Kizlar corekotunu ne sekilde tuketiyorsunuz balla filan miİNŞALLAH CANIM YİYORUM ONU DA BAKALIM RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İMŞALLAH
Kacgun var ne cabuk cikmis..Kizlar kalbim yerinden cikmam uzere. Cift cizgiyi gorunce heyecandan bayilacaktim. Esim hastayken dirildi resmen ikinci cizgiyi gorunce. Hemen hastaneye gittik test yaptiralim diye ama daha adete var diye kan almadolar bir hafta geçsin öyle gel dediler. Ben degerimi gormek istiyorum dedim. Yanıltıcı olur sonuçta hormonlar etkilenebiliuor dedi. Boyle sacma bisey olur mu ya. Bunu yapan da ozel yani.
Dpp 11 daha. 3 gun var adete. 4 gun once yaptigimda negatifti. Buyuk kasik batmalari cok oldu. Normalse umudu kesmistim. Ikinci cizgiyi gorunce sok oldum. Ins hamileyimdir.Kacgun var ne cabuk cikmis..
Ayy hadi insallah cnm
Baktim da senin ates de yukselmis bikacgun sabitlerse vardir muhakkak.. hayirlisi olur.hakkinda insallah..
Dikkat et fazla.ziplama.he
Vardir vardirDpp 11 daha. 3 gun var adete. 4 gun once yaptigimda negatifti. Buyuk kasik batmalari cok oldu. Normalse umudu kesmistim. Ikinci cizgiyi gorunce sok oldum. Ins hamileyimdir.
Baktim ama goremedim hamile tablonu canim. Daha kimseye soyleyemedim esim disinda. Kesin konusamiyorum hamileyim diyemiyorum hala soktayimVardir vardir
Benim de gebeligim.oyle ciktiydi. Hatta dususlu yukselisli ates tablom vardi. Ilk sayfada var hatta en altlarda..
Hayirlisi olur cnm ins
Gözün aydın canım. Bariz görünüyor çift çizgi.Kizlar kalbim yerinden cikmam uzere. Cift cizgiyi gorunce heyecandan bayilacaktim. Esim hastayken dirildi resmen ikinci cizgiyi gorunce. Hemen hastaneye gittik test yaptiralim diye ama daha adete var diye kan almadolar bir hafta geçsin öyle gel dediler. Ben degerimi gormek istiyorum dedim. Yanıltıcı olur sonuçta hormonlar etkilenebiliuor dedi. Boyle sacma bisey olur mu ya. Bunu yapan da ozel yani.
Bu aydan hic umutlu degildim tek iliski oldugu icin cok agladim cok uzuldum ovulasyon zmani. Degerlendiremedik diye. Ama rabbim ol dedikten sonra hersey oluyorGözün aydın canım. Bariz görünüyor çift çizgi.Tablona baktımda ateşin yükselmiş. Dünkü düşüş yerleşme düşüşü olmuş. Bi de tek ilişki. Tebrikler. Rabbim ol dedikten sonra tek ilişki bile yetiyor. Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah
Yuklemeye calistim olmustur umarim..Baktim ama goremedim hamile tablonu canim. Daha kimseye soyleyemedim esim disinda. Kesin konusamiyorum hamileyim diyemiyorum hala soktayim
Tek iliski ama nokta atisi olmus gol olmusBu aydan hic umutlu degildim tek iliski oldugu icin cok agladim cok uzuldum ovulasyon zmani. Degerlendiremedik diye. Ama rabbim ol dedikten sonra hersey oluyor
Aynen canim. Seninde ates düşmüş sonradan tekrar yukselmis.Yuklemeye calistim olmustur umarim..
Sen soyleme netlesince soylersin.. siz bilin yeter.. tebrikler
Evet evet ates olcumu ve ovu yapıyordum canim. Inş gol olmustur.Tek iliski ama nokta atisi olmus gol olmus
Bi de kesin cizgiyi cekmis ff o nedenle de cok super..
Sen ayrica ovu testi yapmis miydin? sanki oyle gordum..
Kizlar kalbim yerinden cikmam uzere. Cift cizgiyi gorunce heyecandan bayilacaktim. Esim hastayken dirildi resmen ikinci cizgiyi gorunce. Hemen hastaneye gittik test yaptiralim diye ama daha adete var diye kan almadolar bir hafta geçsin öyle gel dediler. Ben degerimi gormek istiyorum dedim. Yanıltıcı olur sonuçta hormonlar etkilenebiliuor dedi. Boyle sacma bisey olur mu ya. Bunu yapan da ozel yani.
Sağol canim benim. Ben simdi kan testi de yaptiramadim adetin gecmesini beklim dimi.Ayy ne güzel bir haber inşallah sağlıkla ilerler canım çok sevindim :))
Tebrik ederim, bariz cift cizgi var sağlıkla ilerlesin darısı başımıza ins.Kizlar kalbim yerinden cikmam uzere. Cift cizgiyi gorunce heyecandan bayilacaktim. Esim hastayken dirildi resmen ikinci cizgiyi gorunce. Hemen hastaneye gittik test yaptiralim diye ama daha adete var diye kan almadolar bir hafta geçsin öyle gel dediler. Ben degerimi gormek istiyorum dedim. Yanıltıcı olur sonuçta hormonlar etkilenebiliuor dedi. Boyle sacma bisey olur mu ya. Bunu yapan da ozel yani.
Bu aydan hic umutlu degildim tek iliski oldugu icin cok agladim cok uzuldum ovulasyon zmani. Degerlendiremedik diye. Ama rabbim ol dedikten sonra hersey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?