Oluyor mu ki öyle bir şey.. yok ya adet geliyor ağrımda var zaten
Allah'a asla isyan etmiyorum ama nebileyim çok üzgünüm ya.
Bu ay biraz ara veririm ara vermişkende soğan kürünü denerim
Tebriklercanım. Sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallahKizlar kalbim yerinden cikmam uzere. Cift cizgiyi gorunce heyecandan bayilacaktim. Esim hastayken dirildi resmen ikinci cizgiyi gorunce. Hemen hastaneye gittik test yaptiralim diye ama daha adete var diye kan almadolar bir hafta geçsin öyle gel dediler. Ben degerimi gormek istiyorum dedim. Yanıltıcı olur sonuçta hormonlar etkilenebiliuor dedi. Boyle sacma bisey olur mu ya. Bunu yapan da ozel yani.
Tebriklercanım. Sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah
Bilmiyorum ki cnm ben de sağlıksız bebek olduğu çıkmıştır herhalde diye düşünüyorum.sağlıklı bebekse zaten ne düşünürüm bilmiyorum.niye gitti o zaman ? Eşim akşam gelirse söyleyim bakalım ne diyecekGitsen iyi olur senin içinde bizim içinde :) ben şahsen birşey çıktığını düşünmüyorum genede sonucu görsek iyi olur diyorum. :)
Tek ilişki nokta atışıKizlar kalbim yerinden cikmam uzere. Cift cizgiyi gorunce heyecandan bayilacaktim. Esim hastayken dirildi resmen ikinci cizgiyi gorunce. Hemen hastaneye gittik test yaptiralim diye ama daha adete var diye kan almadolar bir hafta geçsin öyle gel dediler. Ben degerimi gormek istiyorum dedim. Yanıltıcı olur sonuçta hormonlar etkilenebiliuor dedi. Boyle sacma bisey olur mu ya. Bunu yapan da ozel yani.
hayırlı olsun Allah sağlıkla devamını getirsin inşallahKizlar kalbim yerinden cikmam uzere. Cift cizgiyi gorunce heyecandan bayilacaktim. Esim hastayken dirildi resmen ikinci cizgiyi gorunce. Hemen hastaneye gittik test yaptiralim diye ama daha adete var diye kan almadolar bir hafta geçsin öyle gel dediler. Ben degerimi gormek istiyorum dedim. Yanıltıcı olur sonuçta hormonlar etkilenebiliuor dedi. Boyle sacma bisey olur mu ya. Bunu yapan da ozel yani.
Kizlar corekotunu ne sekilde tuketiyorsunuz balla filan mi
Tek ilişki nokta atışıRabbim tamamına erdirsin.
Hala çatlamamış gibi Çalışmalara devambenim gecen ay degerim 3.20 ydi sonra 2.70 oldu sonra bıda baktırmadım doktorum müsvette dir dedi sanırım kimyasalı kastetti sonra adet oldum fazlasıyla hemde ondan önceki ayda az olmustum artık oda mı birikti patladı yoksa kimyasalmıydı gercekten bılmem .sımdı benım adetin 11.günü yumurtlamam olmus olabılırmı fena akıntım vardı bıde atesim 38.5di .kimyasal sonrası yumurtlamam değişirmi????
Sen sağlık ocağına gidip kan verSagolVeson . Darisi isteyen herkesin basina. Rabbim cok bekletmesin ins. Bu arada idrarda cikip kanda cikmama gibi birşey olabolir mi. Atesimde dustu. Saka yaptim diyip regl gelmez dimi. Doktor regl bitsin öyle gel dedigi icin korku icindeyim.
SagolVeson . Darisi isteyen herkesin basina. Rabbim cok bekletmesin ins. Bu arada idrarda cikip kanda cikmama gibi birşey olabolir mi. Atesimde dustu. Saka yaptim diyip regl gelmez dimi. Doktor regl bitsin öyle gel dedigi icin korku icindeyim.
Ahh keske kuzum.Ne cins doktormuş ona ne ya!
Ben aile hekimine istediğim zaman giidip veriyorum.
Hatta doktorum öyle iyi ki.. keşke onun gibi doktorlar heryerde olsa.
Cnm cok ilgincmis doktorun. Saglik ocaginda yaparlar oraya gitseydin bi. Ben haftaici ozel hst dr.a gittigimde bidahaki geldiginde test yaptirip gel dedi rahimden ilac vericek nolur nolmaz emin olalim dedi. Diyecegim o ki oyle bisi olsa o da demezdi hemde gunum gelmemis olacak gitcegim zaman.SagolVeson . Darisi isteyen herkesin basina. Rabbim cok bekletmesin ins. Bu arada idrarda cikip kanda cikmama gibi birşey olabolir mi. Atesimde dustu. Saka yaptim diyip regl gelmez dimi. Doktor regl bitsin öyle gel dedigi icin korku icindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?