Resmen bizim evi anlatmissin haftasonu esimjn ailesinin dugunune gittik bende stresten kilo verdim. Aaaa kilo vermissin alacagin yerdr hala mi bebek yok dedilerbende o gun adet oldum canim burnumda yok dedim yapsaniza artik diyince sizemi sorucam dedimSeni çok çok iyi anlıyorum.. artık daha uğraşmayacağım deyip sonra regl bitince aynı heyecanla bir sonraki aya başlıyoruz.
Bazen hiç bir zaman anne olamayacakmışız gibi hissedip dibe vururken, bir hamile haberiyle bir anda umudumuz artıyor.
Gece rüyalarımıza giren bebekler de cabası..
Hele çevremizdeki meraklı tiplerin selam vermeden önce "yok mu bebiş" deyip.. nasihat vermeleri..
heyecan, stres, ateş yükselince mutluluk, sonra hüsran. Her ay bu duyguları üst üste yaşıyoruz.. psikoloji mi dayanır. Ama dayanıyor işte :)
Yaşamayan kimse anlamaz gerçekten..
O yüzden çevremde kimseye söylemiyorum çocuk istedigimi eşimi de tembihledim..
İNŞALLAH CANIM YİYORUM ONU DA BAKALIM RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İMŞALLAHBenimde bugün bitti soğan kuru yapcam bide hergun 1 tatlı kaşığı çörek otu ye canm moral bozmak yok allahın takdiri cnm tekrar devam etcez yolumuza
bide bunu kullanayım her seyi denedim nasıl olsaovulasyon testi sipariside verdim.bu aldığım 2 ay gider mi peki
umudumuzu kaybetsek her ay aynı hevesle nasıl başlarız demi
Resmen bizim evi anlatmissin haftasonu esimjn ailesinin dugunune gittik bende stresten kilo verdim. Aaaa kilo vermissin alacagin yerdr hala mi bebek yok dedilerbende o gun adet oldum canim burnumda yok dedim yapsaniza artik diyince sizemi sorucam dedimesimin arkadasininda karisi hamile kalamiyor bizim safta konusmus bizde ugrasiyoruz diye. Dedimki 1 kisi annen dahil bilmicek cunku cok sikildim artik...
evet okudum öyle yaziyor.2 ml den fazlasi cok geliyormus.siparişini veriyorum şimdi.hayırlısı bakalım :))4ml diyorlar ama 2ml yeterli geliyor canım 3-4 ay bile gider ovu zamanları kullanacaksın zaten.
Önümüzdeki ayda birlikteyiz demekki kuzum.hayırlısı olsun.denemeye devam.bizim minikler inatçı ama biz onlardan da inatçı olacagizRegl oldum.. artık umutlar bir sonraki aya
Açıkcası bilmiyorum kürtajdan sonra ne olduğunu yaşamadım Allahta kimseye yaşatmasın. Biz kadınların derdi bitmiyor malesefAllah razı olsun canım hayır benim normal adet şeklinde oluyor canım ama her gün tamam azaldı bugün biter diyorum sabah sanki yeni olmuşum gibi oluyor aklım alamadı bilemiyorum bi çok kişi de normal dedi bakalım hayırlısı
Aynen oyle valla. Yuzlerini gormek istemiyorum hicbirinin. Sanki soran kadin degil sanki yasamadi. Sende biraz kafabi dinle bak ben adetin 5. Gunune geldim. Iyine umut veriyo Allah insanin icine ilginc ama.Zaten bir biz aptalız geri kalan herkes akıllı..
O kadar sinir oluyorum ki öyle tiplere çevrem dolu.
Neler yaşadıklarımızı bir bilseler bizim içimizde neler kopuyor.. onlar neyin derdindeler.
Önümüzdeki ayda birlikteyiz demekki kuzum.hayırlısı olsun.denemeye devam.bizim minikler inatçı ama biz onlardan da inatçı olacagiz
Keske ben de bir an önce olsamRegl oldum.. artık umutlar bir sonraki aya
Aynen oyle valla. Yuzlerini gormek istemiyorum hicbirinin. Sanki soran kadin degil sanki yasamadi. Sende biraz kafabi dinle bak ben adetin 5. Gunune geldim. Iyine umut veriyo Allah insanin icine ilginc ama.
