun ölçüsünü oturuyorum.
hilallll bir daha ki ay inşallah senin ayın olur.. ne kadar üzme desemde kendini zor biliyorum. Ama sakın ümidini yitirme
Canım eğer ff in çektiği çizgi doğru yerdeyse henüz test için erken olabilir.ateş düşmeden,adet gelmeden umudu kaybetmek yokGece rüyamda test yapmışım pozitif çıkmıştı.. bana bu kadar bahane yeter zaten kalkalr kalmaz teste koştum.. aldım boyumun ölçüsünü oturuyorum.
Biliyorsun gün geçmeden çıkmıyor bazen dur bakalım yarın nasıl olcak canım ateş umut verici düşerdi demi normalde
Canım eğer ff in çektiği çizgi doğru yerdeyse henüz test için erken olabilir.ateş düşmeden,adet gelmeden umudu kaybetmek yok
günaydın kizlar..cok sagolun canlarım.merak etmeyin iyiyim.cibiciğim lekelenmem ve ağrım dün akşama doğru başlamıştı zaten.eve o kadar kötü bi moralle gittim ki ağlamayı planloyordum :) ama bi eve girdim bütün sevdiklerim bizdeler.hiç beklemiyordum.hafta içi olduğu için herkes çalışıyor.ama sağolsunlar benim için toplanmışlar,evi süslemişler,sofralar kurmuşlar.böyle oluncada üzülmeye ağlamaya fırsatım olmadıartık önümüzdeki aya bakcaz
Gece rüyamda test yapmışım pozitif çıkmıştı.. bana bu kadar bahane yeter zaten kalkalr kalmaz teste koştum.. aldım boyumun ölçüsünü oturuyorum.
günaydın kizlar..cok sagolun canlarım.merak etmeyin iyiyim.cibiciğim lekelenmem ve ağrım dün akşama doğru başlamıştı zaten.eve o kadar kötü bi moralle gittim ki ağlamayı planloyordum :) ama bi eve girdim bütün sevdiklerim bizdeler.hiç beklemiyordum.hafta içi olduğu için herkes çalışıyor.ama sağolsunlar benim için toplanmışlar,evi süslemişler,sofralar kurmuşlar.böyle oluncada üzülmeye ağlamaya fırsatım olmadıartık önümüzdeki aya bakcaz
Test için erken olduğunu düşünüyorum canım dpo 9 henüz
aynen ya sağolsunlar çok mutlu ettiler beni.inşallah o günlerde gelecek ama işte her ay olumsuz sonuçlanınca insan duygusal olarak yıpranoyor.Ayy ne güzel olmuş.. sağolsunlar ya :)
Rabbim önce sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.. yavrunu da kucağına alacağın günler gelecek inşallah.
Belki yıllar sonra burayı okuyup vay be ne günler yaşamışız diyeceğin :)
O haberi aldığımız gün bütün çektiklerimizi bir günde unutacağız
Hani rejimdeyken çaktırmadan tatlı yiyip sonra pişman olursunya.. şuan aynı öyle hissediyorum :)
Çok pişmanım yaptığım için:) elimde son 1 test kaldı reglyi bekleyeceğim eğer olmazsam cuma yapsam çıkar mı :)
zaten bir gün önce gece adetin geleceğinden emin olduğum için kocişe sarılıp ağlamıştımÇok sevindim :)) Ağlama, üzülme diyemem tabii ki ama umudunu kaybetmek yokBu yıl kocaman bir göbiş tostoparlak bir bebiş diliyorum senin için Rabbim gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inşallahh
aynen ya sağolsunlar çok mutlu ettiler beni.inşallah o günlerde gelecek ama işte her ay olumsuz sonuçlanınca insan duygusal olarak yıpranoyor.
Biz zaten heyecanlı ve stresliyiz ateş ölçme olayıda daha bi stres yaptırıyor insana.ama bırakamıyoruzdabenimkini stres falan hiç etkilemiyor.günü gelince şak diye geliyor.bide yarın olsun bakalım
Dpo 12 ideal canım dayanabilirsen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?