- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
Yok canım bu ay çocuk olsun diye yapmadım önümüzdeki ayda mola ondan sonra devam inşallahHaklısın bugün böyle geçsin.. yarın toparlanırım
Hiç bilmiyorum ki.. kızlar daha iyi bilir yanlış yönlendirmeyeyim
İnşallah hiç olmazsın da güzel haberler verirsin bize baktım tablona bugün çıkış var
Offff ya bugünde sen aklımdan geçmiştin inan.seni o kadar çok iyi anlıyorum ki.ben 2 yılda kendimi çok yıpranmış hissederken seni daha iyi anlıyorum.Allahım tez zamanda en hayırlısıyla emeklerinin karşılığını verir inşallah canım.umarım kısa zamanda toparlanır kendini daha iyi hissedersin.güzel haberlerini bekliyoruz.Allah a emanet ol canımMerhaba arkadaşlar..Benim bu ayda başlamadı tedavi yine ufak bir kist oluşmuş.Doğum kontrol hapı kullanacağım bu ayda.Tekrar planlama yapıldı,adet olunca yine gideceğim.Doktor ne zaman e2 düşer kist falan olmazsa o zaman başlayacağız tedaviye dedi.Kistten dolayı da e2 hormonu yüksek çıkıyor haliyle.Ne zamandır hastaneye gidip duruyorum elim boş bir şekilde geri dönüyorum.Bu da beni haliyle çok yıprattı.Hastaneden çıktıktan sonra o kadar çok dolmuşum ki yatana kadar gözümün yaşı hiç dinmedi.Çok yoruldum çok güçsüz hissediyorum artık kendimi.Bir şekilde kendimi toparlamam lazım.Bu sebeple bir süre buralardan uzak kalacağım.Hepinizi çok seviyorum inşallah hepinizden güzel haberler almak nasip olur.İnşallah günün birinde bende sevincimi paylaşmak için buraya geri dönerim.Allah'a emanet olun.
Veson canım linkimi kaldırırmısın.Artık normal yolla olacağına karşı hiç inancım kalmadı o sebeple ovuyu yakalamanında ateş ölçmeninde bir mantığı yok benim için.
Offff ya bugünde sen aklımdan geçmiştin inan.seni o kadar çok iyi anlıyorum ki.ben 2 yılda kendimi çok yıpranmış hissederken seni daha iyi anlıyorum.Allahım tez zamanda en hayırlısıyla emeklerinin karşılığını verir inşallah canım.umarım kısa zamanda toparlanır kendini daha iyi hissedersin.güzel haberlerini bekliyoruz.Allah a emanet ol canım
bekliyoruz kuzum elimizden gelenide yapıyoruz ve sabırlada beklemeye devam ediyoruz.adet olacağımı anlayınca 2 gün önce oturdum gene ağladım bir sürü şimdi gene bi çaba içerisindeyim.yani vazgeçemiyoruzda çünkü vazgeçilemeyecek kadar kutsal ve güzel bir şey.bizimde sınavımız buymuş deyip hayırlısını bekleyeceğizCanım bu durumun 2 yılı 5 yılı olmaz biliyorum ama benimde bu yolda tam 5 senem geçti gitti şimdi sorsalar bana bu uğurda 5 sene daha bekleyeceksin inanmam gerçekten.Ama bekleniyormuş beklenen şey güzelse.İnşallah canım çok saol.
merhabalar bende 22 ağustosta kürtaj oldum arkasından bi ay geçti soğan kürü yaptım 26 eylül - 2 ekim arasında leke şeklinde geçti ama bi hafta sonra tekrar olmaya başladım hem yoğun geçiyor hem de çok uzadı hala devam ediyor eşim doktora sordu düşük ve kürtaj sonrası normal dedi ama benim psikolojim alt üst olduVeson cnm mrb 6 ağustosta kürtaj olmustum anca adet gördüm biraz yoğun geçti sen nasilsin adet oldun mu cnm yoğunmuydu seninde
Benim ilk defa bu ay oldu ama çok hafif lekelenme gibi oluyor. Enfeksiyon tarzında bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kaşıntı rahatsız edicek bi durum yok. Herhalde kalıntılar gidiyor inşallah yumurtlamayı engellemezSelam
Ayni durum bende de var ve uzun zamandir yani nerdeyse 1yil oldu. Gecen yilda sormustum dra bisi olmaz demisti dogum kontrol hapi normale cevirir demisti fakat ben gebelik dusundugumden istememistim. Sure uzayinca farkli bi dra gorunmek istedim. Rahim icinde bakteriyel enfeksiyon olabilirmis o yapabilirmis bunu anlayabilmem icin bi cubukla kucuk bi ornek almak gerekir dedi. Onumuzdeki hafta alicak. Sonuca gore de tedavi vericek.
