Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim çevremde istediğimi uğraştığımı herkes biliyor.en azından biraz soruları azaltmış oldum.ama genede istikrarla hani bebiş yokmu deyip elini göbeğime atanlar var maalesef.hamile kalırsam davul çalıp ilan edecem bütün soranlara :)) deli psikolojisi oldu bizimki.laçkalaştık artık moddan moda girmeyi öğrendik bu süreçte.ama bi gün gelecek o haberi alınca hepsi silinip gidecek

Aynen öylee inşallahhh
:)))) Hakkimizdir valla ne yapsak yeridirr :)

Kızlar merhaba benim adetime 2 gün var ateşim bu şekilde sizce Ümit var mı
Adetin 21. Günü 36.0
22.günü 35.7
23. Günü 36.0
24.gübü 36.2
25.günü 36.3
26. Günü 36.5
28 günde bi adet oluyorum

Veson cnm mrb 6 ağustosta kürtaj olmustum anca adet gördüm biraz yoğun geçti sen nasilsin adet oldun mu cnm yoğunmuydu seninde

Adetin 21. Günü 36.0
22.günü 35.7
23. Günü 36.0
24.gübü 36.2
25.günü 36.3
26. Günü 36.5

Adetin ilk günü baslaman gerek ölçüme bu tabloya yorum yapilamaz.

Veson cnm mrb 6 ağustosta kürtaj olmustum anca adet gördüm biraz yoğun geçti sen nasilsin adet oldun mu cnm yoğunmuydu seninde
Off ne kadar uzamış.ben de henüz olmadım ya.sanırım 40-45 gün oldu benimki de bakalım ne zaman gelecek inşallah gecikmez bazen çok asabileşiyorum

Adetin 21. Günü 36.0
22.günü 35.7
23. Günü 36.0
24.gübü 36.2
25.günü 36.3
26. Günü 36.5
Ateşi ovulasyonu yakalamak için ölçüyoruz.gebelik ateşten anlaşılmıyor

İyi akşamlar herkese benim bugün adetn 10. Günü ama ara ara lekelenme şeklinde kanama geliyor genelde tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor merak ediyorum acaba neden olur böyle bişey

İyi akşamlar herkese benim bugün adetn 10. Günü ama ara ara lekelenme şeklinde kanama geliyor genelde tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor merak ediyorum acaba neden olur böyle bişey
Selam
Ayni durum bende de var ve uzun zamandir yani nerdeyse 1yil oldu. Gecen yilda sormustum dra bisi olmaz demisti dogum kontrol hapi normale cevirir demisti fakat ben gebelik dusundugumden istememistim. Sure uzayinca farkli bi dra gorunmek istedim. Rahim icinde bakteriyel enfeksiyon olabilirmis o yapabilirmis bunu anlayabilmem icin bi cubukla kucuk bi ornek almak gerekir dedi. Onumuzdeki hafta alicak. Sonuca gore de tedavi vericek.

Evet stresten gecikiyor da olabilir ama atrsin stabil gibi o yuzden bekle bikacgun daha. Evdeki testlerde bazen cikmayabiliyor. Bir de gebe kalmaya karsr verince prolaktin yukseliyormus o da geciktiriyormus.

Evet stresten gecikiyor da olabilir ama atrsin stabil gibi o yuzden bekle bikacgun daha. Evdeki testlerde bazen cikmayabiliyor. Bir de gebe kalmaya karsr verince prolaktin yukseliyormus o da geciktiriyormus.

Doğrudur.. psikolojik insana neler yaotırıyor.
Bende genelde hep erken olurdum.. böyle geç çok nadir. Yarın çok önemli benim için.. eğer yarında olmazsam bir ilk yaşayacağım.

Off ne kadar uzamış.ben de henüz olmadım ya.sanırım 40-45 gün oldu benimki de bakalım ne zaman gelecek inşallah gecikmez bazen çok asabileşiyorum
Leke leke geliyodu ama sokulemedi sokuldu şükür bu seferde çok ağrılı geldi fazla yoğun geldi dr aradım normal kürtaj sonrası dedi papatya çayı içtim çok rahatlattı bilgin olsun cnm ins çok beklemezsin biran önce gelirde yolumuza devam ederiz

Benim ateş düştü malesef.
Moralim çok çok bozuk.. ağrılarımda başlıyor bugün olurum kesin.
Bu ay da Allah nasip etmedi. Bir gün edecek mi onu da bilmiyorum.. şuan diplerdeyim yine.
Ben bugün buralarda çok olamam yorganımın altına çekileceğim. Ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.

Bu ay yine ateş tablosu oluşturacağım ama değerlendirme yapamam düzenli yoğun bir sürece giriyorum.. bir sonra ki reglde (kasım) doktor yolu gözüktü. Hakkımızda hayırlısı..

Canım hayırlısı olsun.elbet o güzel haberi bizde buraya yazacagiz birgün.sıkma canını diyecegim ama elde olmayan bisey o.ben hala ff cizgiyi dogru cektiyse yerleşme düşüşü falanmi acaba diye iyimser dusunmeye çalışıyorum

Oluyor mu ki öyle bir şey.. yok ya adet geliyor ağrımda var zaten
Allah'a asla isyan etmiyorum ama nebileyim çok üzgünüm ya.

Bu ay biraz ara veririm ara vermişkende soğan kürünü denerim

Sıkma canını lütfen yeni bi umutla yeniden başlayacaksınız Allah ne zaman nasip ederse vardır bş sebebi ben hep öyle düşünürüm istediğim birşey olmayınca hakkımız da hayırlısı canım Bende birşey sorucam bu arada şimdi 11.gün yumurtlayınca 26.gün adet oldum bu ay 13.gün yumurtladım o zaman 28.gün mü olucam bende hafta sonunda olsamda Dr gitsem diye bekliyorum

vardir elbet bi hayir bunda da canım muhtemelen 28.gün olursun.bende hep 28 günde olurum bu ay asilamadan dolayi ovulasyon erken olunca adette 4,5 gun önce geldi

Haklısın bugün böyle geçsin.. yarın toparlanırım

Hiç bilmiyorum ki.. kızlar daha iyi bilir yanlış yönlendirmeyeyim
İnşallah hiç olmazsın da güzel haberler verirsin bize baktım tablona bugün çıkış var

Oluyor mu ki öyle bir şey.. yok ya adet geliyor ağrımda var zaten
Allah'a asla isyan etmiyorum ama nebileyim çok üzgünüm ya.

Bu ay biraz ara veririm ara vermişkende soğan kürünü denerim
Sen kendi bedenini daha iyi bilirsin kuzum.benim ates 36.5 ken herkes umutluydu ama ben yok ben adet olcam dedim.ama hamile tablolarinda çağlali ve psikolaz var.onlarin tablolarina bakarsan keskin düşüşlerden sonra yukselme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…