- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
hayırlı uğurlun olsun.Allah mesut bahtiyar etsin,bir ömürlük olsun insallah.soğan suyunu dene.o ne var ne yok temizler.incir havuc kürünede dedigin gibi önümüzdeki ay başla.ben 1 ay yaptim onu ama 2 ay falan yapmak lazımmis.doktorada git herseyine bi bakılır en azindan doktorda bir sey der elbet
Tabi tabi susmuyorlar hiç söyleme en güzelini yapmışsın istemiyoruz daha de bende hata ettim söyledim eşe dosta hemen olur sandım ama nedense olmuyor işte artık sperm kalitesinde mi düşüklük var kanallar mı tıkalı bilmiyorum1. yapınca da susmuyorlar yani :)
Allahin cezaları ya..
Benim bir de eşimin yaninda söylüyorlar.
Geçen düğünde gerizekalı bir akrabam eşimin yanında tembellik yapmayın hadi bebek sevelim artık diyor..
Bebeğim olsun yüzünü gostermiycem ona uyuz oldum
Benim kv daha evlenmeden çocuk diyordu.
Ben de korunurken dedim ki.. yarın bir gün benim çocugum olmazsa senin bu lafların benim psikolojimi bozar.
O günden sonra demiyor.. ara ara çıtlatır gibi oluyor.. eşim susturuyor. Şu an çocuk düşündüğümüzü bilmiyor.
insallah kuzum.insallah tek tek güzel haberler vermek nasip olur hepimizeAminn çok teşekkür ederizz.. cümlemizi inşallah
Tamamdır oyle yapayım ben.. en azindan bunu da denedim derim
Sende bu hafta iyice dinlen.. inşallah rahat rahat bu ay değerlendirme fırsatınız olur.. Güzel haberler alırız bize de umut olur :)
Tabi tabi susmuyorlar hiç söyleme en güzelini yapmışsın istemiyoruz daha de bende hata ettim söyledim eşe dosta hemen olur sandım ama nedense olmuyor işte artık sperm kalitesinde mi düşüklük var kanallar mı tıkalı bilmiyorum
Herşey gönlünce olsun cnm güzel haberlerle gel inşallahMerhaba arkadaşlar..Benim bu ayda başlamadı tedavi yine ufak bir kist oluşmuş.Doğum kontrol hapı kullanacağım bu ayda.Tekrar planlama yapıldı,adet olunca yine gideceğim.Doktor ne zaman e2 düşer kist falan olmazsa o zaman başlayacağız tedaviye dedi.Kistten dolayı da e2 hormonu yüksek çıkıyor haliyle.Ne zamandır hastaneye gidip duruyorum elim boş bir şekilde geri dönüyorum.Bu da beni haliyle çok yıprattı.Hastaneden çıktıktan sonra o kadar çok dolmuşum ki yatana kadar gözümün yaşı hiç dinmedi.Çok yoruldum çok güçsüz hissediyorum artık kendimi.Bir şekilde kendimi toparlamam lazım.Bu sebeple bir süre buralardan uzak kalacağım.Hepinizi çok seviyorum inşallah hepinizden güzel haberler almak nasip olur.İnşallah günün birinde bende sevincimi paylaşmak için buraya geri dönerim.Allah'a emanet olun.
Veson canım linkimi kaldırırmısın.Artık normal yolla olacağına karşı hiç inancım kalmadı o sebeple ovuyu yakalamanında ateş ölçmeninde bir mantığı yok benim için.Bundan sonrası için herşeyin hayırlısı olsun inşallah.
Aynı şekilde düşünüyorum daha öncede söylemiştim yine anlatayım arkadaşım 2 yıl denemiş onunda 2.olmuyordu en son Dr erken menepoz olmaz senin artık demiş kaç ay ağladım diyor bırakmıştım artık olmayacak diye diyor sonra bi gün halsizlikle acile gidiyor ve 2 aylık olduğunu öğreniyor biz ama hergün bunu düşünüyoruz kafamızdan atamıyoruz deneniyorum dediğim aylarda bile yine burdayım işteZamanı var annesi .. bence senin şuan hamile kalman daha kolay En azından kalabiliyormuşsun çok şükür.
Bizi mahfeden stres onu da yapmamak elde değil biliyorum.
Şöyle bir ay kafamızda çıkarabilsek belki de sürpriz yapacaklar bize ama her an aklımızda
Ateş güzel gidiyor şimdilik birşey demek için erken hadi hayırlısıDediğin gibi oldu 14 kaydı. Ama dün gece çok sağlıklı uyumadım. 6.40 da ölçüyordum 6 da uyandım ölçtüm 36.6 çıktı tekrar uyumulum 6.40 da alarmala uyandım. 36.6 çıktı. Dün öğlen sırası kasıma bıcak sokulur gibi bir acı sokuldu saniyelik. Sonrasında tuvalette peçeteye pembelik geldi. Bugün de geldi belimde ağrıyor ara ara 2 gündür adet sancımda geliyor. Bu ay erken adet olacam sanırım.
