benim çevremde istediğimi uğraştığımı herkes biliyor.en azından biraz soruları azaltmış oldum.ama genede istikrarla hani bebiş yokmu deyip elini göbeğime atanlar var maalesef.hamile kalırsam davul çalıp ilan edecem bütün soranlara :)) deli psikolojisi oldu bizimki.laçkalaştık artık moddan moda girmeyi öğrendik bu süreçte.ama bi gün gelecek o haberi alınca hepsi silinip gidecekSeni çok çok iyi anlıyorum.. artık daha uğraşmayacağım deyip sonra regl bitince aynı heyecanla bir sonraki aya başlıyoruz.
Bazen hiç bir zaman anne olamayacakmışız gibi hissedip dibe vururken, bir hamile haberiyle bir anda umudumuz artıyor.
Gece rüyalarımıza giren bebekler de cabası..
Hele çevremizdeki meraklı tiplerin selam vermeden önce "yok mu bebiş" deyip.. nasihat vermeleri..
heyecan, stres, ateş yükselince mutluluk, sonra hüsran. Her ay bu duyguları üst üste yaşıyoruz.. psikoloji mi dayanır. Ama dayanıyor işte :)
Yaşamayan kimse anlamaz gerçekten..
O yüzden çevremde kimseye söylemiyorum çocuk istedigimi eşimi de tembihledim..
benim çevremde istediğimi uğraştığımı herkes biliyor.en azından biraz soruları azaltmış oldum.ama genede istikrarla hani bebiş yokmu deyip elini göbeğime atanlar var maalesef.hamile kalırsam davul çalıp ilan edecem bütün soranlara :)) deli psikolojisi oldu bizimki.laçkalaştık artık moddan moda girmeyi öğrendik bu süreçte.ama bi gün gelecek o haberi alınca hepsi silinip gidecek
Insallah :)Bu ay ilişkilerini ovu testine göre söylediğim gibi yap belkide önümüzdeki ay dil altından ölçmene gerek kalmaz kim bilir :)
Kızlar merhaba benim adetime 2 gün var ateşim bu şekilde sizce Ümit var mı
Adetin 21. Günü 36.0
22.günü 35.7
23. Günü 36.0
24.gübü 36.2
25.günü 36.3
26. Günü 36.5
28 günde bi adet oluyorum
Off ne kadar uzamış.ben de henüz olmadım ya.sanırım 40-45 gün oldu benimki de bakalım ne zaman gelecek inşallah gecikmez bazen çok asabileşiyorumVeson cnm mrb 6 ağustosta kürtaj olmustum anca adet gördüm biraz yoğun geçti sen nasilsin adet oldun mu cnm yoğunmuydu seninde
Ateşi ovulasyonu yakalamak için ölçüyoruz.gebelik ateşten anlaşılmıyorKızlar merhaba benim adetime 2 gün var ateşim bu şekilde sizce Ümit var mı
Adetin 21. Günü 36.0
22.günü 35.7
23. Günü 36.0
24.gübü 36.2
25.günü 36.3
26. Günü 36.5
28 günde bi adet oluyorum
Selamİyi akşamlar herkese benim bugün adetn 10. Günü ama ara ara lekelenme şeklinde kanama geliyor genelde tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor merak ediyorum acaba neden olur böyle bişey
Evet stresten gecikiyor da olabilir ama atrsin stabil gibi o yuzden bekle bikacgun daha. Evdeki testlerde bazen cikmayabiliyor. Bir de gebe kalmaya karsr verince prolaktin yukseliyormus o da geciktiriyormus.Geçen ay 25.günde regl oldum 23.günde 36.3 e düsmüstum..
Normalde 28 günde bir olurd regl ama aylardır erken oluyordum..
Hayatımda 2. kez 29.gündeyim..
diğerinde 30.gün regl olmuştum
hiç 31.günü görmedim şuana kadar yarın da olmazsam cuma günü testi tekrarlarım ama hiç bu aydan umudum yok.
Dün gece alt karnıma ağrı girdi normalde regl olacağım gün agrilarim baslar dun gece olacagim sandim.
