Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kacgun var ne cabuk cikmis..
Ayy hadi insallah cnm
Baktim da senin ates de yukselmis bikacgun sabitlerse vardir muhakkak.. hayirlisi olur.hakkinda insallah..
Dikkat et fazla.ziplama.he

Kacgun var ne cabuk cikmis..
Ayy hadi insallah cnm
Baktim da senin ates de yukselmis bikacgun sabitlerse vardir muhakkak.. hayirlisi olur.hakkinda insallah..
Dikkat et fazla.ziplama.he
Dpp 11 daha. 3 gun var adete. 4 gun once yaptigimda negatifti. Buyuk kasik batmalari cok oldu. Normalse umudu kesmistim. Ikinci cizgiyi gorunce sok oldum. Ins hamileyimdir.

Dpp 11 daha. 3 gun var adete. 4 gun once yaptigimda negatifti. Buyuk kasik batmalari cok oldu. Normalse umudu kesmistim. Ikinci cizgiyi gorunce sok oldum. Ins hamileyimdir.
Vardir vardir
Benim de gebeligim.oyle ciktiydi. Hatta dususlu yukselisli ates tablom vardi. Ilk sayfada var hatta en altlarda..
Hayirlisi olur cnm ins

Vardir vardir
Benim de gebeligim.oyle ciktiydi. Hatta dususlu yukselisli ates tablom vardi. Ilk sayfada var hatta en altlarda..
Hayirlisi olur cnm ins
Baktim ama goremedim hamile tablonu canim. Daha kimseye soyleyemedim esim disinda. Kesin konusamiyorum hamileyim diyemiyorum hala soktayim

Gözün aydın canım. Bariz görünüyor çift çizgi. Tablona baktımda ateşin yükselmiş. Dünkü düşüş yerleşme düşüşü olmuş. Bi de tek ilişki. Tebrikler. Rabbim ol dedikten sonra tek ilişki bile yetiyor. Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah

Bu aydan hic umutlu degildim tek iliski oldugu icin cok agladim cok uzuldum ovulasyon zmani. Degerlendiremedik diye. Ama rabbim ol dedikten sonra hersey oluyor

Baktim ama goremedim hamile tablonu canim. Daha kimseye soyleyemedim esim disinda. Kesin konusamiyorum hamileyim diyemiyorum hala soktayim
Yuklemeye calistim olmustur umarim..
Sen soyleme netlesince soylersin.. siz bilin yeter.. tebrikler

Eklentiler

• download.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu aydan hic umutlu degildim tek iliski oldugu icin cok agladim cok uzuldum ovulasyon zmani. Degerlendiremedik diye. Ama rabbim ol dedikten sonra hersey oluyor
Tek iliski ama nokta atisi olmus gol olmus

Bi de kesin cizgiyi cekmis ff o nedenle de cok super..
Sen ayrica ovu testi yapmis miydin? sanki oyle gordum..

benim gecen ay degerim 3.20 ydi sonra 2.70 oldu sonra bıda baktırmadım doktorum müsvette dir dedi sanırım kimyasalı kastetti sonra adet oldum fazlasıyla hemde ondan önceki ayda az olmustum artık oda mı birikti patladı yoksa kimyasalmıydı gercekten bılmem .sımdı benım adetin 11.günü yumurtlamam olmus olabılırmı fena akıntım vardı bıde atesim 38.5di .kimyasal sonrası yumurtlamam değişirmi????

Ayy ne güzel bir haber inşallah sağlıkla ilerler canım çok sevindim :))

Tebrik ederim, bariz cift cizgi var sağlıkla ilerlesin darısı başımıza ins.

Valla tam da zamını değerlendirmişsin :)
Tebrikk ederimm çok sevindimm.. Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…