Sende durumlar nasıl sonuçlardan var mı bir haber? Sık sık sorarak seni boğmak istemiyorum ama aklımdasın.Ateş güzel gidiyor şimdilik birşey demek için erken hadi hayırlısı
CNN o konuda çok detaylı bir bilgim yok.ama bir keresinde düşük sonrası koca bir kist oluşmuştu.kaç milim hatırlamıyorum ama büyük karnına darbe alma patlat falan demişti Dr hatta.dk hapı verdi biraz kullanıp asıl Dr Uma gittim daha hap bitmemişti Dr bırak dedi kist kaybolmuştu.sanırım kistin büyüklüğüne bağlı.basit kistler genelde adet kanamasınile atılıyor diye biliyorumVeson şimdi biraz konu okudum da bende Dr un önemsiz dediği sağ yum kist var bundan 3 ay önce başka bi dr istersen ilaçla tedavi edelim istersen böyle devam et demişti bende hemen bebek istediğimden Doğum kontrol hapı içmek istemedim ama şimdi okudum da haptan sonra kist tedavi edildiği için gebelik şansı artıyormuş bu ay kullansam mı acaba Dr ne diyecek tabi oda önemli de yada bu ilacı kullanırsam dahada gecikir mi gebelik Hayatım boyunca belki 3 kutu bitirmişimdir nasıl olur bilmiyorum
Yok cnm çekinme sor.zaten sonuçları alır almaz yazarım zaten de sonuçlar için hastaneye gitmem gerek başımı kaşıyacak vaktim yok bu aralar.ne zaman giderim inan hiç bilmiyorum.hiç de gitmek istemiyorumSende durumlar nasıl sonuçlardan var mı bir haber? Sık sık sorarak seni boğmak istemiyorum ama aklımdasın.
Tamam canım bakalım adetin 3.günü gidince ne diyecek ona göre başla derse başlıycam bende belkide o engel banaCNN o konuda çok detaylı bir bilgim yok.ama bir keresinde düşük sonrası koca bir kist oluşmuştu.kaç milim hatırlamıyorum ama büyük karnına darbe alma patlat falan demişti Dr hatta.dk hapı verdi biraz kullanıp asıl Dr Uma gittim daha hap bitmemişti Dr bırak dedi kist kaybolmuştu.sanırım kistin büyüklüğüne bağlı.basit kistler genelde adet kanamasınile atılıyor diye biliyorum
Canım 12 haftalıktan doktor kıza benziyor ama kesin değil dedi. 13 haftalıktan gittiğim perinatolog kendisi prof ultrasonu da çok iyi . O doktor erkek dedi. Ama sanırım 16 haftalıkken netleşecek. Biliyorsun bizim cinsiyet seçme lüksümüz yok. Odaklandığımız tek şey sağlığı. Haftaya cuma günü amniyosentez yapılacak. Dualarınızı bekliyorum . Benim dönüm noktam olacak. Rabbim herşeyin sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin inşallah
İnşallah güzel haberler alacaksın. Dualarımdasın.Canım 12 haftalıktan doktor kıza benziyor ama kesin değil dedi. 13 haftalıktan gittiğim perinatolog kendisi prof ultrasonu da çok iyi . O doktor erkek dedi. Ama sanırım 16 haftalıkken netleşecek. Biliyorsun bizim cinsiyet seçme lüksümüz yok. Odaklandığımız tek şey sağlığı. Haftaya cuma günü amniyosentez yapılacak. Dualarınızı bekliyorum . Benim dönüm noktam olacak. Rabbim herşeyin sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin inşallah. Sen nasılsın? Herşey yolundadır inşallah. 2. Trimester da rahatlamışsındır inşallah
Gitsen iyi olur senin içinde bizim içinde :) ben şahsen birşey çıktığını düşünmüyorum genede sonucu görsek iyi olur diyorum. :)Yok cnm çekinme sor.zaten sonuçları alır almaz yazarım zaten de sonuçlar için hastaneye gitmem gerek başımı kaşıyacak vaktim yok bu aralar.ne zaman giderim inan hiç bilmiyorum.hiç de gitmek istemiyorum
Canım 12 haftalıktan doktor kıza benziyor ama kesin değil dedi. 13 haftalıktan gittiğim perinatolog kendisi prof ultrasonu da çok iyi . O doktor erkek dedi. Ama sanırım 16 haftalıkken netleşecek. Biliyorsun bizim cinsiyet seçme lüksümüz yok. Odaklandığımız tek şey sağlığı. Haftaya cuma günü amniyosentez yapılacak. Dualarınızı bekliyorum . Benim dönüm noktam olacak. Rabbim herşeyin sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin inşallah. Sen nasılsın? Herşey yolundadır inşallah. 2. Trimester da rahatlamışsındır inşallah
Yok canım daha net diil kasımda gidicem bidaha ozamana belli olur inşaallahVeson dili bitab hem yukarıda hem aşağıda. Torpilli mi?
P Psikolazzz nasılsın? Cinsiyet belli oldu mu?
İnşallah canım. Allah razı olsun. Hepiniz de benim dualarımdasınızİnşallah güzel haberler alacaksın. Dualarımdasın.
Maşallah canım. Yolu yarılamışsın bile. İnşallah sonuçlar temiz çıkınca ben de rahat bir nefes alacağım. Duaların için teşekkür ederim. Allah razı olsun canımçok şükür ben daha iyiyim canım benim.
büyüyoruz bakalım.
Rabbim hepimizinkine sağlık versin.
kalbini ferah tut inşallah sonucu iyi çıkacak.
Allah ım her daim sağlık haberlerini duyursun.
tabi ki cinsiyet işin hoşluğu.
tabi ki Allah ne dilediyse o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?