Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aminn çok teşekkür ederizz.. cümlemizi inşallah
Tamamdır oyle yapayım ben.. en azindan bunu da denedim derim

Sende bu hafta iyice dinlen.. inşallah rahat rahat bu ay değerlendirme fırsatınız olur.. Güzel haberler alırız bize de umut olur :)

Tabi tabi susmuyorlar hiç söyleme en güzelini yapmışsın istemiyoruz daha de bende hata ettim söyledim eşe dosta hemen olur sandım ama nedense olmuyor işte artık sperm kalitesinde mi düşüklük var kanallar mı tıkalı bilmiyorum

insallah kuzum.insallah tek tek güzel haberler vermek nasip olur hepimize

Zamanı var annesi .. bence senin şuan hamile kalman daha kolay En azından kalabiliyormuşsun çok şükür.
Bizi mahfeden stres onu da yapmamak elde değil biliyorum.
Şöyle bir ay kafamızda çıkarabilsek belki de sürpriz yapacaklar bize ama her an aklımızda

Herşey gönlünce olsun cnm güzel haberlerle gel inşallah

Aynı şekilde düşünüyorum daha öncede söylemiştim yine anlatayım arkadaşım 2 yıl denemiş onunda 2.olmuyordu en son Dr erken menepoz olmaz senin artık demiş kaç ay ağladım diyor bırakmıştım artık olmayacak diye diyor sonra bi gün halsizlikle acile gidiyor ve 2 aylık olduğunu öğreniyor biz ama hergün bunu düşünüyoruz kafamızdan atamıyoruz deneniyorum dediğim aylarda bile yine burdayım işte stres olmasını engelliyor

Ateş güzel gidiyor şimdilik birşey demek için erken hadi hayırlısı

Veson şimdi biraz konu okudum da bende Dr un önemsiz dediği sağ yum kist var bundan 3 ay önce başka bi dr istersen ilaçla tedavi edelim istersen böyle devam et demişti bende hemen bebek istediğimden Doğum kontrol hapı içmek istemedim ama şimdi okudum da haptan sonra kist tedavi edildiği için gebelik şansı artıyormuş bu ay kullansam mı acaba Dr ne diyecek tabi oda önemli de yada bu ilacı kullanırsam dahada gecikir mi gebelik Hayatım boyunca belki 3 kutu bitirmişimdir nasıl olur bilmiyorum

CNN o konuda çok detaylı bir bilgim yok.ama bir keresinde düşük sonrası koca bir kist oluşmuştu.kaç milim hatırlamıyorum ama büyük karnına darbe alma patlat falan demişti Dr hatta.dk hapı verdi biraz kullanıp asıl Dr Uma gittim daha hap bitmemişti Dr bırak dedi kist kaybolmuştu.sanırım kistin büyüklüğüne bağlı.basit kistler genelde adet kanamasınile atılıyor diye biliyorum

Sende durumlar nasıl sonuçlardan var mı bir haber? Sık sık sorarak seni boğmak istemiyorum ama aklımdasın.
Yok cnm çekinme sor.zaten sonuçları alır almaz yazarım zaten de sonuçlar için hastaneye gitmem gerek başımı kaşıyacak vaktim yok bu aralar.ne zaman giderim inan hiç bilmiyorum.hiç de gitmek istemiyorum

Tamam canım bakalım adetin 3.günü gidince ne diyecek ona göre başla derse başlıycam bende belkide o engel bana

Zamansiz yolcu kuzum cinsiyet belli oldu mu merak ediyorum?
Canım 12 haftalıktan doktor kıza benziyor ama kesin değil dedi. 13 haftalıktan gittiğim perinatolog kendisi prof ultrasonu da çok iyi . O doktor erkek dedi. Ama sanırım 16 haftalıkken netleşecek. Biliyorsun bizim cinsiyet seçme lüksümüz yok. Odaklandığımız tek şey sağlığı. Haftaya cuma günü amniyosentez yapılacak. Dualarınızı bekliyorum . Benim dönüm noktam olacak. Rabbim herşeyin sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin inşallah. Sen nasılsın? Herşey yolundadır inşallah. 2. Trimester da rahatlamışsındır inşallah

İnşallah güzel haberler alacaksın. Dualarımdasın.

Yok cnm çekinme sor.zaten sonuçları alır almaz yazarım zaten de sonuçlar için hastaneye gitmem gerek başımı kaşıyacak vaktim yok bu aralar.ne zaman giderim inan hiç bilmiyorum.hiç de gitmek istemiyorum
Gitsen iyi olur senin içinde bizim içinde :) ben şahsen birşey çıktığını düşünmüyorum genede sonucu görsek iyi olur diyorum. :)

çok şükür ben daha iyiyim canım benim.
büyüyoruz bakalım.
Rabbim hepimizinkine sağlık versin.
kalbini ferah tut inşallah sonucu iyi çıkacak.
Allah ım her daim sağlık haberlerini duyursun.
tabi ki cinsiyet işin hoşluğu.
tabi ki Allah ne dilediyse o.

İnşallah güzel haberler alacaksın. Dualarımdasın.
İnşallah canım. Allah razı olsun. Hepiniz de benim dualarımdasınız

Maşallah canım. Yolu yarılamışsın bile. İnşallah sonuçlar temiz çıkınca ben de rahat bir nefes alacağım. Duaların için teşekkür ederim. Allah razı olsun canım

Kizlar kalbim yerinden cikmam uzere. Cift cizgiyi gorunce heyecandan bayilacaktim. Esim hastayken dirildi resmen ikinci cizgiyi gorunce. Hemen hastaneye gittik test yaptiralim diye ama daha adete var diye kan almadolar bir hafta geçsin öyle gel dediler. Ben degerimi gormek istiyorum dedim. Yanıltıcı olur sonuçta hormonlar etkilenebiliuor dedi. Boyle sacma bisey olur mu ya. Bunu yapan da ozel yani.

Eklentiler

• 20181018_214345.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…