Keske ben de bir an önce olsam
Aman ya yapmasan yap bir tane derler, yapsan ikinci yok mu derler, ikinci olunca hani üçüncü derler bitmez bunlarin laflari sozleri...Adetin birinci günü yıkım ertesi günü yeni temiz bir sayfa yeni umutlar zaten hayat bitmeden umut bitmez Allah sağlık versin gerisi gelir bende ki durum da şöyle (2.yapın artık geç kaldınız) (arayı çok açma çok açtınız) (zor olacak sana istemiyor musunuz )ben kayınvalideme dahi söylemiş bulundum istediğimi o bile soruyor hay söylemeseydim keşke
Cok eminim bu ay olmadi canim, ates baya düştü, ben 28 gunu gecirmezdim hic bakalimÖyle deme çıkmadık candan ümit kesilmez.. ben beklememe regl ağrısı çekmeme rağmen saat ilerledikçe hep kafamın kenarında belki dedim.
Ama tabi gebelik yoksa bir an önce olmak daha iyi.. bir sonra ki aya daha çabuk kavuşmak için
Annelerinin yavruları işte :)
Şaka maka iyi ki ateş ölçümünü keşfetmişim. Bu kadar gecikmeye ben adet olduğum an kendime gelemezdim. Gerçi şuanda çok iyi sayılmam ama yine sabahtan beri biraz alıştırdım.. bekledim gelmesini. Anlık şok yaşamadım en azında
..
Bu ay ben çok deneyemeyebilirim.. kardeşimin önümüzdeki hafta düğünü var annemde kalacağım ..
Soğan kürüne başlasam mı? Bir ara sistit falan olmuştum bir de çok akıntı sorunum var acaba diyorum herşey temizlenir mi?
Bir de incir kürünü bugün iyice baktım incir kürü sağlıklı yumurtalık oluşturuyormuş havuç suyuda o yumurtayı çatlatıyormuş.
İkisini birden karıştırıp içmek gerekiyormuş. Bu ay soğanı deneyip bir daha ki ay doktora gideceğim ya.. o ayda havuçla incire mi başlasam diye düşünüyorum
Adetin birinci günü yıkım ertesi günü yeni temiz bir sayfa yeni umutlar zaten hayat bitmeden umut bitmez Allah sağlık versin gerisi gelir bende ki durum da şöyle (2.yapın artık geç kaldınız) (arayı çok açma çok açtınız) (zor olacak sana istemiyor musunuz )ben kayınvalideme dahi söylemiş bulundum istediğimi o bile soruyor hay söylemeseydim keşke
İncir prolaktin hormonunu yükseltiyor canım. Öncelikle hormon testlerinde bu hormonun değerini kontrol et eğer yüksekse incir kullanma.
hayırlı uğurlun olsun.Allah mesut bahtiyar etsin,bir ömürlük olsun insallah.soğan suyunu dene.o ne var ne yok temizler.incir havuc kürünede dedigin gibi önümüzdeki ay başla.ben 1 ay yaptim onu ama 2 ay falan yapmak lazımmis.doktorada git herseyine bi bakılır en azindan doktorda bir sey der elbetAnnelerinin yavruları işte :)
Şaka maka iyi ki ateş ölçümünü keşfetmişim. Bu kadar gecikmeye ben adet olduğum an kendime gelemezdim. Gerçi şuanda çok iyi sayılmam ama yine sabahtan beri biraz alıştırdım.. bekledim gelmesini. Anlık şok yaşamadım en azında
..
Bu ay ben çok deneyemeyebilirim.. kardeşimin önümüzdeki hafta düğünü var annemde kalacağım ..
Soğan kürüne başlasam mı? Bir ara sistit falan olmuştum bir de çok akıntı sorunum var acaba diyorum herşey temizlenir mi?
Bir de incir kürünü bugün iyice baktım incir kürü sağlıklı yumurtalık oluşturuyormuş havuç suyuda o yumurtayı çatlatıyormuş.
İkisini birden karıştırıp içmek gerekiyormuş. Bu ay soğanı deneyip bir daha ki ay doktora gideceğim ya.. o ayda havuçla incire mi başlasam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?