Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet koltukaltimdan olcuyorum ben genelde yanlış mı yapıyorum? Yarından itibaren dil altından olcsem sağlıklı sonuç alır mıyım acaba. Çünkü cizelgem koltuk altı ısısına göre oluştu.

Bu ay ilişkilerini ovu testine göre söylediğim gibi yap belkide önümüzdeki ay dil altından ölçmene gerek kalmaz kim bilir :)

H hilalll sakın sıkma canını Allah sağlık versin gerisi gelir canım @Ada Lovelace test yaptın mı yap bence artık ateş düşmüyor maşallah

Gece rüyamda test yapmışım pozitif çıkmıştı.. bana bu kadar bahane yeter zaten kalkalr kalmaz teste koştum.. aldım boyumun ölçüsünü oturuyorum.
Ateş sabitte.. öldürmeyen Allah süründürüyor :)

hilallll bir daha ki ay inşallah senin ayın olur.. ne kadar üzme desemde kendini zor biliyorum. Ama sakın ümidini yitirme

hilallll canım gelmiş seninkiler.. Ben ateşten değil de lekelenme başlamayınca umutlanmıştım. İnşallah bu ayın etkisiyle doğal yoldan gelir kuzun

H hilalll sakın sıkma canını Allah sağlık versin gerisi gelir canım @Ada Lovelace test yaptın mı yap bence artık ateş düşmüyor maşallah

günaydın kizlar..cok sagolun canlarım.merak etmeyin iyiyim.cibiciğim lekelenmem ve ağrım dün akşama doğru başlamıştı zaten.eve o kadar kötü bi moralle gittim ki ağlamayı planloyordum :) ama bi eve girdim bütün sevdiklerim bizdeler.hiç beklemiyordum.hafta içi olduğu için herkes çalışıyor.ama sağolsunlar benim için toplanmışlar,evi süslemişler,sofralar kurmuşlar.böyle oluncada üzülmeye ağlamaya fırsatım olmadı artık önümüzdeki aya bakcaz

Biliyorsun gün geçmeden çıkmıyor bazen dur bakalım yarın nasıl olcak canım ateş umut verici düşerdi demi normalde

Canım eğer ff in çektiği çizgi doğru yerdeyse henüz test için erken olabilir.ateş düşmeden,adet gelmeden umudu kaybetmek yok

Biliyorsun gün geçmeden çıkmıyor bazen dur bakalım yarın nasıl olcak canım ateş umut verici düşerdi demi normalde

Geçen ay 25.günde regl oldum 23.günde 36.3 e düsmüstum..
Normalde 28 günde bir olurd regl ama aylardır erken oluyordum..
Hayatımda 2. kez 29.gündeyim..
diğerinde 30.gün regl olmuştum
hiç 31.günü görmedim şuana kadar yarın da olmazsam cuma günü testi tekrarlarım ama hiç bu aydan umudum yok.
Dün gece alt karnıma ağrı girdi normalde regl olacağım gün agrilarim baslar dun gece olacagim sandim.
Stresten bence gecikiyor.. elimde olmadan çok strese girdim

Canım eğer ff in çektiği çizgi doğru yerdeyse henüz test için erken olabilir.ateş düşmeden,adet gelmeden umudu kaybetmek yok

Bu sabahta uyku sorunu yaşadım.. resmen heyecandan uyandım gece 3 te ve 5 te uyandım ama hiç kıbırdamadan uyumaya çalıştım.
Bugünü de belki atlatırım ama yarına olurum herhalde :)

Ayy ne güzel olmuş.. sağolsunlar ya :)
Rabbim önce sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.. yavrunu da kucağına alacağın günler gelecek inşallah.
Belki yıllar sonra burayı okuyup vay be ne günler yaşamışız diyeceğiz :)

O haberi aldığımız gün bütün çektiklerimizi bir günde unutacağız

Son düzenleme:

Test için erken olduğunu düşünüyorum canım dpo 9 henüz

Çok sevindim :)) Ağlama, üzülme diyemem tabii ki ama umudunu kaybetmek yok Bu yıl kocaman bir göbiş tostoparlak bir bebiş diliyorum senin için Rabbim gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inşallahh

aynen ya sağolsunlar çok mutlu ettiler beni.inşallah o günlerde gelecek ama işte her ay olumsuz sonuçlanınca insan duygusal olarak yıpranoyor.

Biz zaten heyecanlı ve stresliyiz ateş ölçme olayıda daha bi stres yaptırıyor insana.ama bırakamıyoruzda benimkini stres falan hiç etkilemiyor.günü gelince şak diye geliyor.bide yarın olsun bakalım

zaten bir gün önce gece adetin geleceğinden emin olduğum için kocişe sarılıp ağlamıştım dünde o moddaydım ama çıkardılar :)) aminnn canımm inşallahh.Allah burda ve nerde ne kadar evlat isteyen varsa herkese nasip etsin inşallah.bu çok başka bir istek çünkü.düşündükce içimden bişeyler kopuyor.daha doğmadan sanki göğsümün üstünde yatıyormuş gibi o sıcaklığını hayal ediyorum.ama hep hayırlısını diliyorum

Seni çok çok iyi anlıyorum.. artık daha uğraşmayacağım deyip sonra regl bitince aynı heyecanla bir sonraki aya başlıyoruz.
Bazen hiç bir zaman anne olamayacakmışız gibi hissedip dibe vururken, bir hamile haberiyle bir anda umudumuz artıyor.
Gece rüyalarımıza giren bebekler de cabası..
Hele çevremizdeki meraklı tiplerin selam vermeden önce "yok mu bebiş" deyip.. nasihat vermeleri..

heyecan, stres, ateş yükselince mutluluk, sonra hüsran. Her ay bu duyguları üst üste yaşıyoruz.. psikoloji mi dayanır. Ama dayanıyor işte :)
Yaşamayan kimse anlamaz gerçekten..
O yüzden çevremde kimseye söylemiyorum çocuk istedigimi eşimi de tembihledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…