Sorma canım ya butun cinsler beni bulur. Neyseki bu aksam yaptirdim. 57.1 ciktiCnm cok ilgincmis doktorun. Saglik ocaginda yaparlar oraya gitseydin bi. Ben haftaici ozel hst dr.a gittigimde bidahaki geldiginde test yaptirip gel dedi rahimden ilac vericek nolur nolmaz emin olalim dedi. Diyecegim o ki oyle bisi olsa o da demezdi hemde gunum gelmemis olacak gitcegim zaman.
Maşallah tatlım. Sağlıkla katlanır inşallah.Sorma canım ya butun cinsler beni bulur. Neyseki bu aksam yaptirdim. 57.1 cikti
Bugün çatlamış olabilir. Bugünü değerlendir mutlaka. Sabah ateşin bakalım ne diyecek.Kizlar benim de kasiklarimda agri var bu aksamustunden beri. Hatta biraz once kizimi uyuturken kasiklarima dogru vurdu beni benden aldi mahvoldum. Akintim da var kivamli epey ve bolca. Fakat bugun oglen ovu testi yaptim 2.cizgi hafif silik cikti. Acaba bu gece catliyomudur. Yoksa catladi bitti mi? Bu kismi cok anlayamiyorum
Pazar muhtemel çıkar. Hayırlısı olsun. Bekliyoruz güzel haberini.İyi akşamlar herkese dün ve öncesinde adet sancım bel ağrım oldu ve önce pembe sonra kahve lekelenme oldu. Bugün saat 2 gibi peçeteye kırmızılık geldi. Birdahada gelen giden yok adetimede 1 hafta var. Dpo da 9 dayım. Dr rahdevumada 1 haftadan fazla var. Pazar günü test yapsam diyorum çıkar mı? Ne yapacamıda bilmiyorum. Yardım lütfen.
Atesim dusmus epey. Aa yukselcegi yere dustu sanki.Bugün çatlamış olabilir. Bugünü değerlendir mutlaka. Sabah ateşin bakalım ne diyecek.
2 gun daha bekle de oyle test yaparsin. Ara kanama olmus olabilir hadi hayirlisi.İyi akşamlar herkese dün ve öncesinde adet sancım bel ağrım oldu ve önce pembe sonra kahve lekelenme oldu. Bugün saat 2 gibi peçeteye kırmızılık geldi. Birdahada gelen giden yok adetimede 1 hafta var. Dpo da 9 dayım. Dr rahdevumada 1 haftadan fazla var. Pazar günü test yapsam diyorum çıkar mı? Ne yapacamıda bilmiyorum. Yardım lütfen.
Ateş güzel gidiyor inşallah yerleşiyordur.test çoksa şansını dene az ise biraz daha bekleİyi akşamlar herkese dün ve öncesinde adet sancım bel ağrım oldu ve önce pembe sonra kahve lekelenme oldu. Bugün saat 2 gibi peçeteye kırmızılık geldi. Birdahada gelen giden yok adetimede 1 hafta var. Dpo da 9 dayım. Dr rahdevumada 1 haftadan fazla var. Pazar günü test yapsam diyorum çıkar mı? Ne yapacamıda bilmiyorum. Yardım lütfen.
Henüz çatlamamış ama eli kulağımda 1-2-3 güne ateşden anlaşılırAtesim dusmus epey. Aa yukselcegi yere dustu sanki.
Maşallah kat kat artsın inşallahSorma canım ya butun cinsler beni bulur. Neyseki bu aksam yaptirdim. 57.1 cikti
Teşekkürler canım...Pazar muhtemel çıkar. Hayırlısı olsun. Bekliyoruz güzel haberini.
Dayanımıycam :) yarın yapayım olmadı tekrarlarım. İnşallah ara kanamadır.2 gun daha bekle de oyle test yaparsin. Ara kanama olmus olabilir hadi hayirlisi.
Birazdan test almaya gideceğim. 8 günden itibaren erken test var ondan alacağım. 2 li satılıyor zaten olmadı tekrarlarım. Şimdi bilirsem ona göre türkiyedeki doktorumu arayıp bilgi alabilirim. :)Ateş güzel gidiyor inşallah yerleşiyordur.test çoksa şansını dene az ise biraz daha bekle
Bugün çatlama günü olması muhtemel. Ovu testi niye silikleşti bilmiyorum. Ateşi bekleyelim bir kaç günAtesim dusmus epey. Aa yukselcegi yere dustu sanki.
Artış Guzel canim daha dr a gitmedim kismetse pzt. Simdilik iyi gidiyor yani:)Dil-i bitab değer artışı nasıl gebelik nasıl?
Ozgurkus bugünü değerlendir mutlaka yarınki ateşi görelim
Hayırlı olsun Allah saglikla kavustursun❤Sorma canım ya butun cinsler beni bulur. Neyseki bu aksam yaptirdim. 57.1 cikti
Batmalar bugunde devam ediyor. Bugun catlayabilir. Dunu degerlendirdim bugunu de degerlendirim mi bigun ara mi vereyim?Henüz çatlamamış ama eli kulağımda 1-2-3 güne ateşden anlaşılır
Amin canim cumlemize.Hayırlı olsun Allah saglikla kavustursun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?