Tamam :) ff çizgi cekmedi akıntı falan yok ama@Dil-i bitab değer artışı nasıl gebelik nasıl?
Ozgurkus bugünü değerlendir mutlaka yarınki ateşi görelim
Ovu testi yapıyorsun sanırım yap testi ona göre hareket edelimBatmalar bugunde devam ediyor. Bugun catlayabilir. Dunu degerlendirdim bugunu de degerlendirim mi bigun ara mi vereyim?
Yarın yükselecek gibi hissettim bir an geçen ay da bu zamanlar çatlamış.kesin birşey demek güç ama sen her ihtimale değerlendir.Tamam :) ff çizgi cekmedi akıntı falan yok ama
Ben bu ay erken yumurtlamıs olabılırım belki akıntımdan anladım atesde düşmüştü 11.gün hayırlısı degerlendırırımYarın yükselecek gibi hissettim bir an geçen ay da bu zamanlar çatlamış.kesin birşey demek güç ama sen her ihtimale değerlendir.
Yeni gordum yaziniOvu testi yapıyorsun sanırım yap testi ona göre hareket edelim
Meyveliturta19 cnm geçen ayki tablonda 12.günü discard eder misin bir değişiklik olacak mı?o ateş şüpheli idi ateş girdiğin yerde küçük bir kutucuk var temperature discarded diye o kutucuğu işaretlemen yeterli.
Evet olmuş ama birşey değişmemiş ben geçen ay 15 de çatladığını düşünüyorum acaba çizgiyi o tarafa kaydırabilir miyiz diye merak ettim.14-15 e de akıntı kısmından Egg white gir bakalım birşey değişecek miYeni görebildim yazdığını hemen yaptım oldu mu acaba
Bu teste güvenmeyelim o saatte doğru sonuç vermez.ilişki de olmuş zaten ateş de sanki yavaş yavaş yükselişe geçmiş.bıgün doğru saatte test yap silikleştiyse iyice bugünü de değerlendirYeni gordum yazini
Azonce yaptim (gece12de) bu saatte yapmamam gerekiyo biliyorum da acayip bi kasik agrim var deneyim dedim. Cift cizgi koyu cikti. Eki Görüntüle 2199628
Evet olmuş ama birşey değişmemiş ben geçen ay 15 de çatladığını düşünüyorum acaba çizgiyi o tarafa kaydırabilir miyiz diye merak ettim.14-15 e de akıntı kısmından Egg white gir bakalım birşey değişecek mi
Akıntıdan çok emin değilsen girmeYaptım ve gerçekteb 15.güne geldi çizgi :) Hemde kesik kesik değil net çizgi oluştu bir akıntı bu kadar etkiliyor mu?
Ben bu ay hep gireyim akıntı bilgisi ama benim ama onu da kestiremiyorum ki geçen ay yumurtlamadan sonra hep oldu ara ara.. özellikle reglye 4 -5 gun kala cok oldu
Evet çok keskin bir düşüş olmuş bugünü değerlendir ne olur ne olmazVeson benim ateş bugün biranda düştü acaba çatlıcak mı?
Akıntıdan çok emin değilsen girme
Tahminen düşmez ama hiç ateş ölçenler arasında üzerine gören olmadı bilmiyoruz:)Kızlar aklıma bişey takıldı..
Benim annem ve 2 teyzem hamileyken regl olmuş. Hemde 3 ay
Teyzeme özellikle sordum bildiğin dolu dolu olmuş.. hatta o yüzden hamileliklerini hemen anlayamamışlar.
Şimdi bende şunu merak ediyorum..
Hamileyken regl olunursa ateş düşer mi acaba? Genetik bir şeyse bende böyle bir durumla karşılaşabilir miyim?
Evet farkindayim ama duramadim.yaptim iste o saatte. Bugunde yaptim siliklesmeye baslamis. Bugunu de degerlendiririm umarim.Bu teste güvenmeyelim o saatte doğru sonuç vermez.ilişki de olmuş zaten ateş de sanki yavaş yavaş yükselişe geçmiş.bıgün doğru saatte test yap silikleştiyse iyice bugünü de değerlendir
Cnm kan vermekle kafandaki tüm sorulara yanıt bulabilirsin.herşey mümkün inşallah herşey gönlünce olsunİyi akşamlar hanımlar size bişey sorabilirmiyim.16 eylül sat ve 29 30 calışma oldu ama yakalamadımm ovu.kafamıza göre.sonra 8 ekim de oldu birde.adetim 28 günde genelde gelir ama yinede bazen 30 gün bulur.şimdi sorum adetime 4 gğn kaladan beri arada test yapıyorum ailik cıktı albi.güvenmedim bida yaptım bir gğn arayla bi tık koyu hah dedim ki koyulaşıcak kaç gün yapmadım adetimi bekledim geçti ben kopkoyu beklerken yine silik digerleri gibi iki gün bekledim yine silik hep silik şimdiye koyulalmaso gerekmezmi son iki testler farklı marka.hamile olduguma eminim batmakarım var ama ağrı falan yok dıl gebelikten cok korkuyom yarın kan verebilirim ancak 8 in de ki tutmuş olsa böyle olabilir mi
Tesekkürler cnm cvp verdigin için.sağlık ocağında sbah kan vericem çarşambada randevu aldım kadın doğuma inşallah kötü birşey yoktur.Allah senin de gönlündekini sağlıkla nasip etsin.tüm isteyenlerede.Cnm kan vermekle kafandaki tüm sorulara yanıt bulabilirsin.herşey mümkün inşallah herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?