Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebriklercanım. Sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah

Gitsen iyi olur senin içinde bizim içinde :) ben şahsen birşey çıktığını düşünmüyorum genede sonucu görsek iyi olur diyorum. :)
Bilmiyorum ki cnm ben de sağlıksız bebek olduğu çıkmıştır herhalde diye düşünüyorum.sağlıklı bebekse zaten ne düşünürüm bilmiyorum.niye gitti o zaman ? Eşim akşam gelirse söyleyim bakalım ne diyecek

Tek ilişki nokta atışıRabbim tamamına erdirsin.

hayırlı olsun Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah

Kizlar corekotunu ne sekilde tuketiyorsunuz balla filan mi

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

• 12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal

Tüm malzemeler birbirine karıştırılıp macun kıvamına gelene kadar karıştırılır. Adetin 2. günü başlanarak sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı (ben 1 tatlı kaşığı yedim )yenir. 12 gün bu şekilde uygulanır. Önemli olan malzemelerin saf ve taze olmasıdır. Böylece faydası daha çabuk görülür. Bu kür kadınlara uygulanan bir kürdür. Özellikle bir durum daha var. Siz bu küre adetin 2. günü başlayıp tam yumurtlamaya denk gelen günlerde bırakıyorsunuz.

Sagol Veson . Darisi isteyen herkesin basina. Rabbim cok bekletmesin ins. Bu arada idrarda cikip kanda cikmama gibi birşey olabolir mi. Atesimde dustu. Saka yaptim diyip regl gelmez dimi. Doktor regl bitsin öyle gel dedigi icin korku icindeyim.
Tek ilişki nokta atışıRabbim tamamına erdirsin.

Hala çatlamamış gibi Çalışmalara devam

Sen sağlık ocağına gidip kan ver

Ne cins doktormuş ona ne ya!
Ben aile hekimine istediğim zaman giidip veriyorum.
Hatta doktorum öyle iyi ki.. keşke onun gibi doktorlar heryerde olsa.

İyi akşamlar herkese dün ve öncesinde adet sancım bel ağrım oldu ve önce pembe sonra kahve lekelenme oldu. Bugün saat 2 gibi peçeteye kırmızılık geldi. Birdahada gelen giden yok adetimede 1 hafta var. Dpo da 9 dayım. Dr rahdevumada 1 haftadan fazla var. Pazar günü test yapsam diyorum çıkar mı? Ne yapacamıda bilmiyorum. Yardım lütfen.

Cnm cok ilgincmis doktorun. Saglik ocaginda yaparlar oraya gitseydin bi. Ben haftaici ozel hst dr.a gittigimde bidahaki geldiginde test yaptirip gel dedi rahimden ilac vericek nolur nolmaz emin olalim dedi. Diyecegim o ki oyle bisi olsa o da demezdi hemde gunum gelmemis olacak gitcegim zaman.

Kizlar benim de kasiklarimda agri var bu aksamustunden beri. Hatta biraz once kizimi uyuturken kasiklarima dogru vurdu beni benden aldi mahvoldum. Akintim da var kivamli epey ve bolca. Fakat bugun oglen ovu testi yaptim 2.cizgi hafif silik cikti. Acaba bu gece catliyomudur. Yoksa catladi bitti mi? Bu kismi cok anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…