Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın yükselecek gibi hissettim bir an geçen ay da bu zamanlar çatlamış.kesin birşey demek güç ama sen her ihtimale değerlendir.
Ben bu ay erken yumurtlamıs olabılırım belki akıntımdan anladım atesde düşmüştü 11.gün hayırlısı degerlendırırım

Ovu testi yapıyorsun sanırım yap testi ona göre hareket edelim
Yeni gordum yazini
Azonce yaptim (gece12de) bu saatte yapmamam gerekiyo biliyorum da acayip bi kasik agrim var deneyim dedim. Cift cizgi koyu cikti.

Yeni görebildim yazdığını hemen yaptım oldu mu acaba
Evet olmuş ama birşey değişmemiş ben geçen ay 15 de çatladığını düşünüyorum acaba çizgiyi o tarafa kaydırabilir miyiz diye merak ettim.14-15 e de akıntı kısmından Egg white gir bakalım birşey değişecek mi

Yeni gordum yazini
Azonce yaptim (gece12de) bu saatte yapmamam gerekiyo biliyorum da acayip bi kasik agrim var deneyim dedim. Cift cizgi koyu cikti. Eki Görüntüle 2199628
Bu teste güvenmeyelim o saatte doğru sonuç vermez.ilişki de olmuş zaten ateş de sanki yavaş yavaş yükselişe geçmiş.bıgün doğru saatte test yap silikleştiyse iyice bugünü de değerlendir

Yaptım ve gerçekteb 15.güne geldi çizgi :) Hemde kesik kesik değil net çizgi oluştu bir akıntı bu kadar etkiliyor mu?
Ben bu ay hep gireyim akıntı bilgisi ama benim ama onu da kestiremiyorum ki geçen ay yumurtlamadan sonra hep oldu ara ara.. özellikle reglye 4 -5 gun kala cok oldu

Akıntıdan çok emin değilsen girme

Kızlar aklıma bişey takıldı..
Benim annem ve 2 teyzem hamileyken regl olmuş. Hemde 3 ay
Teyzeme özellikle sordum bildiğin dolu dolu olmuş.. hatta o yüzden hamileliklerini hemen anlayamamışlar.

Şimdi bende şunu merak ediyorum..
Hamileyken regl olunursa ateş düşer mi acaba? Genetik bir şeyse bende böyle bir durumla karşılaşabilir miyim?

Tahminen düşmez ama hiç ateş ölçenler arasında üzerine gören olmadı bilmiyoruz:)

Bu teste güvenmeyelim o saatte doğru sonuç vermez.ilişki de olmuş zaten ateş de sanki yavaş yavaş yükselişe geçmiş.bıgün doğru saatte test yap silikleştiyse iyice bugünü de değerlendir
Evet farkindayim ama duramadim.yaptim iste o saatte. Bugunde yaptim siliklesmeye baslamis. Bugunu de degerlendiririm umarim.

İyi akşamlar hanımlar size bişey sorabilirmiyim.16 eylül sat ve 29 30 calışma oldu ama yakalamadımm ovu.kafamıza göre.sonra 8 ekim de oldu birde.adetim 28 günde genelde gelir ama yinede bazen 30 gün bulur.şimdi sorum adetime 4 gğn kaladan beri arada test yapıyorum ailik cıktı albi.güvenmedim bida yaptım bir gğn arayla bi tık koyu hah dedim ki koyulaşıcak kaç gün yapmadım adetimi bekledim geçti ben kopkoyu beklerken yine silik digerleri gibi iki gün bekledim yine silik hep silik şimdiye koyulalmaso gerekmezmi son iki testler farklı marka.hamile olduguma eminim batmakarım var ama ağrı falan yok dıl gebelikten cok korkuyom yarın kan verebilirim ancak 8 in de ki tutmuş olsa böyle olabilir mi

Cnm kan vermekle kafandaki tüm sorulara yanıt bulabilirsin.herşey mümkün inşallah herşey gönlünce olsun

Cnm kan vermekle kafandaki tüm sorulara yanıt bulabilirsin.herşey mümkün inşallah herşey gönlünce olsun
Tesekkürler cnm cvp verdigin için.sağlık ocağında sbah kan vericem çarşambada randevu aldım kadın doğuma inşallah kötü birşey yoktur.Allah senin de gönlündekini sağlıkla nasip etsin.tüm isteyenlerede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…