Stresten bence gecikiyor.. elimde olmadan çok strese girdim
Evet stresten gecikiyor da olabilir ama atrsin stabil gibi o yuzden bekle bikacgun daha. Evdeki testlerde bazen cikmayabiliyor. Bir de gebe kalmaya karsr verince prolaktin yukseliyormus o da geciktiriyormus.
Leke leke geliyodu ama sokulemedi sokuldu şükür bu seferde çok ağrılı geldi fazla yoğun geldi dr aradım normal kürtaj sonrası dedi papatya çayı içtim çok rahatlattı bilgin olsun cnm ins çok beklemezsin biran önce gelirde yolumuza devam ederizOff ne kadar uzamış.ben de henüz olmadım ya.sanırım 40-45 gün oldu benimki de bakalım ne zaman gelecek inşallah gecikmez bazen çok asabileşiyorum
Canım hayırlısı olsun.elbet o güzel haberi bizde buraya yazacagiz birgün.sıkma canını diyecegim ama elde olmayan bisey o.ben hala ff cizgiyi dogru cektiyse yerleşme düşüşü falanmi acaba diye iyimser dusunmeye çalışıyorumBenim ateş düştü malesef.
Moralim çok çok bozuk.. ağrılarımda başlıyor bugün olurum kesin.
Bu ay da Allah nasip etmedi. Bir gün edecek mi onu da bilmiyorum.. şuan diplerdeyim yine.
Ben bugün buralarda çok olamam yorganımın altına çekileceğim. Ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.
Bu ay yine ateş tablosu oluşturacağım ama değerlendirme yapamam düzenli yoğun bir sürece giriyorum.. bir sonra ki reglde (kasım) doktor yolu gözüktü. Hakkımızda hayırlısı..
Canım hayırlısı olsun.elbet o güzel haberi bizde buraya yazacagiz birgün.sıkma canını diyecegim ama elde olmayan bisey o.ben hala ff cizgiyi dogru cektiyse yerleşme düşüşü falanmi acaba diye iyimser dusunmeye çalışıyorum
Sıkma canını lütfen yeni bi umutla yeniden başlayacaksınız Allah ne zaman nasip ederse vardır bş sebebi ben hep öyle düşünürüm istediğim birşey olmayınca hakkımız da hayırlısı canımBenim ateş düştü malesef.
Moralim çok çok bozuk.. ağrılarımda başlıyor bugün olurum kesin.
Bu ay da Allah nasip etmedi. Bir gün edecek mi onu da bilmiyorum.. şuan diplerdeyim yine.
Ben bugün buralarda çok olamam yorganımın altına çekileceğim. Ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.
Bu ay yine ateş tablosu oluşturacağım ama değerlendirme yapamam düzenli yoğun bir sürece giriyorum.. bir sonra ki reglde (kasım) doktor yolu gözüktü. Hakkımızda hayırlısı..
vardir elbet bi hayir bunda daSıkma canını lütfen yeni bi umutla yeniden başlayacaksınız Allah ne zaman nasip ederse vardır bş sebebi ben hep öyle düşünürüm istediğim birşey olmayınca hakkımız da hayırlısı canımBende birşey sorucam bu arada şimdi 11.gün yumurtlayınca 26.gün adet oldum bu ay 13.gün yumurtladım o zaman 28.gün mü olucam bende hafta sonunda olsamda Dr gitsem diye bekliyorum
Sıkma canını lütfen yeni bi umutla yeniden başlayacaksınız Allah ne zaman nasip ederse vardır bş sebebi ben hep öyle düşünürüm istediğim birşey olmayınca hakkımız da hayırlısı canımBende birşey sorucam bu arada şimdi 11.gün yumurtlayınca 26.gün adet oldum bu ay 13.gün yumurtladım o zaman 28.gün mü olucam bende hafta sonunda olsamda Dr gitsem diye bekliyorum
Sen kendi bedenini daha iyi bilirsin kuzum.benim ates 36.5 ken herkes umutluydu ama ben yok ben adet olcam dedim.ama hamile tablolarinda çağlali ve psikolaz var.onlarin tablolarina bakarsan keskin düşüşlerden sonra yukselme varOluyor mu ki öyle bir şey.. yok ya adet geliyor ağrımda var zaten
Allah'a asla isyan etmiyorum ama nebileyim çok üzgünüm ya.
Bu ay biraz ara veririm ara vermişkende soğan kürünü denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?