kalıntılar derken düşük ya da kürtaj mı oldunuz ? benim öyle de ve bu ay bayağı uzun sürdü stres oldumBenim ilk defa bu ay oldu ama çok hafif lekelenme gibi oluyor. Enfeksiyon tarzında bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kaşıntı rahatsız edicek bi durum yok. Herhalde kalıntılar gidiyor inşallah yumurtlamayı engellemez
Sen kendi bedenini daha iyi bilirsin kuzum.benim ates 36.5 ken herkes umutluydu ama ben yok ben adet olcam dedim.ama hamile tablolarinda çağlali ve psikolaz var.onlarin tablolarina bakarsan keskin düşüşlerden sonra yukselme var
umudumuzu kaybetsek her ay aynı hevesle nasıl başlarız demiBaktım evet olmuş ama o şans bize vurmaz :)
İmkansızlarda bile umut arıyoruz Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda.. çok sağol
Yok canım ikisi de değil geçen ay rahim filmi çektirdim umutluydum geçen aydan ama olmadı. Sonra gelen adet normal gününde bitti ama biraz kahverengi şekilde leke geliyor özelllikle wcye gittikten sonra bugün 11. Günüm. Geçmiş olsun bu arada senin de mi akıntı şeklinde geliyorkalıntılar derken düşük ya da kürtaj mı oldunuz ? benim öyle de ve bu ay bayağı uzun sürdü stres oldum
Allah razı olsun canım hayır benim normal adet şeklinde oluyor canım ama her gün tamam azaldı bugün biter diyorum sabah sanki yeni olmuşum gibi oluyor aklım alamadı bilemiyorum bi çok kişi de normal dedi bakalım hayırlısıYok canım ikisi de değil geçen ay rahim filmi çektirdim umutluydum geçen aydan ama olmadı. Sonra gelen adet normal gününde bitti ama biraz kahverengi şekilde leke geliyor özelllikle wcye gittikten sonra bugün 11. Günüm. Geçmiş olsun bu arada senin de mi akıntı şeklinde geliyor
Dediğin gibi oldu 14 kaydı. Ama dün gece çok sağlıklı uyumadım. 6.40 da ölçüyordum 6 da uyandım ölçtüm 36.6 çıktı tekrar uyumulum 6.40 da alarmala uyandım. 36.6 çıktı. Dün öğlen sırası kasıma bıcak sokulur gibi bir acı sokuldu saniyelik. Sonrasında tuvalette peçeteye pembelik geldi. Bugün de geldi belimde ağrıyor ara ara 2 gündür adet sancımda geliyor. Bu ay erken adet olacam sanırım.Kaysa kaysa 14 e kayar.ateş güzel gidiyor çalışma da var.hadi hayırlısı inşallah
bekliyoruz kuzum elimizden gelenide yapıyoruz ve sabırlada beklemeye devam ediyoruz.adet olacağımı anlayınca 2 gün önce oturdum gene ağladım bir sürü şimdi gene bi çaba içerisindeyim.yani vazgeçemiyoruzda çünkü vazgeçilemeyecek kadar kutsal ve güzel bir şey.bizimde sınavımız buymuş deyip hayırlısını bekleyeceğiz
Benimde bugün bitti soğan kuru yapcam bide hergun 1 tatlı kaşığı çörek otu ye canm moral bozmak yok allahın takdiri cnm tekrar devam etcez yolumuzamerhabalar bende 22 ağustosta kürtaj oldum arkasından bi ay geçti soğan kürü yaptım 26 eylül - 2 ekim arasında leke şeklinde geçti ama bi hafta sonra tekrar olmaya başladım hem yoğun geçiyor hem de çok uzadı hala devam ediyor eşim doktora sordu düşük ve kürtaj sonrası normal dedi ama benim psikolojim alt üst oldu
cibi35 canım sen hamile kaldığın ay preesed jel kullanmıştın.bende bu ay deneyim diyorum.ama eşimin haberi olmadan kullanayım diyorumda anlarmi acaba.bide görev gibi yapınca bizimde canımız istemiyor haliyle kuru kalıyoruz.onada faydasi olur diye düşündümdum.eşimin ileri hızlı spermide bu aşılamada hic yoktu.spermin hızlı ilerlemesinede yardımcı oluyordu galiba
:))) bide normalde bu kadar olmuyordu sende der gene merak eder.amannn kuru olmasindan iyidirEvet canım 2. ayımdı preesed de. Faydası olduğunu düşünüyorum. Bende kuruluktan şikayetçiydim birde sperm ileri hız problemine de iyi geldiğini duydum.
Eşin anlamadan kullanman sanki zor çünkü ilişkiden 15dk. önce kullanıyorsun ve bariz şekilde ıslaklık oluyor. Söylemeden kullansanda sorar ne yaptın diye :))
:))) bide normalde bu kadar olmuyordu sende der gene merak eder.amannn kuru olmasindan iyidirbelki hosuna gider.biraz pahali ama deneyecegim valla
bide bunu kullanayım her seyi denedim nasıl olsaDene hem rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?